Тест за овулация - въпроси /тема 16/

• 51 161
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Добре, благодаря! 💖

# 586
Здравейте, момичета!
Последните ми два нормални цикъла бяха по 28 и 29 дни. Междувременно през октомври имах един спонтанен аборт в 5-6г.с. Миналият месец имах доказана с УЗ овулация на 15ти ден.
Последно ми дойде на 15.12.2023. Започнах да тествам на 11ти ден

Като както се вижда първия тест е с най-видима черта, а останалите са все по-бледи. Нормално ли е да бъде така, защото отново започвам да се обезкуржавам, знам че процесът изисква търпение, но се ядосвам. Не ми се вярва да съм я пропуснала и да е била на 9-10ти ден, според вас?

# 587
Може и да предстои, но е напълно възможно и да е минала. Аз съм имала О на 9, 10, 11 ден и макс до 15 ден.

# 588
Notengo , според мен е добре ,като започнете да тествате да е само с една и съща марка тестове. На трети ден сте сменили марката.
Иначе миналият месец имах ,като вашите тестове. Първият ден бледа видима черта, втори и трети ден почти никаква и на четвъртия ясни хубави две черти.
Продължавайте с тестовете. Макар, че доколкото знам след биохимична бременност може да подновите опитите веднага, а след спонтанен аборт е добре да починете няколко месеца.

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 18:21 от Bibi85

# 589
Момичета, благодаря за отговорите, продължих да тествам и днес за първи път май виждам почти положителен тест за овулация.
Днес ми е 17ти ден.

Още мъничко ли му трябва?
Опити правихме вчера, днес и възнамерявам и утре.
Нека новата година донесе на всички ни, които се стремим към това, по едно пухкаво бебче.Heart

# 590

Момичета, не ви ли се струва, че тестовата линия е по-наситена от контролната? Това означава ли, че теста е невалиден и трябва да го повторя?

# 591
А, как невалиден?! Това е Най-добрият вариант, тестовата да е по-наситена от контролната, означава, че всичко с LH хормона е повече от прекрасно и е 99% сигурно, че О ще настъпи. По-хубав пик от това, здраве му каже Simple Smile

Момичета, не ви ли се струва, че тестовата линия е по-наситена от контролната? Това означава ли, че теста е невалиден и трябва да го повторя?

# 592
Ехаааа много благодаря Anigo. Значи ще отпразнувам весело новата година 🤩😉

# 593
Хаха да, действайте, действайте! И с пожелание след около 14 дни за положителен тест Simple Smile

# 594
  • Варна
Момичета знам, че въпроса ми не е за тази тема, извинете ме, но виждам че тук сте по-активни от "Втора бледа черта..." прилагам скрийншот на въпроса си там...

# 595
Ами ако е за тестът за бременност, аз не виждам втора черта.

# 596
  • Варна
Ами ако е за тестът за бременност, аз не виждам втора черта.

Да, за него питах. Благодаря!

# 597
Здравейте на всички!
Една част от въпросите ми са за тук, друга не чак толкова, но се извинявам. Малко предистория ще кажа - с мъжа ми сме заедно от 7 година, а от 3 месеца сме официално семейство и си казахме, че искаме бебе, но няма да си го налагаме като фикс идея, а просто няма да се пазим и когато стане. Но миналия месец все пак ск купих тестове за овулация и реших да ги пробвам, искам да отбележа, че за първи път правя подобен тип тест. Та цикълът ми дойде на 6.12 и според указанията на опаковката ги започнах от 14 ден, защото моят цикъл е по дълъг 30-32 дни и съм със СПКЯ и не съм с най редовния цикъл на света 😄, започнах тестуването но още от първия тест си показа отрицателен - имаше две черти но втората не беше розова колкото другата, после пак и пак и пак и така и не видях две ясни черти, а втората постепенно си намаляваше и си помислих, че явно ще е късно овулация и няма да мога да я хвана, защото тестовете свършиха, но ние си действане, НО изненада на 27.12 ми дойде цикъла, т.е на 21 ден, което малко ме шокира и което значи, че овулацията е била доста по рано. След това вече видях тази група и описанието в първия пост как и кога се прави теста за овулация, като искам да отбележа, че аз изобщо не съм спазвала тези правила🤷🏻♀. Но сега си купих две кутии тестовете и се надявам този месец да я засека 😁. Та въпроса ми е вие коя марка тестове бихте ми предложили, кои са най точни, ако може така да се каже. Аз сега взех на Oview, а предните не помня коя марка бяха, но вътре имаха и тест за бременност.
Извинете ме за дългия пост🤷🏻♀😊

# 598
Здрасти Мелс,
Аз ти препоръчвам лентичките easy at home. Купуват се през Amazon. Използвам и приложението Premom в безплатния вариант и съм доволна. Понеже ми пише с точност резултати, които окомерно ми е трудно да определя.

# 599
Здравейте, може ли малко помощ 😁 Ще ви приложа теста от днес и от вчера, мисля че този от днес е почти положителен, но все пак може ли да хвърлите едно око 😁👀

Вторият е от днес 😊

Общи условия

Активация на акаунт