Отговори
# 195
  • Кърджали
Лучия, да, родителите му са. Каан я беше споделил, предполага се тогава е било годишнина от смъртта на баща му ( май е починал когато Каан е бил дете, тинейджър. Каан беше споменал веднъж)

Започва се .
Бесте сподели снимка на сценария на 1ви епизод с думите "Много малко неща са ме развълнували по този начин"

Със сигурност, вълнението на Бесте няма да е от добро. Готови ли сме за нови дози 'Какво стана тук, сърцето ми отиде...."

# 196
Какво ли е намислила Сема ханъм за нас аджаба? Втората част я чакам на филма но заради пластик Мелиса не особено🤦‍♀️🤷‍♀️
Огромен сектора не можаха някоя талантлива да сложат...
Но пък се е забавляваме на макс по всичко личи
Честито на Пънар дано този път и Каан Й сполучи на булка въпреки че казваха че е изневерил на Езги навремето аз съм с резерви големи към него 🤷‍♀️ но играе добре момчето иначе.

# 197
Официално е! Каан Урганджиоглу и Бурджу Денизер, които се ожениха преди 1,5 месеца, очакват бебе. Бурджу сподели снимка.

# 198
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Ехааа, много се радвам, че Каан и Бурджу ще стават родители 🍀. Да им се роди здраво бебче 🙏!
Ясно каква беше причината за тази скорошна сватба 😉. На снимката Бурджу е с доста пораснало коремче 😊.
А от споделеното от Бесте и Сена направо страх ме хваща, в какъв хорър ще ни вкарат 😧

# 199
Привет!
Каан и Бурджу в Чешме

# 200
  • Кърджали
Сема Ергенекон сподели случка, свързана с писането на сценария за епизод 2 на Присъда, сезон 3.
"Следобеда се качихме на влака, за да дойдем в Анкара. Бях станала рано, за да прочета за последно сценария на епизод 2 и за редакции, но не успях да приключа. Взех си компютъра с мен. Седнах най-отзад, свалих масичката и започнах да пиша. Минаха час и половина. Жената пред мен се обърна към и ми каза "Май трябва да приключите с някоя работа, спешно. Така удряте по клавиатурата, че седялката ми се тресе." Не можах да ѝ кажа, че е не защото бързам, а защото съм влезнала в емоция. Тихичко си сложих лаптопа на колената си и продължих."

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 23:41 от Aлекcандрa

# 201
Алекс, емоция, която чупи клавиатурата и тресе влака, не предвещава романтични сцени Joy

От Каан

и от Али

# 202
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Лучиа Hug

Алекс, емоция, която чупи клавиатурата и тресе влака, не предвещава романтични сцени Joy
И аз така си помислих Rolling Eyes, но пък нищо не се знае!

# 203
  • Кърджали
Лучия, аз започвам да си мисля че първи и втори сезон ще ни се сторят като весела детска песничка спрямо началото на трети (така ме плаши нашата семаристка).
Сема Ергенекон в отговор на притесненията на феновете, че подготовката по новия сезон се бави и първата серия може да се снима през октомври -ноември....

"Ай, какъв ноември, не полудявайте.😇 Септември ще сме заедно."

И пуснато типично в стил Присъда по никое време посред нощите, та да ти отиде съня.

Каан сериозно може да се замисли да се занимава с фотография. Много добре се справя.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 09:45 от Aлекcандрa

# 204
Айде 17-ти щом ще започвамее.....

# 205

Според турските медии, трети сезон на сериала „Yargı“ (Присъда) ще стартира на 17 септември, неделя, по Kanal D.!..

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 11:52 от tigasa1

# 206
  • Кърджали
Още нямаме цитатът от първия епизод, но Пабло ни депресира с цитата към втория.
"Един и същи град. Теб те има. Мен ме има. Нас ни няма." Джемал Сюрея
Какво ли са ни подготвили със Сема?

# 207
Здравейте,
Наскоро почнах да гледам сериала с превод, благодарение на линковете в първия пост, но от преди няколко дни видеата изчезнаха. Знаете ли защо е така и къде мога да продължа да гледам с български субтитри?

# 208
  • Кърджали
Има ги само в Телеграм. Целите епизоди.
За да ги гледате, се иска да има регистрация в Телеграм, бързо и лесно е.
Може да ми пишете на лични съобщения, напишете ми имейл и ще Ви пратя линк към канала.
Целите епизоди /поне засега/ ще ти има само в Телеграм. Даже там в момента тече редакция и почти всички епизоди от сезон 1 са с редактирани субтитри /понеже си откривах грешки, пропуснати реплики, понякога и неясно как написани неточности/. Та използвах лятната почивка между двата сезона и редактирам клиповете.

Засега Видеа ще остане място, където ще качвам само преведени откъси от сериите. Както си ги качвах и преди. Ако наесен измисля други варианти...

Пънар. Свършва се... Връщат се...

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 17:51 от Aлекcандрa

# 209
Привет!

Oткакто се излъчва в Латинска Америка, "Присъда" се превърна в един от най-гледаните сериали през август и не е слизал от върха на HBO Max! Hands Clap

https://www.instagram.com/p/Cwsvt1MoMpO/

От Бурджу

От ваканцията на Пънар

Много хубави клипчета прави Али, но за съжаление ги качва само в стори.

Общи условия

Активация на акаунт