Разширени вени- кой, как се бори с проблема? - тема 4

• 47 807
  • 514
  •   2
Отговори
# 510
Аз също си правих при д-р Ангелова и на двата крака. Помня, че слагах слънцезащита през цялото лято, когато беше правен единият крак, а другият – през есента. Тя ме беше предупредила, че изисква време и че е важно да слагам слънцезащита през лятото. На следващото море вече нямах следа, макар че не помня точно кога изчезна напълно.   
Правилите лазерна аблация - след колко време избледняха и се заличиха тъмните участъци? Моята беше на 30.09  и все още имам участъци, които са по-тъмни и се притеснявам дали изобщо ще се скрият някога.  Манипулацията беше при д-р Ангелова. Премахнах Вена сафена.

# 511
Здравейте. На 27 години съм, втора бременност и имам огромна разширена вена на левия крак от вътрешната страна на бедрото, продължаваща до прасеца, която от бременностите се уголеми доста. Спрях се на 2 лекаря Светозар Марангозов и
Милена Ангелова. Някой който се е оперирал скоро при др. Марангозов може ли да ми каже каква операция и цена на операцията във ВМА? И по специално за лазера там колко струва лазерната аблация и кое се поема от здравната каса? Докторът преглежда ли с направление?

# 512
Ако е много голяма вената може и да няма опция за лазер. От ширината на вената и някои специфики като до колко е нагъната (и други, които не разбирам много) зависи с какво може да бъде обработена.

# 513
Star98, не мисля, че е добра идея да се прави операция по време на бременност. Може би само носене на компресионен чорап ще препоръчат. Но лекарите си знаят.
Някой написа в темата, че д-р Марангозов приемал вече само срещу заплащане.

# 514
Единственото, което много ме облекчава в ежедневието, особено ако съм по-активна, е да нося компресивни чорапи. Моите са 3/4 и са предписани от лекар. Лятото обаче е много неудобно да ходя с чорапи и често не ги слагам.
Coconut water как се справяте с този проблем? Какво правите? То при всеки е различно, но ако може да дадете съвет.

Една колежка похвали немско мазило за разширени вени. Може да го пробвате лятото.
https://evkalipt.bg/product/alpenkroiter-veni-lloyd

Общи условия

Активация на акаунт