Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 41 637
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ани, да по ОТП е.
На 19.12, ще имат по време на лекцията целия поток тест или там както се казва по ОИТ. Питах го дали е сигурен, че ще е по време на лекция каза, че бил сигурен.

# 16
Да се запиша и аз в новата темичка. Аз предколедно съм традиционно претоварена служебно, не знам защо всички се втурват да си оправят бакиите през декември - някаква психоза настава. Пък мен ме е налегнало коледно настроение, нещо нетипично за мен, поради което се старая да не го изтърва така лекомислено, за да се отдам на клиентски неволи.
Девойката мина два теста по ОТП, засега успешно, но то си излиза на изпит, та не знам какъв е практическият смисъл от тестовете. Имаха и един, уж тест по РЧП, протекъл като изпит, с влизане един по един, разходка по целия материал и т.н. Всичко обаче е само тренировка според мен, чакам сесията и от време на време мърморя - ей така, да не губят форма.
Девойката е добре, чакам да се прибере за Коледа, да каже "Привет" и да зачезне с бивши съученици. За коледен подарък, може би ще има нещо символично, придружено със звонк, тя ще си го намести (звонка).
Такива работи, спокойно е засега, ще се преброим в края на януари 😁

# 17
Благодаря за новата тема, Ани! Flowers Rose
Ние усвояваме първия подарък семейно.
Скрит текст:
Вчера с кацането ме повали някакъв ентеровирус и изкарах деня в треска и с плик в ръка, крайно отвратително.
Събирам сили да се опитам да изляза днес, ако не стане, ще топля леглото и ще си чета нещо.
Наборката получи оценка от някакъв колоквиум миналата седмица. Учудена и недоволна остана, хем не беше толкова лоша. Сподели, че май е подценила сложността на въпросите, сторили и се лесни и логични на пръв поглед.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 12:12 от silver pearl

# 18
  • София
Ани, да по ОТП е.
На 19.12, ще имат по време на лекцията целия поток тест или там както се казва по ОИТ. Питах го дали е сигурен, че ще е по време на лекция каза, че бил сигурен.

Ще имат в седмицата около 18.12 и по МО, не знам по време на лекция или упражнение, но там е някъде Simple Smile

# 19
При нас детето има три седмици изпити през декември - теория и римско и после за малко Коледа у дома)))- и после заминава да си вземе януарските два изпита.  Много си я чакам тази Коледа - просто да сме си у дома със семейство и приятелите, настолни игри и любима музика...подаръците ще са съвсем символични тази година.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 17:12 от drakon4e

# 20
  • София
Ще имат в седмицата около 18.12 и по МО, не знам по време на лекция или упражнение, но там е някъде Simple Smile
На моят ще е на 18.12, но мисля, че ще е по време на упражнението.

# 21
  • София
Ани, благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Наборът отметна един мидтърм изпит преди 10ина дни. Понеже предметът върви на английски, та и термините си ги ползват. Още един ще имат през януари и накрая финалния, който пък ще е с тежест 50 %. Само по тоз предмет такива сложности. Другите ще си се появят стандартно през сесията. Да попитам аз тук майките следящи малко или много СУ, то мисля няма друг в стоп. ф-т, но имате ли идея кога ще им е първата сесия? И най-вече знаете ли дали е като на времето (да не казвам кое време, но ясно, че отдавна Grinning) 4 седмици, в които имат само изпити? Наборът твърди, че сега не е така, ами наред с лекции и упражнения си се напасват и датите за изпитите.

# 22
  • София
Официално е от 20 януари до 14 февруари, но в Стопанския наистина имат практика да планират изпитите понякога и преди сесията, така че да е удобно на повечето студенти Simple Smile Особено, ако оценката се състои от няколко “изпита”, упражнение, проект, колоквиум и т.н.

# 23
  • В средата на времето
Ани, благодаря за новата тема!🌷🙂
По текущата анкета - наборът ще получи нови маратонки, за да си ги носи до следващата Коледа.😃 За имения ден ще получи пари. На приятелката му ще взема ваучер, но все още се колебая дали да бъде от Нотино или от Mac. Дребната си поиска училището Хогуортс на Лего, но добрият старец ще донесе една стая от него само (иначе няма насмогване, ни финансово, ни свободно място имам за построен такъв прахосъбирач).😁

# 24
  • Разпиляна във въображението
Здравейте в новата тема!

За подаръците - ще е нещо символично и другото в пари.

# 25
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ани, благодаря за новата ни темичка и за прекрасното заглавие от Галя!
Да я напълним с много положителни емоции!

Наборката поиска картата ми за солидна поръчка от Шийн и за под елхата съм планирала само едни коледни чорапки. За мен винаги най-труден ми е бил дребния с ИД, РД и Коледа. Още не съм го измислила него, освен общия ни подарък за ИД - поредния пъзел Grin

# 26
  • ПАЗАРДЖИК
Моята девойка реши да сменя работата. През последния месец й беше трудно с лекции, домашни и работа, в която не се съобразяваха особено с графика й с лекции, викаха я за извънредни работни часове. За коледен подарък обмислях да й рамкирам един пъзел, който тя нареди и вече повече от година стои така върху една маса, но не е залепен върху картонената основа, върху която е нареден. Не съм сигурна как точно трябва да процедирам?! Приемам съвети по въпроса. А месеца ще й е изпълнен и с партита- студентски, коледни от академията и от работата, новогодишно с приятели… Пожелавам на всички весели празници, да са разумни децата, за да не ги мислим много!

# 27
  • Разпиляна във въображението
Има специално лепило за пъзели.

# 28
Честит първи студентски празник! Здрави и успешни дни, удовлетворение от избора, много приятели и весели купони!
Да си честитим и ние, със спомените, които имаме, за мен бяха най-безгрижните и весели години (треперене то пред вратата на професорите бързо се забравяше )

# 29
Здраве, късмет, весели студентски години и успешна реализация са пожеланията ми към студентите.

Общи условия

Активация на акаунт