Тест за овулация - въпроси /тема 16/

• 51 120
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Тези тестове почти винаги са със супер бледи линии, дори и при жени, които имат О.
Пробвай clear, които са в комплект 5+1 за бременност.
Качвам снимка от моя тест преди малко, като тестовата е по-наситена от контролната. Това не е задължително по принцип, важно е да са еднакъв цвят.

# 631
Тези тестове почти винаги са със супер бледи линии, дори и при жени, които имат О.
Пробвай clear, които са в комплект 5+1 за бременност.
Качвам снимка от моя тест преди малко, като тестовата е по-наситена от контролната. Това не е задължително по принцип, важно е да са еднакъв цвят.

[/quote

Благодаря ти!Сега купих тези,които каза,положителен е Simple Smile

# 632
Desoko, супер Simple Smile Действайте

# 633
A какво мислите за clearblue тестовете? Чудя се дали са по-точни и дали си струват парите, тъй като са около 5-6 пъти по-скъпи от обикновените.

# 634
За мен easy at home е най- добрият вариант и наистина с приложението просто се родих. Изхвърлих всички пикливи лентички, пише ми точно какво е нивото на лх, което окомерно не мага да преценя. Идват и в големи разфасовки, така че поне три месеци не го мислиш.Oview са май най-неефективни. Винаги е бледа чертата и бях се филмирала, че не овулирам.

# 635
Влизам и аз да споделя моя опит отново!
Миналата година се измъчих с тестовете на Clearview и Oview. Слабо наситени черти и фалшиви резултати. Накрая и аз бях решила, че нямам овулация и ходих 2-3 пъти на ехограф да ме гледат. Всичките лекари ми казаха да спра да ги правя..
Най-накрая преди 2 седмици и аз си поръчах тестовете на easy@home. Имат и страхотни отзиви. Излизат и много по-евтино и са доста чувствителни. Естествено 2 часа преди това не се пие вода. Препоръчвам!!!

# 636
purple_heart , браво. Ползвала съм Clearview и Oview, и такива хубави две черти не съм виждала никога.

# 637
Съгласна съм с purple_heart. И аз мислех, че нямам овулация, а се оказаха българските тестове по аптеките. От 3 месеца следя с тестове на easy@home и фоликуметрия и съм много доволна.

# 638
Здравейте, може ли мнение за теста от днес? Знам, че не е ок да е сутрин, но нямах търпение. Ще повторя към 18 часа според указанията и още нещо - какво смятате за тестовете на twip?

# 639
Sev, може би довечера ще по-наситена тестовата. Най-вероятно утре ще е положителен или вдругиден.

# 640
Здравейте, може ли мнение за теста от днес? Знам, че не е ок да е сутрин, но нямах търпение. Ще повторя към 18 часа според указанията и още нещо - какво смятате за тестовете на twip?
Още малко и трябва,довечера или утре сигурно ще е положителен

# 641
Ето и резултатът от преди малко Blush това вече си е положителен, мисля.....

# 642
Изглежда полажителен

# 643
При мен пет дни имаха еднакво наситени черти , бях се уплашила . Направих сравнение с Овю , и той разбира се беше с бледа тестова черта . След още два дни , вече и двата теста бяха с много ярки тестови черти . Продължих да тествам и двата до отрицателен резултат , на следващия ден Овю вече беше избледнял , докато Twip отново беше с две ярки черти . Според мен на този тест може да му се вярва единствено , когато тестовата линия е много по наситена от контролната .

# 644
Благодаря, ще направя пак и в следващите дни, за да видя как се движи, но не четох много отзиви за twip, затова реших да се допитам. Досега не бях ползвала никакви лентички и взех тези от аптеката на промоция..

Общи условия

Активация на акаунт