ФЕВРУАРСКИ сечко щом завилнее, малък бебчо ще се смее!

• 14 023
  • 336
  •   1
Отговори
# 120
dar_ina: изследванията които ми направиха на мен са същите като началото на бременост, васерман също но без спин щото още важало, иначе те си значт ти даваш кръв и урина само. Аз държах да ми направят и вагинални изследвания щото имам течение и исках да съм сигурна че няма кандида, два пъти ме изследваха явно при мен си е нормално.
Ходих и на кардиолог но аз си имам проблем та затуи, иначе ако имаш някаква алергия или специфичен проблем кажи на доктора за да те прати при специалист за да си спокойна за себе си.
Моя лекар ми спря магнезия от 2 седмици даже ми каза и но-шпа да не пия вече, защото болките са подготвителни и е хубаво да ги има.

Ида от фризьор и се чувствам прекрасно макар че имам страшни болки в срамната кост и зверски киселини които няма шанс да си отидат явно.

sofy: не че бързам ама в началото бех сънувала че ще раждам на 4.01 и нмякак си се бях настроила за тогава и сега се чувствам сякаш преносвам  Laughing

# 121
  • София
Здравейте и честито бебче на Галя и Иван   bouquet
И аз от два дена само покрай простора и пералнята се въртя, не че имам голямо желание  Tired ,  ама е крайно време да се сложи някакъв ред. Опитах се да стегна багажа за родилното - сака се оказа малък,  струпах всичко на една купчинка и реших, че още не ми е дошло времето  Crossing Arms .
 А за документите не ми се мисли, лекарката е отпуска до 17, болничният ми трябваше да е от 5..... как ги мразя тия работи в последния момент  ooooh!
Отивам да хапна малко шоколад за повдигане на духа  Joy
Лека вечер!

# 122
Утре ще ходя при втория ми доктор, който беше казал да ида през януари, за да погледне и той плацентата. всичко много хубаво, амо той беше казал, че бебето 100% е момиче според него и сега са ме загризали едни съмнения, да не си потвърди мнението и да прецака цялата система със синьото легло е сините ританки ...

# 123
Момичета може ли някой спешно да ми отговори
имам страшни болки в таза и срамната кост кво значи това според вас
имам контракции но не са редовни
боли ме и кръста малко

# 124
Joya,пии едно но-шпа,ако не те отпусне до половин час изпии още едно и ако пак няма ефект звънкай на док.На мене поне това ми е казал.Гледай да си полежиш-ако са само подготвителни болките ще мине,ако не ще се засилят,а и болката в кръста.Аз два-три дена преди да родя първото си дете бях като тебе-на втория вечерта се засилиха болките в кръста-в областа на опашката-знаеш нали,че при всеки е индевидуално.Не се претиснявай,а се наблюдавай и пиши как се чувстваш и как се развиват нещата.

# 125
joya, без паника.  Hug легни да си починеш и следи контракциите дали зачестяват.

# 126
Здравейте и от мен Simple Smile
Joya , ако контракциите са чести се обади на доктора.
Мен вече всичко ме боли - ръце , крака , дупе , кръст ...С баткото до последно се движих и почти нещо не ме болеше , а сега съм като разглобена. На всичкото отгоре ми е нисък хемоглобина и ще пия някакви железни препарати Confused
Вече сме готови почте с всичко - креватче , матраче, дрешки , хавлийки , пелени , одеалца, завивки...
Остана само да купим ваничката, едно по-дебело одеалце, козметиката, шише и биберон и аз да си приготвя нещата за болницата.
В понеделник ще ходя да ми пишат болничния и тогава съм пак на консултация.

# 127
  • София
Привет и от мен,

Аз вече съм си вкъщи от днес, ама с тия болнични голяма одисея. В понеделник бях на консултация и лекарката ми специално се обади на сестра да й каже, че в сряда ще отида за болничен. Отивам аз вчера - сестрата се прави на две и половина. Пшуши цигари и ми обяснява как имала много болнични листове за писане и аз да съм отишла да си го взема утре, т.е. днес. За сетен път се убеждам, че някои хора си мислят, че всичко от тях зависи и им прави кеф да те разкарват... В крайна сметка ще си го взема утре и ще го занеса в работата, защото така и така имам път натам и нямам намерение да се разкарвам по няколко пъти до там.
Изведнъж започна да ми се струва, че времето много бързо се движи - май взе да ме хваща бъзека...

# 128
Joya, тук ли си или вече си имаме още едно януарско бебче   smile3504?

# 129
Момичета не съм родила тука съм си, отивам на лекар че беше страшно снощи.
По едно време контракциите спряха ама при всяко мърдане тая кост направо ме убиваше все едно пукаше ужас.
И както исках да раждам като ме хвана шубето само се молех да издърва още малко да не е малък бебчо
Сега отивам на доктор после ще пиша ама май за тия болки спасение няма

# 130
  • Стара Загора
Момичета, сега се връщам от изследвания-кръв и урина и микробиология, надявам се да са  в норма, макар да си мисля че хемоглобина ми ще е нисък, или той няма общо с ниското кръвно? Thinking Абе я да ви питам, как изварявате шишетата? Вчера изварих едно бурканче да е стерилно уж, а то като побеля стана ужас и сега ме е страх да изваря шишетата на бебка  Sad

# 131
Sier,aко си изварявала в тенджерка така стават-аз така изварявах шишетата на сина ми-нямаше друк начин преди10години и седяха едни побелели.Сега може да са направени от по-качествена пластмаса и да не стават така.Аз лично една приятелка ми даде стерилизатор за микровълнова печка,ще ползвам него,но още не съм купила шишета.Абе раничко е да ги изваряваш още,като се преберете с бебка тогава.
Хемоглобина няма връзка с кръвното-аз съм с ниско кръвно,но химоглобина ми е добре.
Ох,да ви се оплача и аз вече трета нощ немога да спя от болки във всички крайници,то  са болки,изтръпване,чак челюста ме боли все едно съм дъвкала дъвка цял ден без да спирам.А сега и ми се повръща ужасно,защо така незнам newsm78.

# 132
sier, не знам дали имат общо, но аз като имах анемия - желязодефицитна преди години имах и ниско кръвно....
Колкото до шишета - зарежи го това изваряване. Има два чудни продукта на Chicco - таблетки и течен разтвор. 1 таблетка стига за 5 литра вода - тоест ползваш я 2-4 пъти . Струва около 50 ст. ... Разтваряш във вода и разтворът е активен 24 часа. Вадиш и слагаш шишетата колко си пъти искаш   за тези 24 часа и излизат кристални. Същото е с разтвора - слагаш една доза и тя ти е за 24 часа.  Вадиш шишето когато ти е нужно ....Ако се наложи 6 пъти да храниш бебето с шише ( дано да имаме кърма всичките) , представи си какво варене ще падне. А и да ги извариш сега шишетата - няма смисъл - те се стерилизират непосредствено преди храненето...

# 133
Здравейте момичета.
Относно шишетата - аз вчера си купих течният стерилизатор на Chicco и снощи накиснак помпата (защото моята я взех от една приятелка) и някое др. шишенце но съм ги оставила да поседят по-дълго. За резултата че пиша като ги  извадя но не се съмнявам че ще са чисти.
Аз да си призная в събота влизам в 9 мес а багажът ми за родилното още не е готов. Имам това онова но нещата ми са разшпиляни. Днес трябва да отида при лекарката зада и покажа резултатите от последните ми изследвания и след това мисля да си набавя липсващите неща че да съм напълно готова.
А с нещата за бебето - и там съм почти готова. Спрях се на сгъваемите кошарки и като ги доставят др седмица ще отида да си избера, имам хавлия, ваничка, шишета и не малко дрехи. Остават ми комплекта за изписване и козметика и като казох козметика аз доста се чудя каква да бъде. Някоя от вас да се е спряла на Mustela, Kloran или Seba med. Аз първоначално си мислех за Bubchen но не знам защо сега май се отказах. Кайете вие какво сте избрали

# 134
  • Стара Загора
Мерси момичета, да си призная не бях се сетила или по-точно незнаех че има стерилизатор на таблетки и течен. Такъв ще си взема - цивилизована работа, с тия тенджери е много неудобно.Ок няма да бързам с шишетата, захващам се с прането, днес съм пуснала втора пералня и следобяд ще грабвам ютията.А как мразя да гладяяяяяяяяяяяяяяя  #Cussing outМоя багаж за болницата е готов, само трябва да го събера в някаква чанта.Ама някак си ме е страх още, имам чувството че като го комплектовам и ще тръгна да раждам   Shocked
Сега мисля за пелената за изписване- дали няма да е тънка ?Ще вземам от тия които стават на чувалче, те са ватирани ама знам ли, отгоре по-дебело одеялце дали ще е нужно? Вие какво сте приготвили?

Общи условия

Активация на акаунт