Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 41 637
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
Честит празник на празнуващи и съпричастни със студентските вълнения:)
Моята дъщеря започна работа в най- празничния месец и добре се получи, че ще празнува в София, че понеделника е работен. В края на седмицата имат и фирмено парти там вълнението е повече.
За празниците ние ще си я посетим, че за нея прибирането няма как да стане.
Да са здрави "децата", другото се подрежда!:)

# 31
  • София
Честит празник на всички студенти. Нека да имат много успехи и следващите години да са им най - хубавите и най - вълнуващи.

# 32
  • София
Честит първи студентски празник на децата, да се учат за да сполучат Hug

И на нас като бивши студенти ни се полага празнуване и тази вечер ще го направя с приятелки задължително.

# 33
Честит 8 декември на наборите и на нас!
Да са здрави, да им е интересно, да създадат крепки приятелства за цял живот и да намерят призванието си!

# 34
Най-сърдечни пожелания за наборите и от мен.
Хубав празник да имат!

# 35
Честит първи студентски празник на наборите!
Дъщеря ми днес е на “Гунди” в Милано, а вчера са ходили на форума на “Bulgaria wants you” в Бергамо, беше много впечатлена от срещата с Ивет Лалова и Димитър Маринов.
Следващата седмица има първи изпит на Аутокад и е голямо вълнение, изпитите й са между 16-26 февруари, планира да си дойде преди тях за седмица, тъй като имат ваканция за четене, макар че не знам колко ще чете тук 😄.

# 36
  • София
Честит празник на най-готините студентчета на 2005 набор! Да им върви по вода на изпитите и да им се случват най-хубавите студентски години.
Чекирах полета на младежа за петък. Връщане на 2.01. Каза, че университета е започнал да се поизпразва откъм учащи. Прибират се вече повечето деца.
График за изпити още няма. Затова и предпочетохме да му вземем билет за връщане рано в януари, да има време да се подготви за сесията и да почете. Тук като почне да излиза с този, онзи да се види, не знам кога ще седне да отвори за учене.

# 37
  • Разпиляна във въображението
Честит празник на студентите - настоящи и бивши!

# 38
Честито и от мен!
Много съм щастлива, защото получих току-що една снимка от първия 8 Декември на нашето момиче. Около 20 студенти на една голяма маса в механа. Май добре ще си изкарат Simple Smile

# 39
Честито, набори! Мен ако питате - няма бивши студенти. Нали знаете - "Дорде сме млади, да се веселим!". 😊
И младата наборка е на купон, прати снимки, всички изглеждат доволни. Така да е и занапред, да преборят сесията, да добият увереност и да са все по-запленени от избора си.

# 40
  • някъде ... тук ...
Честит празник!
Ние, дъртите, си го отпразнувахме вчера на купон с колеги Simple Smile
Наборът не е излизал от вкъщи, няма и да празнува. Половината им група са на Банско. Не било неговото.

# 41
Честит празник!
Ние, дъртите, си го отпразнувахме вчера на купон с колеги Simple Smile
Наборът не е излизал от вкъщи, няма и да празнува. Половината им група са на Банско. Не било неговото.
И моят набор не празнува. Приятелите от училище са в различни факултети, те също не празнуват. Групата му от 20+човека не празнува, около 5 студенти са се организирали. Цял ден е в чат с тях, ама не било "неговото". За празника ме черпи с пържени картофки и пастичка, по негово желание Joy
Аз такова нещо, да изпусна купон, хеле пък, да не го организирам лично, не е било!

# 42
Светкавичке, ние с набора сме ваш огледален образ😁… Мамин златен не изпуска купон, а мен ме влачеха колегите почти насила.

# 43
  • Варна
Преброих и аз колко минаха от моя първи 8-ми Heart преди вечеря украсявахме с малката и слушахме коледни песни, след вечеря пуснах любимите ми български песни от... преди Heart Eyes ехххх спомени, емоции, трепети..
Студентката е в Банско, няма търпение да се прибира вече, още 2 седмици да избута плюс контролното по Пиис Scream

# 44
Честит празник!
Моят момък е с няколко колеги на вила в Сапарева баня. Нито пише нито звъни, изпросих информация дали му харесва. Прати снимка, че почива и пак щели да почват скари.

Общи условия

Активация на акаунт