Личен лекар и педиатър в 29 ДКЦ

• 2 417
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Насочили сме се към д-р Кирил Свиленов за личен лекар и д-р Зорница Емилова за педиатър на бебенцето ни. Някой има ли отзиви за тях?

# 1
Здравейте,ние също избрахме д-р Емилова за педиатър на нашето бъдещо бебче.От наши познати знаем,че са много доволно от нея.

# 2
Здравейте. Някой има ли информация за педиатър в 29ДКЦ, който записва новородени в момента? Спешно е 🥺

# 3
Здравейте. Някой има ли информация за педиатър в 29ДКЦ, който записва новородени в момента? Спешно е 🥺

Надявам се д-р Зорница Емилова да записва бебета все още.

# 4
И аз събирам мнения за д-р Емилова от 29дкц

# 5
След няколко месеца при д-р Емилова не съм очарована. Първоначално дава вид на любезна, но всъщност се държи малко грубо ако я дръзнете да я питате нещо извън работното време или извън компетенцията ѝ. Беше блокирала номера на друга майка, защото ѝ звъни много често. Дори и да е така, не мисля че това е начинът.

Също така мери бебетата с памперс и дрехи - не знам дали е масова практика в 29 ДКЦ, понеже е много студено в кабинета за консултации, ама… да пуснат печка.

# 6
Здравейте, аз също съм в търсене на лекар за бъдещото ми бебе в района. Може ли съвет, тъй като не знам нито при кого да го запиша, нито как става процедурата. Отивам да чакам пред кабинета и питам наред или си записвам час само за да питам дали ще приемат новородено?
Всякакви съвети и препоръки ще са ми от полза, благодаря

# 7
Д-р Зорница Емилова отказа домашно посещение на новородено под претекста, че е ,,доста заета”. В крайна сметка не записах бебето си при нея, защото си направих изводите.

Общи условия

Активация на акаунт