Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 20

• 71 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Току-що ми доставиха пратка на работа, питах за бележка ( беше с наложен платеж, кеш). Не ми даде, давали само при плащане с карта.
Подписах се на таблета и това е.

Излъгал те е. Ей сега получих една пратка,даже от понеделник не взех бележки за други 2 пратки,поисках ги и момчето и тях ми извади. Няма значение с карата или кеш,дават бележки. Почти винаги плащам кеш и ако си поискам бележка винаги ми дават.

# 106
Току-що ми доставиха пратка на работа, питах за бележка ( беше с наложен платеж, кеш). Не ми даде, давали само при плащане с карта.
Подписах се на таблета и това е.

Излъгал те е. Ей сега получих една пратка,даже от понеделник не взех бележки за други 2 пратки,поисках ги и момчето и тях ми извади. Няма значение с карата или кеш,дават бележки. Почти винаги плащам кеш и ако си поискам бележка винаги ми дават.
Вероятно, не знам, за пръв път поръчвам с наложен платеж и до работа, а не до офис. Там винаги плащам с карта и ми дават бележки.
Сега ми каза, няма бележка, бележките са вътре от магазина.
Дано не се стигне до връщане, вкъщи ще се пробвам, поръчах някакъв инспектор гаджет Grinning тренч, импулсивна покупка.
Значи ако отида до офис, ще може ли да ми издадат бележка, след като на теб сега ти е дал от понеделник?

# 107
Онзи ден в Еконт в офис направих два опита да платя с карта, забивало им устройството, но не излезе бележка за неуспешна транзакция. Платих в брой. Изчаках два дни да видя дали от Борика ще възстановят сумата, но не. Едно успешно плащане има, без документ. Добре поне, че бележка за плащане в брой ми дадоха. Говорих със служителка, поиска ми последни 4 цифри на картата. Да видим в понеделник като отида какво ще стане. Но така или иначе и от картов отдел на моята банка ще помогнат, ако до 10 дни няма връщане, просто ще оспорим транзакцията.

# 108
Последните 3-4 пъти като искам да платя с карта все има проблем. Имах и аз дръпната сумата 2 пъти, после възстановиха единия превод. Мислех, че е заради желязо-бетонната конструкция на сградата - нямат добър обхват на устройствата, но не е това явно. Не отива на добре тази работа като цяло.

# 109
  • Пловдив
Днес от Еконт ни доставиха в офиса пратка от друг сайт,която платихме в брой. Питахме за бележка, не давали.

# 110
  • София
Дами, имате ли код да намаление, който няма да използвате. Посочените няколко страница напред, за съжаление са изтекли

# 111
  • Пловдив
Днес от Еконт ни доставиха в офиса пратка от друг сайт,която платихме в брой. Питахме за бележка, не давали.

Поредна лъжа. Та мен ме обвиниха точно в обратното..защо не съм си поискала касов бон. Правят си каквото си искат. Жалко, че все повече сайтовете се прехвърлят към Еконт.

# 112
Аз даже не ходих на място - като ми се обадиха за неполучена пратка, им казах за двойното плащане. Жената, която ми поиска последните 4 цифри на картата, ми се обади допълнително, че сумата ще ми я върнат до 1-2 работни дни. Да видим. Другата седмица, като ходя за поръчката, ще плащам кеш.

# 113
  • София

Вчера имах доставка на 2 пратки от различни сайтове. Нямаше ме у дома, едно от децата ги взе и плати в брой, куриерът му е дал бележка. Правят си каквото им е удобно.

# 114
  • Бургас
Абсолютно си правят каквото си искат. Мен куриера, който ми носи пратките на работа, винаги ме пита трябва ли ми бележка. Друг е въпроса, че аз до сега не си ги взимах. Но след този случай ще си ги прибирам.

# 115
На мен ми звучи, че куриерът има някаква информация или собствени наблюдения, че Абаут ю имат много пратки за връщане и вероятно не ги проверяват много прецизно. Той си е прибрал парите и е върнал пратката по документи, без да я върне реално. От Абаут ю са я отбелязали като върната и пито-платено.

# 116
  • Sofia
Ама как се плаща в кеш, без да ти издадат касов бон? Това трябва да е незаконно! Какъв таблет, какви 5лв, НАП изискват касов бон и всички търговци са задължени да издадат.
Аз съм изумена, в тоя случай толкова много варианти има да се докаже, че пратката е получена, платена и чак след това върната, че чак аз се ядосвам
Аз бих ги скъсала от жалби - първо към Еконт и ще ги информирам, че пускам жалба към НАП за неиздаване на касов бон, както и към комисия за защита на потребителите за грешно отразено връщане.
Абаут ю нямат вина в случая, при тях пари явно не са стигнали.

# 117
За пратка с преглед и неприета куриера взима 1 лев. Така ми каза нашия куриер. Според мен след като те мотае е отбелязал и прегледана върната пратка заради левчето, и парите си е прибрал от наложения.  Другия вариант е да е грешка, но тогава Еконт да издадат документи. Опитай с жалба. Абсурдна ситуация.

# 118
Германия, Белгия, Италия, Франция, домързя ме да отварям повече държави. По - 50% и -40%. Вероятно е по-добре да се изчака с поръчките. После сигурно и при нас ще има.

# 119
  • Sofia
Да попитам дали ви се е случвало да изчезне поръчка от акаунта? Снощи направих поръчка, имам си мейл с номер и всичко нормално, днес влизам в сайта и тази поръчка не се вижда изобщо, само предните две.
Нямам мейл нещо да е отказано и се чудя дали да го поръчам отново.

Общи условия

Активация на акаунт