Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 026
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

Подписи на ръка, на гръб - важното е, че Тахир узакони брака.
Чакаме трейлър към 9-ти епизод... Кога ли?

https://twitter.com/fragmanhouse/status/1649085946833387520
Ще имаме трейлър тази вечер: Тогава да направим изненада на празника на бонбоните.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 19:56 от mariana51

# 121
Имам пропуски във гледането,  което само потвърждава динамиката на сериала. За мен е необясним ниския рейтинг. 

Относно  Орхан в началото  даваше вид на мил и добросъвестен.  С напредването на историята става все по-съмнителен. Не с увлечението му по Вера. 
Какво го различава от Али Галип. Най-спокойно  води война с него и използва за оръжие чуждото дете. Още повече срещу другия брат. Сякаш те са жертвени агнета-черно и бяло.
Ако  мислеше за доброто му, щеше да го направи полицай, държейки  го далеч от Агата.

Има много различни длъжности в полицията. Ня какво разчита?   
 Какво го е спряло да остави Вера на Агата?   Дали  Вера го е отказала  защитавайки го?
Приела е,че не може да избяга и го е отблъснала.  Той още копнее по нея, не изглежда, като човек който се страхува от смъртта или Али Галип.
Мисля,че ще блеснат още много кирливи ризи от миналото.  Сега Галип  изглежда като изверг, но май не е сам.

Мехмет  е  към 5 6  годишен, когато остава без родители.  Няма ли някакви спимени от онази вечер? Много е странно как не се е интересувал от миналото  и родителите си. Как ги е загубил? Никой ли не знае,че е имал брат?    Човек би проверил кой е, от къде е, каква е истирията му?

Орхан също е в "кюпа" заедно с Али Галип и Вера. Знае, че този негов доверен човек, който ги приюти в къщата си има две деца - за деня и вечерта това бебе все е показало, че го има в другата стая. Обаче в престрелката  той всъщност уби приятеля си, а сам беше ранен смъртно. Нали, когато разказваше същата, но по друг начин история на Фара. В неговата версия, те двамата с Вера бягат от Али Галип, но и дума не спомена за избито семейство и че  двете им  деца са останали сирачета. Самият той е бил дълго време в болница, после дълги години в полицията е преследвал неуспешно Али Галип или се е правил, че го преследва. Нещото което го е накарало да си мълчи - това са всъщност събитията през онази нощ. После не е ясно кога се е оженил за Перихан и кога е родена Гьонюл, защото тя е доста по-малка от Мехмет. А е родена от Перихан, за да задържи Орхан в семейството - дали в този период той не се е срещнал отново с Вера и е изневерил - "само веднъж" както самият той се оправдаваше.
И сега, когато ние зрителите знаем истината - твърденията и на двете страни - Кошанер /Орхан/ и Акънджъ, че са направили добро на две сирачета, като са поели попечителство върху тях е повече от нагло. Обаче Орхан много по-гузно е осиновил и дал името си на Мехмет, защото е виновен за смъртта на баща му.
Но, помните ли как му се кара в управлението и каза, че съжалява или проклина деня в който го е взел. Тогава за пръв път беше изпаднал в някаква вербална агресия спрямо "сина" си, само защото той продължаваше да "копае" около Акънджъ и синчето на Вера.
Определено го е страх истината от миналото да не излезе наяве, но прекалено много омесиха "шапките"  и се създадоха двойки преплитайки  двете семейства Кошанер и Акънджъ.
Баде и Мехмет, толкова различни, ама пътищата им все се пресичат. Сега като нищо тя може да поеме защита му. Явно на този етап има една заинтересованост от нейна страна към неговата "разпиляно-необуздана" персона.
Каан и Гьонюл -  те всъщност  са най-чистите  като цяло и сякаш точно те трябва да изкупят грешките и греховете  на семействата си.
Фара и Тахир. Нуждаят се един от друг, като всеки вижда в другия шанс за спасение, както и заедно да вървят   към светлата част на живота.
Орхан-Перихан-Али Галип -Вера - още ще се разкриват тайни от миналото им. 

# 122
Дали изобщо Перихан подозира престъплението на Орхан?  Колко време  е  бил внедрен полицай и какво е правил?    Предполагам е извършил престъпления.  Общото им тефтерче  с Галип ще е дебело.  Част по част, ще сглобим пъзела.
Времето ще покаже, кое как е. Завесата  на миналото е леко открехната, буди много повече въпроси от отговорите. Всичко което си правя,като извод е стреляне в тъмното. 
Точно затова сериала ми хареса.
Например  Алп. Мислех,че виждам цялата картина на убийството му. Гледайте къде ни доведоха сценаристите.  Не Кан, а дясната ръка на Мехмет го е убил.Пълна изненада, нямаше как да си го помисля дори. Пък и това още не е напълно сигурно. 
Да пускат фрагмента, да ни объркат още повече.Joy

# 123
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=yKXYbg-w0xU

Ето го - трейлърът към еп. 9.

# 124
Не ни оставят дъх да си поемем 😳 Аз чакам превода да асимулирам серията, мнофо неща не са ми ясни, свга тоя фрагман ме хвърля в оркестъра отново 🙂 Не се оплаквам де

# 125
  • Варна
Мерси за фрага, Марияна !
Леле, какво беше това ?
Какво ни чака? Много екшън пак, но никаква романтика Disappointed
Мехмет жив и здрав, даже драскотина няма, ама пак ще ги върши някакви подмолни Sunglasses
Май няма да е скоро да разберат, че са братя Thinking

# 126
Дебело е досието на Тахир.  Кой знае колко много има, но не е написано там?

Не бързам да научават истината,но ми е итересна реакцията на  Мехмет.  Той е погнал Тахир, направо   му е трън в очите. Как ли ще реагира на новината?  Много е транен и сприхав. Очаквам  по-спокойна реакция от Тахир.

# 127
  • Пловдив

"Казвам се Фара" - трейлър 1 към епизод 9 на български:

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239541%2F7be97dba … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/9-1.avi-ZX8tFSmMSYtsqgRn

# 128
Благодаря за бързия превод.

Ако Гюлгюн и Каан се оженят ще е голямо шоу Joy
Само Баде и Мехмет остават,милия не знае,че на тъмната страна са любимите  му същества:joy:

# 129

Благодарности за трея!
Обаче нищо не разбрах!

Ако Гюлгюн и Каан се оженят ще е голямо шоу Joy

Съвсем ще се избият сватовете!

# 130
  • Варна

"Казвам се Фара" - трейлър 1 към епизод 9 на български:

Благодаря за  превода, още повече се обърках Joy
Някой нещо ако схваща да казва Smirk
А, само разбрах Гюнюл че ще се жени ..

# 131
  • Пловдив

Момичета, така е. Нищо не е, каквото е. Помните в озета към 8 епизод - писаха, че сватба няма да има, а то - имаше. Не сватба - но подписаха. Поддържат интереса.
Какво разбрах: Мехмет е жив, явно е бил с бронежилетка и бая се посбиха с Тахир. Вероятно Мехмет е отстранен от работа - така каза шефа му. Дава папката с разследванията си на Фара, защо? Да ги пази или да ги предаде на Тахир... Тя чете и си разсъждава за любовта на финала на трея. Тахир носи букет - за извинение ли... Къде я завлече Фара.... Мисия невъзможна за разбиране. Виждаме, че Тахир хвърля пистолета си ядосан. Сигурно, че не е удържал на обещанието, че е приключил с нарежданията на Агата, което обясни в еп.8 на Фара. Няма да убива, но стреля по Мехмет. Ама и Мехмет - какво прави в чужд дом и то влиза с агресия и с пистолет... Братя....

https://twitter.com/O3Medya/status/1649120958521671698

От акаунта на продуцентите - трейлърът е промотиран така: “En büyük cezayı da o çekecek!"/"Той ще понесе най-голямото наказание!". Съвсем на черешата. Кой е той???

Енгин отрази трейлъра в сторито си.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 00:05 от mariana51

# 132
Нарочно разбъркват хронологично кадри , реплики , и понеже динамиката е голяма, героите много и нищо не се разбира със сигурност, само можем да гадаем.

# 133
  • Пловдив

https://twitter.com/FulyaEngine/status/1649155311733813248

Предположение - не случайно ни пуснаха и Иляс в трейлъра:

Имам много лошо предположение, готови ли сте? Мехмет специално провокира Тахир да стреля с пистолета си, като облече бронежилетка. Така куршумът остана в жилетката.
Тъй като е отстранен от служба, той ще даде куршума на Иляс, за да го прегледа. Тъй като убиецът е Иляс, той ще смени куршумите.

Допълвам: Не случайно дава папката на Фара - с балистичния доклад. Все едно Тахир е убиеца на Алп. Затова Фара накрая така говори за любовта. След радост, следва гадост.

Допълвам отново с мнение - https://twitter.com/FulyaEngine/status/1649160632841777155:
И тестът на Фара ще започне веднага щом Мехмет даде своето доказателство на Фара. „Значи беше толкова сигурна в мен“, попита Тахир в епизода на сцената с колата. „Бях сигурна“, каза Фара. Така че не беше напразно този диалог. Да видим на кой и в ​​какво вярва Фара?

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 00:26 от mariana51

# 134
Предположението изглежда логично и възможно, на мен никога нямаше да ми дойде на ум, не ставам за сценарист Stuck Out Tongue Winking Eye Аз пет пъти гледах, нищо не разбрах, Фара беше с четири различни блузи, накрая беше в черно Thinking Къде ще води Фара за един час Тахир ,Фара е със сватбеното палто Thinking Ако има някаква романтика в тоя епизод, с това ще е свързана

Я малко сватбени снимки за спокоен сън Wink

Общи условия

Активация на акаунт