Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 20

• 70 713
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз не виждам последната поръчка в профила си. Нещо напоследък доста се омазаха.

# 136
# 137
  • гр. София
И аз не виждам последната поръчка в профила си. Нещо напоследък доста се омазаха.

И моята последна поръчка от преди 2 дни не се вижда, но имам известие на мейла, че е получена. Дано наистина е получена.

# 138
Моите изчезнаха преди 2 дни,вчера получих,че е обработена,а преди малко,че е изпратена.Ще видим-иначе все още ги няма в профила Simple Smile

# 139
  • Варна
Получих имейл, че долните гащи, които следя са намалени.
Но те бяха онези любими, които безвъзвратно изчезнаха.

Значи, АЮ все още помнят кои са ми любимите долни гащи, но аз вече не помня  😂

# 140
10 дни минаха от поръчката, аз ще я забравя, че съм поръчала, докато ми я изпратят Sweat Smile
Просто минавам да се оплача, върнах назад в темата, май не съм само аз.

# 141
  • Русе
И аз поръчах на 16.04 и още очаква предаване на куриер. Имам въпрос - на кой имейл им пишете? Аз виждам само телефон за връзка и бързи въпроси със стандартен отговор.

# 142
Еех, значи ако пусна поръчка днес, няма шанс да дойде до края на седмицата? Sad

# 143
И аз поръчах на 16.04 и още очаква предаване на куриер. Имам въпрос - на кой имейл им пишете? Аз виждам само телефон за връзка и бързи въпроси със стандартен отговор.

obsluzhvanenaklienti@aboutyou.bg

# 144
Имах 2 поръчки от 15.04. и 1 от 14.04. Преди няколко дни дойде едната от 15.04- върнах я на същия ден. Другите 2 ги чакам днес, известиха ме от Еконт. Доста бавни този път, код за намаление не съм получавала "от векове" Sad

# 145
Моята поръчка от 21.04 вече се появи  в приложението. Обаче със срок за доставка до 02.05. Множко ми се вижда. Като знам,че поръчката с доставка до 22- ти още не е предадена на куриер... вероятно тази поръчка след  Гергьовден ще дойде.Не,че ми е спешно,ама при разпродажбите в началото на годината по- бързо идваха нещата.

# 146
  • Русе

obsluzhvanenaklienti@aboutyou.bg

Благодаря. Писах им и да видим.

# 147
  • близо до брега на морето
Здравейте! Току що получих продукт,поръчан на 15.04. Куриера ме попита дали ще отворя за преглед и дали искам бележки. Платих с карта и си взех всичко,което ми даде( като бележки) след подпис на таблета

# 148
10 дни минаха от поръчката, аз ще я забравя, че съм поръчала, докато ми я изпратят Sweat Smile
Просто минавам да се оплача, върнах назад в темата, май не съм само аз.
И аз имам една мегазабавена поръчка от 06.04, която финално пристигна в Еконт в петък, 21.04 с един отказан продукт и то този, заради който правих цялата поръчка. Нейсе, ще я взема тия дни, макар че се чудя има ли изобщо смисъл.
Другата ми поръчка от 07.04 дойде отдавна, някъде към 14-15 април.

Получих и код за намаление като компенсация, но явно имат нова политика с кодовете, защото не е цифрово-буквен и не се въвежда, а се интегрира директно в профила. Не е ясно за какво точно важи обаче, защото досега избрах над 10 артикула и все не е валиден. Много дразнеща нова политика, не знам при вас как е. Вероятно ще важи само за тяхната марка или нещо подобно, ами мерси за тази компенсация.

Гледам, че пишете за изчезнали поръчки, а при мен изчезнаха всички от списък "любими", внезапно.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 12:46 от Анонимен

# 149
  • гр. София
При мен кодът не важи само за тяхната марка. Даже дава допълнително намаление на вече намалени стоки, което може доста да смъкне цената.
Просто не важи за всички марки и/или продукти.

Общи условия

Активация на акаунт