Пъзели 54

• 24 742
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Привет! Прясно-прясно завърнала се виждам че при мен има един пътуващ пъзел Животни с цветя. Нещо не го откривам и не зная на кого да го пратя

# 571
  • София
Да, при Спиди може да пренасочиш до офис (веднъж е безплатно, после не). Аз наскоро не бях вкъщи в деня за доставка и им звъннах, за да ме свържат с чичо Емо. Въпреки че се азбрхаме кога да не минава и кога да мине, после получих същата нотификация, че не са ме открили на адрес. Но той мина и всичко беше ток.

Ааа,  втори техен редя и за мен са окей. Но купувам на намаление, че иначе наистина са твърде скъпи за качеството си (не са Falcon, все пак). Ако загледаш кутията, те са дъщерни на Galison и парченцата също приличат на техните. Но аз досега попадам на качествени Good puzzle, докато съм попадала на ужасен Галисън и на компромисен Галисън. Има време и Good puzzle да ме разочароват, но засега ми харесват Simple Smile
Не знам дали реди пътуващата лисичка - тяхна беше, за мен беше чудесен пъзел.

# 572
  • София, България
Anp - Пъзелчето е на Happy eyes.

Аз най-накрая получих смс с час, би трябвало скоро да дойде тази прословута доставка, но още съм изнервена.
Три пъзела и една книга чакам от 8 дни.

Междувременно си закупих един дървен Трефл от Соня, сега ще видя като съм дала толкоз пари дали пак ще ми боцка или ще си го редя и ще пея. Joy

# 573
Аз чакам от Озон подарък за рождения ден на племеника в неделя. Днес получихме мейл, че се извиняват, ама щял закъснее и да дойде до 02.05, а крайния срок беше днес. Половин час след това получихме мейл, че е вече в куриер. Сега дали ще дойде на време или не, нямам идея.
Аз се махнах за момента от пъзелите със зодиите. Иска ми се да ги наредя някой ден, но в момента нещо се заринах с пъзели и трябва да поразчистя малко. Последна евентуално ще ги пробвам, след като минат всички други. Дано поосвободя малко до тогава.
Оказа се, че в офиса имам 16 пъзела, за които няма място вкъщи, а местим офиса края на юни. Т.е. до тогава трябва да съм разчистила 16 броя за да мога да си ги прибера. Как ще стане, нямам идея

# 574
  • София, България
Започвай да редиш ако имаш по 500, да ги разчистиш по-бързо.

# 575
ToniShu,  аз точно на промоция го взех Wink

https://www.ozone.bg/product/pazel-good-puzzle-ot-1000-chasti-za … z-v-chinkue-tere/

Дойде без външен найлон, то това е ок, и други такива имам. Кутията му обаче се отваря много лесно, а не бяха сложили дори една малка лепенчица някъде. Нямаше да ми направи впечатление ако не се беше оказало, че пликчето върте се е скъсало и 1-2 парченца плуваха в кутията, та сега не знам дали няма някоя липса случайно... Освен това парченцата са тънки, но за разлика от други тънки, които съм редила, ако им окажа съвсем лек натиск и почват да се мачкат. Резолюцията на снимката на плакатчето и на кутията е добра, но по-парченцата ми се струва по-замазано. Ще видим, най-вероятно като почна да го редя ще ме изненада приятно. Дано няма липси наистина.

Лисичките не съм ги правила...

# 576
  • София
Хмм, това с пликчето е гадно, да. Дано нямаш липса! Иначе те си идват (като доста други вече) без найлоново фолио, водят се еко френдли (за мен това си е хубаво нещо). Понеже не обърнах внимание, сега проверих моята кутия - няма лепенки и тя. Сигурно изобщо си нямат, не помня как е било с лисичката.

Видях се с Йоанка и Евето, обменихме малко пъзели и при мен вече има един за HighSpeed, който ще й пратя заедно с този, който си запази при мен.

Имам 5 по 500 части за Happy eyes. И имам един за mimok (май няаше втори). Понеже явно няма да се събираме да редим, момичета, казвайте къде да се намерим да предам пъзелите Wink Или куриер?

# 577
  • София
Йоана ако нямаш къде да ги приютиш в гаража има още място Wink аз върху летните гуми съм оставила празните кашони за да имам ако
трябва да събирам нещо или да изпращам някъде.

# 578
  • София
Този гараж някой ден ще идваме да го разглеждаме като музей, Еве Grinning

# 579
  • София
Добре че маскирам пъзелите с бира на мъжа, та не се оглежда много Simple Smile защото някой пъзели ги  вижда и мрънка че са много.

# 580
Моята зодия се оказа не толкова лесна, особено ако редиш на лампа Grinning
Някой друг иска ли да го нареди или да го връщам на Елейн?

# 581
  • София
Аз се записах, ако това е пътуащият Лъв Simple Smile Може да пратиш към мен (сигурно ще те запомнят в Еконт) и аз ще й го върна, ако друг не го иска.

# 582
  • София
Лъвицата си е трудна Simple Smile

# 583
Момичета, все да питам, кога искате да редим, ако искате и утре, аз лично няма да мога, но това не е проблем, които могат да се съберат.
За 6ти, Гергьовден? Или пък коя дата се пада след това, май 13ти.

# 584
  • София
Имам 5 по 500 части за Happy eyes. И имам един за mimok (май няаше втори). Понеже явно няма да се събираме да редим, момичета, казвайте къде да се намерим да предам пъзелите Wink Или куриер?
Ако се виждате или пращаш на Happy дай и моят.

Общи условия

Активация на акаунт