ФЕВРУАРСКИ сечко щом завилнее, малък бебчо ще се смее!

• 14 020
  • 336
  •   1
Отговори
# 105
Радостче матраче взехме но е много леко направо като дунапрен е - пише че е против алергии, водоустойчиво и не знам какво още. Пробвахме и въобще не натежава, а и на мен ми се вижда странно съвсем без нищо.

# 106
Добро утро,
аз вече имам киселини от въздуха. ни талцид ни нищо помага, лягам с киселини, ставам с киселини Sad
да не говорим че вече втора нощ будувам от 4 часа щото големи ритници голямо чудо, нали уж бебето в 9 месец се движело по малко, мойто никога не е било толкоз будно. Явно си е набелязало и пикочния ми мехур щото ходя до тоалетна през 10 минути и няма почти нищо.
вие как сте??
Аз вместо да чувствам признаци за раждане, изведнъж много живнах и страшна енергия ме обхвана от няколко дена.
все се надявах че до 15 ще родя ама май няма.

Подплънки за сутиен от къде купувате ?

# 107

Аз вместо да чувствам признаци за раждане, изведнъж много живнах и страшна енергия ме обхвана от няколко дена.
все се надявах че до 15 ще родя ама май няма.

То живването е един от признаците  newsm53

# 108
Здравейте!
Да се разпиша и аз, че отдавна не съм имала време да седна пред компютъра. Като чета за болничните и ттръпки ме побиват. Аз вчера влязох в страницата на НОИ и четох, ама то са препратки към др. нормативни документи.... Аз съм в болничен от 25.12 до 04.01, а от 05.01 трябва да съм в болничен по майчинство. Проблема е, че моят лекар е в отпуска и ще се върне в средата на месеца и едва тогава ще ми го издаде, а аз трябва да го заверявам при др. доктор и едва тогава да го занеса в службата. Притеснявам се, че ще имам много проблеми, защото съм държавен служител и при нас работите много се проточват. Може ли да ми направят проблем затова, че съм занесла болничния 2 седмици по-късно? И какво ли ще стане с препращането на документите към НОИ? Кой знае кога ще ми платят.... newsm78 А на всичко отгоре имам заем, който минава през сметката, но се внася директно от работодателя  #Crazy
За капак бебчо се смъкна надолу преди 2 дни и изпитвам ужасни болки. Казаха, че било от костите, но толкова ниско долу, че повече няма накъде?????????? А за китките да не говорим - нищо не мога да държа от болка. Добре, че имам една лента от тениса, та спя с нея и постоянно я местя от едната ръка на другата.

# 109
joya,  разбирам те за киселините. Аз обаче пия сода, колкото и да е вредна, то не се търпи от болки, освен това стомаха не спира да ме боли . А това ,което казваш за пикочния мехур, ми прилича на смъкване на бебчо, което си е още един признак за предстоящо раждане Wink .

# 110
Joya като те слушам и ми намирисва че скоро ще си имаме още едно Януарско бебче. Това че си много активна май период на гнездене му викат. Joy А и щом бебчо е слязъл вече надолу може скоро да очакваме хубави новини. Peace

# 111
аз се чудих кво да правя днес и си записах час за фризьор, надявам се боята да не е вредна за бебчо поне така знам. Иначе се епилирах и да ви кажа беше много трудна работа, ама я свърших навсякъде, крака, ръце, подмишници, сега ми остава само кола на триъгълника ама е запланувана за петък, а утре съм на мерене на тонове и лекаря ще каже дали приближавам заветния ден. Иначе багажа ми е готов и искам вече среща с бебчо  Hug
а корема ми е високо не знам що рита в пикочния мехур ама си е горе даже усещам ритничета в ребрата и то хич не са деликатни  Embarassed

# 112
Честита дъщеря на Галя и Иван!    bouquet  Всичко ще бъде наред!!! Много да ви радва  Simple Smile
Лелеее аз май днес ще започна да си приготвям багажа за родилното, все си мисля че е рано ама то не остана  Wink
Моят болничен е от 31.12.06, но е издаден тази година и е от новите, все си мислех, че за мен не важат новите разпоредби, но май бъркам. Не знам, ще взема да се обадя на работа да питам  Thinking
Много гнездачки станахте  Laughing от къде тези сили?! Мен от ден на ден повече ме мързи  Tired
Приятен ден на всички!!!

# 113
   Здравейте и от мен.Искам да  питам за изследванията мамите които вече са излезли по майчинство.Какви изследвания ви пуснаха за последно преди раждането?Аз вчера влязох в 9я месец и сега в петък ще съм на консултация,та да знам какво трябва да се прави.Имам чувството че моята лекарка си спестява някои от необходимите изследвания-последните бяха за кръв в началото на ноември.А доколкото знам тези изследвания от 9я месец трябва да се нанесат в обменната карта.
   И още нещо-към мамите,които пият магнезий за контракциите-чувала съм,че трябва да се спре около месец преди термина.Как е при вас?
   Май доста дълго стана ,но вече треска ме тресе за раждането и само зо това мисля.Досега все ми казват,че бебчо върви с 2-3 седмици напред и ако наистина е така то не остана много-вече съм в 37 г.с.
   Лек и слънчев ден!  bouquet

# 114
dar_ina  Последните изследвания, които се правят са - вл.секрет към 34-35г.с. и кръв и урина за последно в 37г.с.

# 115
Честита дъщеричка на Галя и Иван!Много да ви радва и ви пожелавам скоро да си се гушкате тримата у дома Simple Smile не се притеснявайте- всичко ще е наред- миналата година една позната роди нормално 40 дни преди термина си- беба беше 2200 и дори май в кувьоз не са ги слагали- сега е една дунда....
Аз днес също си взех болничния и малко по-късно ще го нося в работата,  та ще видим и на мен какво ще ми кажат.
Доки каза, че другата седмица ще ми пуска изследвания, но незнам дали ще е за последно. Иначе бебо се е обърнало с главата надолу (последно бе седалищно), но както се шугавее в търбуха ми, може и още 5 пъти да се обърне Simple Smile

# 116
Ето ме и мен! Да си кажа ,че и аз от днес вече съм с болничен! Оправих и въпроса с дебитната карта, ама не ми стана ясно кога трябва да отида да я взема?? Някой знае ли за колко време е готова? На мен ми искат IBAN сметка, копие от личната карта и болничния , за пред НОИ! Не ми казаха за никакво приложение! newsm78
За тези момичета с киселините- да знаете ,че бебчетата ви ще бъдата с дълги косички! Така казват! Имаш ли много киселини ,ще имаш бебе с дълга коса! Simple Smile 
dar_ina на мен днес ми бяха последните изследвания и най-важните от тях са аналния секрет и захарта! Предните за Хив, Васерман и Хепатит доки ще ти ги прекрепи към останалите, би трябвало да са ти направени предния път!

# 117
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
как сте днес?
joya, ти защо бързаш да раждаш толкова бързо, има още време, нека бебка още малко да си остане на топло Simple Smile
аз още не бързам да раждам, въпреки че и на мен ми е много тежко особено през нощта. даже и багажа още не съм си приготвила. днес съм на среща с акушерката и тя ще каже какво да си нося. иначе за лични принадлежности ще споделите ли какво ще вземете с вас. аз още се чудя какво точно да взема  newsm78

# 118
Здравейте бъдещи мамчета Simple Smile
Искам да Ви попитам има ли от вас съгласни да се снимат в "Такъв е живота" по бтв, филма ще бъде за бебето (неговото изписване и погачата). Трябва да е съгласен и таткото.

Ако има желаещи да ми пишат на лични.

# 119
  • Стара Загора
joya не се притеснявай боята няма да навреди на бебчо и аз на 2-3 пъти съм си правила руси кичури през бременността.А и трябва да сме хубави при срещата с малките съкровища нали така?  newsm03 И аз за утре имам час за подстрижка.
Момичета, днес пуснах първата пералня за бебка, много се вълнувам.Вчера и днес голямо обикаляне направихме по магазините и 90% от нещата първа необходимост сме ги купили. В къщи е като склад yesУтре продължавам с   wash 1ironing
След дълго мислене взех обикновена ваничка със стойка, надявам се да ми е удобна. Другите ми се видяха много малки   Thinking. Вие докъде сте стигнали с покупките, мен татито ме препира повече,като чу док да казва че най-вероятно и ние ще сме от януарските февруарчета.

Общи условия

Активация на акаунт