Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 20

• 72 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • близо до брега на морето
NBM  и при мен изчезнаха всички поръчки. Не бях много притеснена( и аз чакам доставка),даже  се зарадвах. Не е нещо, което ми е много наложащо. После се появи,даже видях,че е в процес на доставка. А имах имейл,че ще има забавяне поради голямата заетост на сайта

# 121
  • Пловдив
Някой беше писал за тези поли. От снимките не мога да преценя на ластик ли са,не пише и в описанието. Произход България пише...
[url][Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/about-you/pola-elis-9378356?utm_medium=r … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/about-y … -elis-9378356/url]

# 122
Да попитам дали ви се е случвало да изчезне поръчка от акаунта? Снощи направих поръчка, имам си мейл с номер и всичко нормално, днес влизам в сайта и тази поръчка не се вижда изобщо, само предните две.
Нямам мейл нещо да е отказано и се чудя дали да го поръчам отново.
И аз снощи поръчах,Влязох след час-няма нищо.Поръчах пак и след 2 часа се появиха и 2-те поръчки.Сутринта звънях да отменя едната и казаха,че имат проблеми със сайта.Изобщо не виждаха поръчките ми.Но ми казаха просто да не взимам втората.По-късно ми изчезнаха и на мен от профила.И сега се чудя ще дойде ли нещо или не Grinning

# 123
Здравейте! От Коледа нова поръчка не съм получавала, но ви следя, спрях да пазаря откакто махнаха всякакви кодове, които да важат и на намалена цена. Сега обаче в мейла си виждам код за 25%,но в мейла няма код, пише, че мога да го видя в секция намаление на приложението и да се уверя, че е с последна актуализация. Някой получавал ли е такъв код, който реално го няма? Свързахте ли се с тях?

# 124
  • София
Сега обаче в мейла си виждам код за 25%,но в мейла няма код, пише, че мога да го видя в секция намаление на приложението и да се уверя, че е с последна актуализация. Някой получавал ли е такъв код, който реално го няма? Свързахте ли се с тях?
Обсъждахме тези кодове наскоро. Ето какво писах. С помощта цитата могат да се прочетат и околните мнения.

Таня67,благодаря за напомнянето да погледна в профила. Нямам такава опция Твоите оферти. Утре ще звъня за последен път,да видим този път какво ще измислят.
Тогава сигурно нямаш. В профила, който използвам редовно и аз нямам в момента. До вчера имаше само великденското намаление. А в другия, който използвам изключително рядко имаше и двете, а сега е останало само това за 15-те процента. Ето:
Скрит текст:

# 125
  • София
Dascal77, ластичен колан е. Тези поли са същите като полите Connie. Разликата е, че тези са на цветя. Хубаво е, че са с подплата.
На мен ми стават и 36 и 38 размер, но 36 размер една идея по-трудно я обличам на областта на ханша.
П. С. В описанието са писали "ластичен подгъв", да не би да са се объркали вместо да напишат ластичен колан.

# 126
  • Бургас
Да попитам дали ви се е случвало да изчезне поръчка от акаунта? Снощи направих поръчка, имам си мейл с номер и всичко нормално, днес влизам в сайта и тази поръчка не се вижда изобщо, само предните две.
Нямам мейл нещо да е отказано и се чудя дали да го поръчам отново.

Случвало ми се е. Поръчах втори път и втората поръчка я нямаше в акаунта. След 1-2 дни се появиха и двете. Съответно ги получих и двете, като едната я отказах. Изчакай, сигурно и твоята ще се появи по някое време.

# 127
Привет! Оставям код за отстъпка. Важи днес и утре.
FABMAMA15

# 128
За момичетата с изчезнали "любими" да кажа че се очаквало да се възстановят както са си били преди. Това ми написаха по мейл, било поради технически проблем и работили по отстраняването му. Да видим. 😃

# 129
И аз имам извинителен мейл за забавена пратка, но код няма.😀

# 130
А на мен поръча от вчера изобщо не се появи в моите поръчки,но имам потвърждение на имейл. Сега се чудя поръчка имам ли ,нямам ли.И предната ми поръчка със срок доставка до днес още чака изпращане към куриер. Не е ок така.

# 131
  • гр. София
И аз имам извинителен мейл за забавена пратка, но код няма.😀

С предишната поръчка бях така, но все пак получих код - ден-два след доставката.

# 132
  • близо до брега на морето
Защо се учудвате на поръчки,с дата до днес за доставка? При мен никога не е спазвана. Идва след няколко дни от заявените дати,даже последният път им писах...😀 ,не че ще има промяна,ма да си кажа. Пак извинителен имейл и до там. Сега отново съм в очакване,и пак след дадените срокове. Поне дано да са читави и ми станат,че не ми се занимава с Еконт и Абаут ю.

# 133
Здравейте, дали имате код за отстъпка, харесала схм един дънки от месеци, и хоп да ползвам един код, той бил за над 100лв.

# 134
  • Sofia
А на мен поръча от вчера изобщо не се появи в моите поръчки,но имам потвърждение на имейл. Сега се чудя поръчка имам ли ,нямам ли.И предната ми поръчка със срок доставка до днес още чака изпращане към куриер. Не е ок така.

Преди два дни писах за моята изчезнала поръчка, имах само мейл, но в акаунта на я виждам. Днес получих мейл, че се обработва.

Общи условия

Активация на акаунт