Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 20

• 70 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
А какво ви е мнението за обувките Only, вчера харесах едни маратонки и се чудя дали да ги поръчам.
Ами предполагам не са много ок, разгледай бранд, който си прави обувки. Тези са тип H&M като качество и на дрехи и обувки, разбира се винаги има попадения, но масовката не е много ок, едносезонки.

# 676
Знаете ли кога почват летните намаления в сайта? Дали се очаква някое по-голямо намаление скоро? И пускам един код за намаление 15% Levi’s:

# 677
Здравейте, някой може ли да ми изпрати код за чанти ?

# 678
Да, скоро би трябвало да има голямо намаление. Миналата седмица си писахме с тях - те: извиняваме се за бавното обслужване, аз: без код не е извинение, и накрая ми върнаха автоматичен отговор, нещо в смисъл "много сме натоварени, всички са в очакване на голямото пазаруване и имаме много запитвания, затова не успяваме да отговорим навреме." Код не изпратиха. Но и аз не закрих кореспонценцията, както им се искаше, върнах им отговор.

# 679
Пускам още 2 кода:

[img width=277 height=600]/

# 680
  • гр. София
Колко голямо би било евентуално това лятно намаление? Как е било в предишни години?

# 681
Аз миналата година съм пускала поръчка на 03.06 и после чак на 01.07. Значи тогава е имало прилично намаление.

# 682
  • София
Аз имам на един от профилите 20% на избрани артикули, валиден до 08.06.2023г. Та, че предполагам на 09.06 вече би трябвало да пуснат по-голяма намаление.

# 683
Аз имам на един от профилите 20% на избрани артикули, валиден до 08.06.2023г. Та, че предполагам на 09.06 вече би трябвало да пуснат по-голяма намаление.
Аз имам два кода за 15% намаление, като единият е до 13.06, а другият до 17.06.

# 684
  • Пловдив
През юли миналата година имаш много големи намаления. Купих дрехи и якета буквално за без пари.
Дано и тази година да ни зарадват с лятно намаление.

# 685
Като удобство и качество кои кецове са за предпочитане от следните: Converse, Mustang, Tommy jeans, Dockers by Gerli? И най-подходящи за широки стъпала.

# 686
Dockers са по подходящи.Имам Мустанг и Конверс,които са тесни и съм взела половин до номер на горе.Томи не съм имала,там не мога да дам мнение.

# 687
Здравейте! С молба за актуален код за отстъпка, искам да поръчам мъжки часовник! Благодаря предварително

# 688
Ако някой има код за кецове и няма да го ползва, може ли да ми го преодстъти?

# 689
  • София
Похвалвам тези маратонки Asics Jolt 4 и цената, на която ги взех от Абаут ю - 56.94 лв. Много леки и мнооого удобни. Розовото е много убито на цвят, не е ярко, както е на снимката (и по-добре). За Асикс четох коментари да се вземе 1 номер по-голям. Гледах и в чужди сайтове размерите на този модел. В крайна сметка взех с половин номер по-голям размер. Ако бях взела точния ми номер и те щяха да са ми тамън. Сега са ми с половин номер по-големи (което изобщо не е фатално), за бягане така трябва да е. https://www.aboutyou.bg/p/asics/maratonki-za-byagane-jolt-4-9319158
Не помня дали писах за предишната ми поръчка:
- рокля Веро мода Lotus - взех S (36) размер, огромна ми беше и я върнах. https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/roklya-tip-riza-lotus-8668160
- Alife and Kickin лятна рокля 'DojaAK' - размер S, за 40,72 лв. Супер е, лека, мека, много сладка Heart Eyes. https://www.aboutyou.bg/p/alife-and-kickin/lyatna-roklya-dojaak-8574634

Общи условия

Активация на акаунт