Отговори
# 90
  • Бургас
Макар и само по картинки, но един силен и достоен финал на този любим, стойностен сериал! Purple Heart Tada
Почти не съм писала във форума през 2-ри сезон, но не пропусках резюметата, новините и най-вече перфектните преводи на Алекс! Благодаря ти за всичко на което ни направи съпричастни, мило момиче!  За времето откраднато от семейството, за жара с който анализираш всеки детайл! Единици са хората като теб, с безвъзмездния си труд да радват другите!
Бъди здрава и нека щастието не напуска домът ти!

Благодарности и на Лучия, която не спря да поддържа огъня в темата и ни държеше в кондиция за ставащото около сериите!
С удоволствие ще изгледам още веднъж серията с буквички и дано и третият сезон ни събере за нови и още по-интересни преживявания!

# 91
  • Кърджали
От сега предупреждавам, много много вероятно превода ще се позабави малко повече от обичайното.  Тази серия ще е ужасно труда за превеждане. Аз само при сцената в моргата полудях поне 3 пъти ... Как ще се превежда, идея си нямам

# 92
Алекс, благодаря! Flowers Hibiscus Не се сетих за барута.

А питах за тoва дете, едно е - разгледах увеличената снимка, на Тургут са ясни.
Има текст към снимката, в някакво училище ли са?

Аniksi, Heart Flowers Four Leaf Clover

# 93
  • Кърджали
Това са снимки зад кадър... Та момиченцето е на този, който е пуснал тези снимки. Не знам кой е, обаче
Но от надписа това разбирам

# 94
С Йомер нищо повече ли не дадоха?

# 95
  • Кърджали
Арестуваха и Йомер.
Но предполагам в следващия сезон ще освободят.!Нямаха пряко доказателство срещу него, а Тургут Али се самоуби...
Халюк сега като разбере че призракът възкръсна, ще продължат да тормозят нашите заедно с любимеца му Якуб/Йомер...
Този невероятен екип.

Всеки миг беше до мен. (реалните ЪлДжей)

Това, което харесвам в този екип, е че никога не забравят бившите си вече колеги. И Самет Каан Куюумджу (Бурак) е бил поканен на партито, въпреки че вече дори играе в друг сериал. Актрисата, играеща Зюмрют също, Дилара Чакър (Йозге) също....

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 08:34 от Aлекcандрa

# 96
Добро утро, момичета !
Аекс, Лучия - огромни благодарности за всичко което правите за нас - преводи, коментари, анализи ! Аз не пиша, но ви следя с огромен интерес и поглъщам всичко написано .
Снощи до късно ви четях за да разбера как е приключил сезона - жив Ългаз и бебе на път - какво по-хубаво от това ! И трети сезон ще има - Сема пак ще ни върти на бавен огън , ще има нови актьори, стари дразнители ще останат и ние пак ще примираме от вълнение за всяка сцена. Страхотен сериал! Не съм пропуснала нито една серия. Само дето сега станах по-мързелива. Чакам превода на Алекс и тогава гледам.
Пожелавам ви страхотен  ден и до нови срещи !!!

# 97
  • близо до брега на морето
Алекс, макар и да не пиша в темата ( както много други), винаги следях с интерес твоите постове. Искам да ти благодаря за всичко, което правиш за нас! Времето,което отделяш за превод вместо да си отдъхнеш,да се разходиш или просто ей така да помързелуваш - ти превеждаш и нареждаш субтитри! Бъди здрава и благословена,мила! Последната серия ( 62) я гледах два дни, спирам,после пак започвам. Отдавна не съм плакала на сериал,но тук това беше невъзможно! Сълзите сами се изливаха,не виждах екрана. Невероятна игра на всички...колкото и да се пише за целият каст ще е малко. И  неизвестност от това,което предстои,как ще ни завъртят всеки път. Повечето съм ги гледала, но  все пак намираха начин да ме изненадат. Повечето неща, които искам да пиша,са писани вече в темата. Всички са в групата на успешните и са висока летва ( актьори, сценария, режисура). В края на всеки епизод те карат да тръпнеш в очакване на следващия. Снощи за пръв път гледах онлайн - нямах търпение да видя какво са сътворили и най- вече развитието на Ългас. Имах надежда,че ще е спасен и добре,че така стана. Ерен,как се прикриваше  като виждаше болката на семейството и Айлин. Бе,велики са. Заслужават почивка,като и ти,Алекс! На есен ще ги гледаме с интерес!  Бъдете здрави и щастливи всички,и до скоро! Ако имам време и възможност ще изгледам целият сериал отново - със сигурност ще съм пропуснала нещо! Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 98
  • Кърджали

Да kaжем, че средно около 20 от 100 човека снощи са се въртели на бавен огън...
Според рейтинга серията е била гледана от над 2 млн човека в Турция. (1 единица от рейтинга означавало около 300 000 хиляди зрители)
Това тази седмица Енгин Алтан Дюзятан бе в Шоуто на Ибрахим Селим и точно коментираха рейтинга и какво означават тези цифри, та ми остана в ума.

ludetina ulusoy, благодаря за хубавите думи. Аз се радвам, че успявам да ви доставям удоволствие.
За мен това е начин за малко да се откъсна от ежедневието, да се занимавам с нещо, което ми е приятно..Да, малко непредвидено за мен започнах да се занимавам, буквално се учих в движение (нямах идея какво как се прави), но както винаги съм казвала, този сериал е толкова добър, че заслужава добър превод. Има още какво да подобрявам, като например да спра да пиша грешни имена (да спра да прекръствам Ерен на Енгин, например), но и това ще стане

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 11:56 от Aлекcандрa

# 99
Честит рожден ден на Каан! Heart

Пожелавам му здраве, любов и успех във всичко!

https://www.instagram.com/p/Cr9XMKMICtY/

https://vk.com/turksdizi_perevod?w=wall-78739311_381642

https://vk.com/yargi1?w=wall-213996540_75592

Поздрав от приятелката му Бурджу Денизер - "Честит рожден ден, скъпи мой. Ти знаеш как да ме разсмееш и изненадаш. Харесва ми да съм с теб, любов моя. Какво по-хубаво"

Поздрави от приятели, роднини, колеги

От фотографа Йозкан Текин

От снощи

https://www.instagram.com/p/Cr-c9Prt2US/

# 100
Честит рожден ден на Каан!

С пожелания и отн мен за здравее, късмет и възходяща филмова кариера!

Тази снимка обикаля навсякъде!

Купонъът е бил страахотен!

А най-страхотната снимка за мен е тази! Повтарям я, защото обобщава целия втори сезон!

Току що изтледах последния епизод и съм във възторг! От всичко!

Този епизод беше венецът на втори сецон! И венец на целия екип! Hands Clap Hands Clap

Пожелавам на екипа още по-добър трети сезон! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 101
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета Hug
Още съм в шок след изгледана 62 серия и двата фрага на 63, която  ще е финал на сезона.
Не съм ви чела още, видях че има доста постове!
Алекс Hug, благодаря ти за труда, който полагаш  за да ни радваш с превод Flowers Hibiscus
Значииии, Сема ханйм така ми бръкна в душата с този 62 епизод, че още не мога да се осъзная.
Плаках с Джейлин - за смъртта на Ългаз, ядосвах се с Джейлин - отоново заради глупавите постъпки на Парла!
Ей не се научи това момиче да стои идалече от проблеми и това си е! Трябваше да я остави да си признае, както Парла изяви желание. Щяха да я оправдаят, особено онзи като противен Йомер като то оттърва от гроба Еюп.
Значи историята на Сема ханъм като цяло е жесток психотрилър Hands Clap! И какво излиза че "Присъдата" на семейство Кая и Ергуван започва още с невинното вкарване на Зафер в затвора, когато Метин е търсел начин да спаси жена си! От страна на Джейлин точно този момент в живота й я мотивира да стане добър адвокат. И какво стана? Стана съпруга на сина на полицая, който неправомерно вкарва баща й в затвора!
Мисля, че правилно помня събитията от началото на сериала Thinking! Чънар бей пък как все успява да се "сдуши" с хора, които не им желаят доброто - Бурак в налато на втори сезон и сега Еюп Rage. Все банда психопати! Аааа Йомер бей може да си подели първенстовото За най-голям психопат със сина на Йекта - Енгин.
При тези обстоятелства в момента, смъртта на единия главен актьор се чудя какво бихме могли да гледаме за 3-ти сезон Rolling Eyes. Че Джейлин и Ерен няма да мирясат, докато не докопат Тургут Али, това е ясно! Ама после какво? Ще погнат и довършат Йомер!
Охххх, блъскам си бръмбарите вече няколко дни, но и идея си нямам какво ни е подготвила Сема Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 16:04 от kotelina

# 102
kotelina, отговорите на въпросите ти са в последния епизод за сезона.

# 103
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Lu4iq Hug
тъкмо прочетох всички постове! Страхотни сте, момичета Kissing Heart, Благодаря за всичко Flowers Hibiscus
Значи, все пак излезе, както тайничко се надявах, че Сема няма да убие Ългаз точно на финала на сезона, предвид че ще има и друг сезон Blush. Иде ми да изтанцувам танца на радостта! 62-ри епизод го гледах 3 дни! Не защото не можех, а поради липса на време. Но за последния, ще се опитам да си го изгледам наведнъж Wink
Само от постовете ви разбрах, че финалния епизод е УАУ Stuck Out Tongue Winking Eye.
Уникален сериал с уникална игра на всички, с уникална история, с уникална режисура! Заслужава си гледането.
И без това в после време са рядкост хубавите им сериали, тези които те карат да се замислиш и едновремонно с това да продължаваш да се чудиш, кой, как, къде, кога, какво ще се случи, да те държи под напрежение всеки следващ епизод и да те кара да гадаеш следващите ходове на главните герои! Ето на това, казвам аз - страхотен сериал.
Присъда ме грабна от първия епизод и продължи да ме пленява с всеки следващ Stuck Out Tongue Winking Eye.
С нетърпение ще очаквам третия сезон!

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 20:44 от kotelina

# 104
  • Кърджали
kotelina , по-късно тази вечер може да пусна преведени откъси от серията (от тези, които си набелязах ми останаха мисля че два откъса да преведа.) Така ще придобиеш идея каква е била серията. А тя беше фантастична. Финалната сцена до септември не знам колко пъти ще в гледам още, от неделя до сега сигурно минаха 50 пъти. Като наркотик е, попадне ми някъде из Туитър или ютуб, пусна си я, после пак, и пак и пак...

Общи условия

Активация на акаунт