Отговори
# 165
  • Кърджали
Да се събудим малко
Вчера започнаха снимките на Sen büyünmeye bak (Ти си гледай да пораснеш), продължението на Продължавай да живееш.
Все още не съм сигурна за себе си добра идея ли е това продължение, но пък щом е шанс да гледам Каан... Не се оплаквам.

# 166
Да не изгубим темата Smile
Сема вече е в офиса Wink, а Пънар още скитосва с Каан - последни снимки от Лондон

Каан в рекламата на Siemens

https://www.instagram.com/p/CvKZV5looja/

И това е от него

Мелиса е в Париж, дали приключиха снимките на филма Flushed

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 11:51 от LU4IQ

# 167
  • Кърджали
А, едва ли ще са приключили за по-малко от седмица, явно има някаква пролука в графика.

Ох, Пънар като я видях на снимките и, няма да лъжа, си помислих "и тя ли ще ни изненада"....

# 168
Алекс, и аз това си помислих за Пънар, но не посмях да го кажа Joy. Преди дни четох във ВК, че се запознала с майката на Каан - била публикувала снимка, търсих, не я открих.
Може да има пролука в графика, да. Снимките на филма с Берг "10 секунди" приключиха за седмица - не повярвах, но факт. Даже вече е пост продукция - звуков монтаж..

От Мерих в Хилсайд

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 00:13 от LU4IQ

# 169
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Алекс благодаря ти Flowers Hibiscus за неуморните преводи които правиш и на сериали и на интервюта!

Все още не съм гледала Актриса, но непременно ще го погледна. Соз Stuck Out Tongue Winking Eye!

Обаче много ми хареса интервюто на Пънар! За пореден път се убедих, че много си приличаме по характер Stuck Out Tongue Winking Eye, астрална близначка ми е все пак Stuck Out Tongue Winking Eye.
Кефи ме много това момиче!

Наскоро случайно ми излезнаха в ИГ едни клипчета от Кара Севда, та ме налегна носталгията и отново го гледам Blush.
Каан от тогава ми е сред любимците! Такъв умен злодей ми е Joy. Има култови реплики там.
Добре че е Присъда, че след Кара Севда, успях да гледам и редовно да следя само Сблъсък. Просто такива летни лежерни сериали, на които  след 1-ви епизод имам чувството че имам дежавю за следващия, не са ми по вкуса!
Обичам динамични сериали с много замисъл и размисъл! Затова и трудно си намирах нещо за гледане.
Преди много ме кефехе такива летни и забавни сериали. Бях под обсадата на Любов под наем, но после гледах Севдата и така......
Та не знам защо имам усещането, че и Актриса ще ми хареса. Ще видим!

Да са живи и здрави Каан и Бурджу!
Щом се обичат, са се взели! Бързо или не не знам, но пък ме кефи Каанджим с лудостта и непринудеността си:joy:.
Гледах му интервюто и се искрено се забавлявах.
Първата част на филма, на който снимат продължение с Мелиса и аз се зачудих, дали няма да търся да видя Емир и Асу Stuck Out Tongue Winking Eye. Шегувам се, разбира се! Не знам за какво иде реч и в първата част, но може пък да видя за какво става въпрос!

Тъй! Да драсна два реда и за Присъда. След финала на сезона като че ли няколко дни ми се превъртаха в главата най-различни сцени! Но както бяхте писали и на мен ми направи силно впечатление реакцията на Ерен при смъртта на Парс при "смъртта" на Ългаз, който му е по-близък и от брат. Обаче евала на Панър за пресъздаването на сцените! Hands Clap
Как съм ревала заедно с нея, не е истина! Имах чувството, че през цялото време преживявам всичко с нея!
Машшала момиче!

# 170
  • Кърджали
kotelina, хвърли поглед на Актриса. Пънар там е жестока. Страшна игра, вярно голяма психопатия, но някак си явно съм претръпнала от Присъда, не ми дойде много лудо. Даже ми беше забавно да гледам с каква лекота Пънар пресъздава героинята си, сякаш в самата нея наистина има нещо лудо.
Кара Севда аз така и не успях да изгледам.Може би защото направих грешката първо да прекарам един ден в ютуб само с клипчета на Емир. Жестоко остър език. После някак си вече главният актьор/герой ми се стори много безличен и не изтърпях и една серия. Но клиповете на Емир мине се не мине и ги гледам отново.
Първата част на филма на Каан "Продължавай да живееш" съм я гледала има няма сто пъти /явно и в мен има нещо ненормално./. Готин е филма. Първата половина умираш от смях /жалко, че шегите са не особено добре преведени /, а втората половина ме убива от рев /вече претръпнах и рева само съвсем накрая де/. Въпреки, че все още съм с резерви относно това трябваше ли изобщо продължение, ще го чакам с нетърпение. Каан с малкия са ужасно сладки, въобще на Каан му отива да играе с деца, създава някаква силна връзка.

Уффф, няма ли да дойде 17ти септември вече....

# 171
Алекс, има ли някъде превод на Продължавай да живееш?

# 172
  • Кърджали
Имаше го по едно време, но не съм пазила линк (май в блокиран к заради авторски права). Аз мислих тия дни да си направя мой превод (основно за мое удоволствие), та може да го споделя. Ще ми отнеме около седмица да го направя, и без това някои познати ми изядоха главата да го преведа и аз

Едит. Излиза ми че го има в Вбокс7 и сайта на Ашкъмките

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 20:26 от Aлекcандрa

# 173
  • Кърджали

# 174
Здравейте Hug
Изгледах  Ти продължавай да живееш ..... Оказа се, че и преди съм го започвала, но парди някаква причина съм го гледала до средата ..... и не съм го догледала. Хареса ми филма, но пък и аз се замислих какво може да бъде продължението Thinking
Не трябва ли скоро зда започнат снимките и на Присъда Rolling Eyes
Живот и здраве другата седмица пътувам за Истанбул. Кой знае  Innocent може пък някъде да ги засека Stuck Out Tongue Winking Eye

# 175
  • Кърджали
Снимките би трябвало да започнат началото на септември. В момента Пабло и Бесте /режисьорите на Присъда/, заедно с една голяма част от екипа зад кадър - оператори, асистенти и още и още снимат "Ако силно обичаш" летният сериал на Канал Д, Каан снима филма. Иначе Сема сподели, че са започнали подготовката на сценария за първия епизод вече. Та се очаква снимките да започнат началото на септември, а се предполага /няма официална информация/,  че излъчването ще започне на 17ти септември.
И аз си правя лекичко планове за една разходка до Истанбул, но догодина. Дано не се объркат плановете ми, че по принцип като планирам нещо, все не се случва накрая.

Сега ще сложа в скрит текст /хем и да не става дълго/, нещо свързано със сериала.
Скрит текст:
Не знам, знаете ли, не знаете ли, но възникна проблем със сериалите с бг превод. Проблема дойде основно със сериали, които са закупени от БТВ и НОВА, които разбира се, имат правото да си търсят правата. Но преводачите се стреснаха и 99% се отказаха, макар че за мен все още е малко паника. Аз лично ще продължа да превеждам Присъда, но най-вероятно сериите ще ги качвам единствено и само в канала в Телеграм /може да се ползва на телефона, компютъра или през браузър/, канала ще е заключен и ще се влиза само с линк. Тази практика се използва и от хората, които превеждат сериали на английски, испански. Честно казано, и за мен така е по-удобно, защото канала ми е по-лесен за поддържане, снощи си играх и го вкарах в ред, по-бързо се качват и така нататък. А и не съм от хората, които държат да имат много гледания, тъй или иначе нищо не печеля и нямам такова намерение, освен удовлетворението че съм помогнала на хора да се докоснат до красотата на историята. Нищо не ми пречи и да се откажа, както направиха 99 % от преводачите, но 1. мразя да зарязвам нещо, 2 тъй или иначе зарибих и много близки приятелки, и бих го превеждала дори и само заради тях, 3 . ами мразя да зарязвам.
Който иска и досега не се е абонирал за канала в Телеграм, може да ми пише и да му дам линк. Ще помоля само без мое знание да не се разпостранява много много.  Не че ще стане кой знае какво, но има вероятност канала да бъде блокиран и всичко в него изтрито. И толкова труд ще отиде по дяволите/

Присъда се превърна в един от най-гледаните сериали в Латинска Америка в платформата НВО МАХ

# 176
  • Бургас
Алекс...Благодаря! Както винаги последователна и отговорна!
Ще съм благодарна да получа и линк за канала ти в Телеграм...Твоите преводи са наслада за душата! А докато си чакаме - ето, че и септември дошъл...
Здраве на всички от семейството и ползотворна, активна почивка през лятото!

# 177
Привет!
Човек вече да не смее да сложи линк към превод... няма да давам идеи тук, че гадовете дебнат Rage
kotelina, може да успееш да видиш Каан, но не зная къде снимат филма. И дали не приключиха снимките - тази е от снощи, не е ясно за кога се отнася "paydos". Втората e от сета.

От Сема и Пънар

https://www.instagram.com/p/CvaTAR7rNCr/

# 178
  • Кърджали
Някъде бях чела че май в средата на август се очаква да приключат снимките на филма на Каан /или края на август беше, но мисля че 15ти се споменаваше/

# 179
"Рибарче"  -то го качиха в Гугъл драйв, за да го запазят 1-ви сезон.
А на лични ли трябва да ти пишем за линк в Телеграм. Може би вече като започни филма.

Общи условия

Активация на акаунт