Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 20

• 72 625
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,

Някой поръчвал ли е по- скъпи чанти от about you на марки като Patrizia Pepe, Furla, Chiara Ferragni например? Дали ги доставят в кутии и опаковани с платнена торбичка, както са във физически магазини?

До снощи не бях поръчвала,
но тъй като намалиха на 50% една от чантите на Chiara Ferragni в любими, я поръчах.
Като дойде, ще споделя инфо. Повече исках друга чанта, пак на същата марка, но е изчерпана.

Купих тази:

A ще дебна тази:

# 616
Здравейте, върнах три поръчки миналата седмица. Трябваше ми рокля за повод и поръчах 4, от които да избера. Две от тях още в понеделник ги приеха и ми върнаха парите, а за третата още няма инфо, а са я получили. Точно за нея бях изхвърлила вече плика и документите и разпечатах нови. След това видях това:

Какво се прави в такъв случай? При някого бавило ли се е връщане повече от седмица?

# 617
  • Габрово
Ако на някой му трябват:
15% за категория Premium: 42854b25
20% за категория Premium: b87d1ae5
20% за марката ONLY: 4733df47

# 618
Случвало се е да превеждат пари на различни артикули от една пратка, по различно време.Аз от онези дни имах следния казус, преведоха пари  за вскички върнати артикули без един. Изчаках седмица и видях, че въпросния артикул не е маркиран в профила ми, като върнат. Писах им мейл,след седмица ми върнаха отговор с прикачена декларация за попълване и обясниха, че е станала грешка. Впрочем, мейла от тяхна страна беше супер изчерпателен, стъпка по стъпка ясно написано какво да направя. Даже беше позволено да напиша декларацията на бял лист и да я пратя като снимка, ако в момента нямам възможност да я принтирам. Продукта вече е маркиран като върнат.

# 619
Сега звъннах, но казаха да изчакам да минат 14 дни и тогава могат да проверят... Не успях да намеря мейл за контакт в приложението.

# 620
  • Пловдив
Някои артукули от по-скъпи марки (а и не само) ги обработват по-бавно.
Изчакайте 14 дни,би трябвало всичко да е наред.

# 621
Когато се връща не с оригиналната товарителница , а с разпечатана , ги обработват по-бавно и в сайта не се показва информация за връщането. Два пъти така връщах и ми направи впечатление . Но до 14-я ден възстановяват парите .
  Наскоро ми казаха , че се брояли 14 дни до получаване на имейл за върнати продукти и оттогава срокът за парите ставал 14 дни. На мен понякога не са ми изпращали имейл и чак такова забавяне на парите не ми се е случвало . Но да, за по-скъпи артикули , възстановяват по-бавно.

# 622
  • София
Какъв е този зор, аз проверявам веднъж седмично, когато чакам пари. АЮ не са някакви измекяри

# 623
На мен сега ми дойде съобщение, че обработват връщането на съсалия се артикул, който им пратих на 16-ти., Щом имам съобщение, значи не би трябвало да има проблем.

# 624
  • Пловдив
Някой ще ме ориентира ли в номерацията на Конвърс? По-специално този модел: https://m.aboutyou.bg/p/converse/niski-maratonki-9409401?utm_med … _campaign=product

Имала съм 37,5 на марката, но сега сайта ме насочва към 35-35.5. Възможно ли е да са чак толкова умалени? Или да си заложа на моя номер?

# 625
Конвърс за мен са умалени с номер, номер и половина...Имам опит с няколко модела, но чета много подобни мнения. Тези са много кукленски, но малки номера...

# 626
Някой ще ме ориентира ли в номерацията на Конвърс? По-специално този модел: https://m.aboutyou.bg/p/converse/niski-maratonki-9409401?utm_med … _campaign=product

Имала съм 37,5 на марката, но сега сайта ме насочва към 35-35.5. Възможно ли е да са чак толкова умалени? Или да си заложа на моя номер?

Принципно нося 37.
На Конверс имам всички модели и от всички размери като почнеш от 36 и стигнеш до 38.
Специално от този модел имам 37.5.

# 627
Конвърс са и тесни,аз вече взимам

# 628
Относно връщанията, аз върнах две пратки на един ден, едната не е отбелязана като текущо връщане, другата да и се обработва. С оригиналните товарителници за връщане са и двете. Не от това. И двете са с продукт на една марка, различен цвят са, та не е и от типа продукт. По никакъв начин не я регистрира като връщане профила ми. Казаха ми да изчакам да мине 14тия ден, без нито да поискат мои данни, или на поръчката. Така да се каже, много се развълнуваха. Били правели промени в сайта и било нормално, цитирам да има забавяне, да няма тракинг, това е част от процеса..лек смях, край на цитата.. Малко започнах да се дразня. Прави сте зор няма, и аз проверявам 1 път седмично, но да няма тракинг не е ок и статуса 2 седмици да не се сменя пак не ок. Отделно много бавно доставят и вече поръчвам само, ако другаде го няма продукта. И да е леко по евтин тук, за чакане по 12 дни доставка и още 3 седмици връщане ми идва в повече, сравнено с доставки до 2, 3 дни на други сайтове.

# 629
  • Сф
Ванските дойдоха. 40 ти номер -жена, отговаря си номерацията. Доволни сме.

Общи условия

Активация на акаунт