Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 9

• 130 761
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 2 655
Образование: Философия и социология, а после… професия: + size модел.
Нямало е нужда от цялото това учене.

# 2 656
Образование: Философия и социология, а после… професия: + size модел.
Нямало е нужда от цялото това учене.

Те тъй то, всички си е в реда на нещата като гледам 😁😁

# 2 657
Не е само size модел, а и пише. Попадала съм на статии в " Жената днес".

# 2 658
  • # супернатурална #
Ами как да разберем за образованието на Валерия, като не си го навира като Пам килограмите И образованието с нужда и без нужда.
Пак ще поканя всички, които злословят за Валерия, мнимата и ангажираност и сега-ново двайсет- това, че се издържала от приюта, да посетят подобно място в своя град. Да видят лесно ли е, трудно ли е, колко струват ваксини, обезпаразитяващи, кастрации на бездомни животни. И да си направят сметка колко хора отделят от средствата си за това. Ако от приютите се печелеше, щяха да се раздават с конкурс по общински поръчки. Държавата е абдикирала и само малък брой жени и момичета правят нещо добро за животните и единствени възпрепятстват неконтролираната популация на улични кучета в градовете.

# 2 659
"Каквото и да правят, чувстват, мислят или казват хората, не го приемайте лично. Онова, което мислят по ваш адрес, не се отнася за вас, а за тях самите".

Хареса ми тази мисъл. Замислих се, как точно момичетата в предаването "Ергенът" как си говореха за някоя от тях, къде с добро, къде повече с лошо и омраза.

# 2 660
Впечатлението ми е, че тези участнички искат популярност, но сякаш нямат ясна идея, за какво им е. Не се вижда да имат някаква цел и цялото им поприще едно такова. Една популярност без цел.

# 2 661
  • София
А пък аз имам чувството, че бих могла да съм приятелка с Ирина..Grinning Не мога да обясня защо, с такова усещане съм, явно от някакви дребни детайли, които сега ми убягват.
Елена, въпреки че тук я защитавам и разбирам, не мисля, че може да ми е много близка. Различен типаж е, вълнуват я други теми.
За двайсетинагодишните няма смисъл да говоря, те са на съвсем друга вълна.
Би ми било любопитно да си пообщувам с Мони. И просто за експеримента - с Габисавет, за да видя наистина ли са такива, каквито ни ги показаха.
Пам - не, ще ми дойде в повече намилането за кг.

# 2 662
Впечатлението ми е, че тези участнички искат популярност, но сякаш нямат ясна идея, за какво им е. Не се вижда да имат някаква цел и цялото им поприще едно такова. Една популярност без цел.

Как така без цел? Мъни мъни мъни 🤑🤑🤑🤑

# 2 663
  • # супернатурална #
Е, те по-горе го написаха. За да взимат за един текст вместо 50 😁 300 лв. Или двойно на цената на фотосесията. Славата обикновено се монетизира, но рядко за дълго. После трябва да покажеш И качества.
С което не искам да бъда разбирана, че ги опреквам. Напротив, това ми се вижда по-зряло, отколкото наистина да влезеш за любов там. Но пък не изключва да я срещнел случайно, както на работното си място, например. Но не и този път, не и с този ерген 😁

# 2 664
Скрит текст:
Онли фанс
Поне Ивалина има (спомням си, че съм виждала такава информация в статия). Сигурно и някои от другите, но няма как да знам.

Скрит текст:
В едно от разклоненията на 90 дни до сватбата, една такава "моделка" се преструваше на лесбийка, а след като приключи участието й в предаването, стана милионерка от продажба на собствени газове в буркан (не е шега; да имам предвид п...ня).
Но не вярвам, че в България има пазар за такова нещо.

# 2 665
Е, те по-горе го написаха. За да взимат за един текст вместо 50 😁 300 лв. Или двойно на цената на фотосесията. Славата обикновено се монетизира, но рядко за дълго. После трябва да покажеш И качества.
С което не искам да бъда разбирана, че ги опреквам. Напротив, това ми се вижда по-зряло, отколкото наистина да влезеш за любов там. Но пък не изключва да я срещнел случайно, както на работното си място, например. Но не и този път, не и с този ерген 😁

Колкото повече се унижаваш, толкова повече пари можеш да направиш.

# 2 666
  • # супернатурална #
Не знам, аз съм от по-старото поколение. И така да е-халал да са им. Щом има предлагане, значи има и търсене.

# 2 667
Не знам, аз съм от по-старото поколение. И така да е-халал да са им. Щом има предлагане, значи има и търсене.

Ми не баш, тези среди никога няма да спрат да имат търсене. Лошото е, че все повече искат да предлагат това.........

# 2 668
Явно образованието на Пам и самочувствието и, което е изградено на база прочетени книги от малко известни на общата аудитория автори, много силно е ударило по емоциите някои хора. Дааа, трудно се преглъща успеха на жена като нея, която според българските стандарти трябва да бъде натирена в ъгъла и да се срамува, че съществува!

# 2 669
  • София
На никой не му пука за Пам.
Явно образованието на Пам и самочувствието и, което е изградено на база прочетени книги от малко известни на общата аудитория автори, много силно е ударило по емоциите някои хора. Дааа, трудно се преглъща успеха на жена като нея, която според българските стандарти трябва да бъде натирена в ъгъла и да се срамува, че съществува!

Общи условия

Активация на акаунт