Отговори
# 180
  • Кърджали

tigasa1, на лични /но понеже сайта на БГ мама засича Телеграм линковете като спам, ще ми трябва имейл адрес или профил във фейсбук на който да го пратя/. Кога няма значение, сега, септември. Все тая. Там ги има сериите и разни интервюта и репортажи

# 181
  • София
Алекс, прекраснице! Благодаря!

Фантастична си! И превод, и картина, и съдържание - на високо ниво!

# 182
И аз харесвам филма с Аслъ и ми интересно продължението въпреки,че не харесвам Памук Мелисата ,но в КС я изтърпях до Каан не е толкова болка за умиралка. Но с Нагиева филма ми хареса много повече беше много нестандартен понеже през цялото време си мислех,че са на някакъв психолог заради проблемите и с алкохола и тн.Нагиева не е красавица ,но пък изпъкна с голям талант в филма а това е повече от важно за да се получи всичко.

# 183
  • Кърджали
Май май Каан Урганджъоулу ще става баща!
В социалните медии се обсъждаше, че причина за изненадващият му брак с Бурджу Денизер е бременност, днес съпругата му сподели картичка към получен подарък, на която пише "Майчинството много ще ти отива."

Ще си имаме бебе Кая и бебе Урганджъоулу. Две в едно, какъв плодороден нов сезон ще е само. Stuck Out Tongue

# 184
Радвам се за Каан и Бурджу Hands Clap, да им се роди живо и здраво детенце! Hands Pray

Още снимат филма, и да, после се сетих, че Бирсен писа - в средата на август ще приключат. Имат време с Бурджу да направят сватба в Турция Smile; Сема се оплаква, че трябва да работи в жегата Nature Sun With Face

А бебе Йълдъръм ще почака да се родят близнаците Кая и Урганджъолу в края на зимата Smile

Пънар и Каан още са в Англия

# 185
  • Кърджали
Али Билгин сподели снимки от среща със Сема Ергенекон, давайки старт на официалната подготовка на сезон 3 на Присъда.

Беше квото беше, почиваха колкото почиваха /не че Пабло почиваше/, сега да започват ....
А Едже Юксел /Инджи Ергуван/ и Онур Дурмаз / Енгин Тилмен/, ще играят отново заедно в сериала за платформата Блу Тв "Идеален"

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 18:02 от Aлекcандрa

# 186
Привет!

Вчера, на годишнината от началото на връзката им

Каан - "Твоята благословия е най-безценното богатство в моя личен живот“

Пънар - "Ето как изглежда 06.08.23."

Очаква ни още една сватба. Smile Много се радвам за Пънар! И за нейния Каан.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 22:43 от LU4IQ

# 187
  • Кърджали
От сърце желая цялото щастие на света за Пънар Дениз. Обичаща, обичана, успешна. Нека се радва на света и живота.

# 188
Вълнуващ нов сезон на "Присъда" е в ход, Сема Ергенекон и екипът на сценария се събраха, за да обсъдят подробностите.

# 189
  • Кърджали
Актрисата Башак Гюмюлджинелиоулу която през последните два месеца беше в Лос Анджелис за да се обучава в Stela Adler Film and Tv intensive'23 разказа случилото ѝ се по-рано през деня. Ползайка Uber за придвижване и говорейки със шофьора на колата, става въпрос че тя е от Турция. Тогава шофьорът казва, че той е от Коста Рика, семеен от 30 и няколко години. Наскоро, в период на криза в бракът му, със жена му започнали да гледат турски сериал. Превърнало се в нещо като "среща", време само за тях двамата, започнали да правят повече неща заедно и така спасили бракът си. Сериалът, който гледали, се оказа Присъда. Шофьорът се развълнувал загрявайки, че до него стои "Нева", обадили се и на съпругата му, говорили дълго време. Башак беше изключително развълнувана, разказвайки случката.

# 190
Снимките на 3-ти сезон на сериала "Присъда" стартират през първата седмица на септември🔥
Журналистката Бирсен Алтунташ твърди, че 3-ти сезон ще бъде ФИНАЛЕН за проекта.

# 191
  • Кърджали
Сема Ергенекон сподели, че екипа ѝ е готов със сценария на първият епизод за новия сезон.
"Приключих първият епизод за новия сезон. Не съм добре."

Пънар Дениз в Сараево, заедно с Каан Йълдъръм на филмов фестивал.

# 192
Привет!
Алекс, благодаря! Flowers Hibiscus
Представят новия сериал с Каан "Руми".

Преди три от снимачната площадка на "Ти продължавай да живееш"

Клипче - Башак разказва американската история на "Присъда"

https://https://www.instagram.com/p/Cv20FNIIOb3/

# 193
  • Кърджали
Каан Урганджъоулу отбеляза краят на снимките на филма "Sen büyünmeye bak", отдавайки дължимото на екипа зад кадър.

Сема и Уур
"Какво обясняваш, обич моя? "

# 194
Алекс Flowers Hibiscus, втората снимка от стори на Каан е отпреди 10 дни и все забравям да питам - това родителите му ли са?

Ослушвам се и се оглеждам дали няма да тропнат на сватбата преди началото на снимките на "Присъда" Heart Eyes Sunglasses

Продуктите на известната френска марка L'Oreal Paris с рекламни плакати с Пънар Дениз, се оказаха най-продаваните през тази година в Турция.

Щом Сема не е добре след това, което е написала в първи епизод, аз вече съм уплашена Grin

Общи условия

Активация на акаунт