Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 9

• 135 770
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 855
Пуканките ли ми дойдоха много,или много дават фокуса върху Джия,ама ужасно ми се допо..ъща.

# 856
Ахахах, погледът на Айлин докато Виктория ли беше, се гушна с Генчо
Flushed

# 857
  • # супернатурална #
На Пам да й кажа, че и на Адриана Лима бившият й съпруг й изневери! На ангел на Виктория сикрет!!!!!!

Много се смях за змиите и мацето!

На мен са ми свежи момичетата и добре, че интелектуалките ги няма да вкиснат атмосферата.

И на Шакира! Тази богиня в танца.
То на Пам даже е по-малко вероятно да и изневерят-този, който би бил с нея, едва ли го иска друга. И НЕ, нямам предвид само килограмите !

# 858
И Виктория не пиела алкохол? Как оцеля до сега в сезона без пиене? Като друго не се прави освен пиене и хахо хихи 😂😂😂😂😂 и сега си пи без проблем, явно верно е била станала яка пияница по едно време щом я е страх.

# 859
Джия много странен нос има.

# 860
Поли май е на прощална вечеря. Време и е вече да я изпидуркат

# 861
Генчо им е само в пейзажа и пиколото да им налива виното. Те се лиготят и без него.
Скучно му е на Генчо, личи му от 10 км. Но няма къде да иде.

# 862
Виктория нали не им влизаше в тона, какво прави в момента точно?

# 863
Джия много странен нос има.
Ок е, но на Вики носа кърти мивки. А иначе има хубаво тяло и усмивка.

# 864
И Селена Гомез има проблеми в любовта...
На мен също не ми харесва Пам да прави това противопоставяне на красиви и не толкова красиви. Все едно казва "те са такива, а ние сме такива" - кои "ние" има предвид, като говори за Елена? Да си говори за себе си.

# 865
  • София
Коментар на ММ: Веждите на Джия са като на Евгени мустаците. 😆😆

# 866
  • Разпиляна във въображението
Оппа, Евгени има на-голяма химия с Джия - по негови думи Simple Smile Стига вече спекулации - човекът си го призна в прав текст.

Интересно, че Валерия все е заедно с Поли от онази вечер край огнището.

# 867
Виктория нали не им влизаше в тона, какво прави в момента точно?

Опитва се да не ги провокира още, щот се усети че са я чули малко от малко кви ги приказва на Генчо.

# 868
Сега видях анкетата, гласувах за срещата с Елена. Със сигурност най-романтична и непринудена им се получи.

# 869
  • Варна
Пам уж интелигентна, а прости неща не знае. Не им е лесно нито на красивите,  нито на слабите! Ако за второто не вярва, да ми пише, после пак да дава синхрони!

Общи условия

Активация на акаунт