Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 15 179
  • 281
  •   1
Отговори
  • Sofia
*
*

От предучилищна до днес
Скрит текст:
Предучилищна набор 2005 - 1, 2, 3, 4, 5  
Първи клас - 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  
Втори клас - 21, 22, 23  
Трети клас - 24, 25  
Четвърти клас - 26, 27  
Пети клас - 28, 29
Шести клас - 30, 31, 32  
Седми клас - 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Осми клас - 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54,  55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Девети клас - 64, 65, 66, 67, 68
Десети клас - 69, 70, 71, 72
Единадесети клас - 73
Дванадесети клас - 74, 75, 76, 77
Кандидат-студенти - 78, 79, 80, 81
Студенти - 82, 83
*
*

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:12 от aniK

# 1
  • Smolyan
АniK благодаря за темата! Заглавието е чудно 😀
Коледните подаръци са измислени и тривиални за съжаление. Малкия получи електрическа китара, която той избра, а наборът ще получи парички. За да има коледно настроение, съм взела празни кутии от Pepko и ще им направя от кутиите - изненади, тези дето като се отвори капака, падат, а страниците са облепени с лакомства, подаръчета, патрончета и други подобни. Студентът почти е приключил със сесията с един невзет изпит по математика. Няма да празнува 8 декември, понеже учи задочно и няма емоционална връзка с колегите си. А и на 9-ти ще е на работа... Малко ми е мъчно, че няма студентски живот с изключение на студентска книжка и посещаване на изпити, но колкото и пъти да го попитам, не иска да минава редовно. Имам усещането, че е ограбен по някакъв начин, защото и работи, но пък какво друго да прави с толкова свободно време... Всичко е логично, но бих искала да ходи на лекции, да излиза с приятели и да не работи 😁 Поне се изнесе в друг град и е самостоятелен, където има приятели и редовно излиза, поне веднъж в седмицата е на дискотека и после на работа 🙄, но той така си иска и няма против 😀
Пожелавам ви здрави и щастливи деца и родители, успешни сесии и прекрасни коледни празници 😘

# 2
Привет!
Чудесна тема, за което ти благодаря,  Anik!
Ние сме добре.  Наборката   учи доста, работи по малко и излиза с приятели предимно през деня, когато има дупки в лекциите или след тях. Остава си близка предимно с децата от училище,  с колегите от университета май трябва още време, но е с добри впечатления от тях.Има ежеседмично тестове във фармацията ,  а тя смята, че вече закъснява с подготовката за сесията.  Баткото е четвърти курс , но предимно работи. Беше на 2 работи, напусна едната и заминава за месец и половина при гаджето в Япония/гаджето е българка/.  Много силно стискам палци да успее някак и с изпитите през сесията.  И номер 3 си е добре, в трети клас ако учителките са свестни българското образование не успява да нанесе сериозни щети все още, а неговите учителки са невероятни!
През изминалата седмица пътувахме за 4-5 дни до Испания,  което ми се отрази прекрасно.
 За подаръци  не съм мислила, малчо още пише писма до Дядо Коледа,  но вече със съмнение в погледа, много е миличък. За Коледа ние вкъщи не си правим големи подаръци, обикновено дрешки, парфюми,  бижута или книжки. Билети за театър/концерт , или ваучери от Eventim също ми харесва като идея.

# 3
  • София
Ани, благодаря за темата! Помощникът се е справил чудесно със заглавието.

Рада, много завидях на сина ти.

Миналата година започнах малко безуспешно, но упорито и тази година продължавам да прокарвам идеята, че смисълът на Коледа не е в подаръците, а във времето да бъдем заедно със семесйтвото и хората, които обичаме. Винаги ми е било много трудно да измисля подаръци, после трябва и да обиколя и да ги купя. И това много ме натоварва. Затова предишни години гледаме да се евакуираме някъде от 21-22 декември до поне 27ми. Не пазарувам, не готвя и не се изнервям в задръстванията. За съжаление покрай новия дом и новоизлюпената студентка се наложи да въведем финансова дисциплина и май втора година ще сме тук за Коледа. И аз мисля да купя най-хубавите коледни чорапи за подаръци.

Вчера се чухме с наборката. Напоследък няма време да говорим много. Мрънкаше, че не си представяла така университета. Мислела. че ще има само изпити януари. И защо всичко така се объркало и тя трябвало да учи денонощно, за да смогне за контролни, да предава есета и т.н. Изморена е и не може да се концентрира. Била изчислила, че ваканцията ще трябва да учи всеки ден по 6 часа.... А искала и да поработи, но май няма да се получи. Така че едни коледни чорапи ще са идеалния подарък да й топлят лапичките докато заляга над учебниците.

# 4
Мерси, Ани. Хрумва ми " Новата смяна с Коледна програма - набор 2005"
Малко за амбициране на майките с не-студенти все още.

# 5
Благодаря за темата!

# 6
Здравейте, ранобудни.  Благодаря на най-ранобудната за темата.  Чудно е заглавието.    С началото на месеца вървим. Да са ни хубави празниците на всички!

# 7
  • София
aniK, благодаря за темата.
При набора нещата в последните седмици са в розов период. Първо НДП му беше на гости за няколко дена, после гаджето от Берлин за една седмица, поживя си малко. Снощи я изпрати на летището, беше му паднало малко настроението, но вървят към приключване на първия семестър и ще се видят през ваканцията.
Уцелиха хубаво време в Брюксел. Топло и слънчево, празнична обстановка, украса, откриване на Коледния базар на Grand-Palace.
Иначе той споделя, че преподавателите в унито не са от най-активните. В много от случаите предпочитат да качат лекцията или презентацията на платформа и студентите да си я четат от там, вместо да са присъствено в залата.
Той няма междинни нито изпити, нито оценки. Все още не знам, кога ще му е първият изпит. Малко ме напряга това, но в крайна сметка ще му вземем билет възможно най-рано за връщане.

# 8
  • София
Ани, благодаря за тема 🌺
Моят утре има колоквиум и доста се е притеснил. От две седмици учи всяка свободна минута. Каза, че не бил свикнал на такова учене в училище. То той в училеще въобще не учеше, че да свиква 😁 А освен напрежението за предстоящото контролно инструктора му по шофиране, без да се консултира с него, го записал за изпит пак утре и младежа не знаеше как ще успее и с двата изпити. В крайна сметка, отмени шофьорския за... не е ясно кога, но здраве да, колоквиума му е по - важен.

# 9
  • някъде ... тук ...
Ани, благодаря!
На моят изпитите са януари като първата нормална седмица е за заверки. Той се надява да ги вземе преди Коледа. Да видим.

# 10
  • Sofia
Промених заглавието  с предложението на galia, което беше много по-добро и коректно! Sparkling Heart

Марти, по какво тоз колоквиум? Аз вече въобще не знам какво се случва. Миналата седмица говореше за някакъв онлайн, който се отмени. Не се беше притеснил за него никак. Наскоро каза, че с правото било love-hate relationship.

# 11
  • София
Синът имаше колоквиум по Теория на правото миналата седмица.

# 12
aniK благодаря за темата!
Никак не ми е празнично... Подаръците си ги получи предварително.
 В момента съм Евгени.
Само се надявам с края на годината и всичко, което се случва да свърши, много дълга и тежка се оказа.

# 13
  • София
За Коледа ще получат почти символични подаръци.
По-важното и чакано е да се съберем всички, а аз  отсега мисля за всичкото ядене, което ще трябва да приготвя...

# 14
  • Sofia
Когато сутрин местя червеното правоъгълниче на настолния календар, се сещам как се радвах в началото на годината на всеки отминал ден. Толкова много неща ни предстояха - ДЗИ, НВО, бал, мое поредно завършване и държавни изпити - нямах търпение да ги отметнем. Сега изпитвам едно доволство, че не чакам с нетърпение дните да минават. Животът може да тече и по-бавничко. За първи път от 2020 насам няма да имам за учене през ваканцията Satisfied

Сетих се, че май колоквиумът щеше да бъде по ОТП, но беше отменен (някаква събота от 10ч.Thinking). Сигурно предстои. Написах му, за да подпитам какво се случва, отговорът беше "чил". Ми чил съм Trollface

Общи условия

Активация на акаунт