Пъзели 54

• 24 681
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Уау, папагалите са страхотни, на коя фирма са?
Ето и нашите, наредени през март месец. Чак сега ги свалих снимките. Днес ще го направя и с тези от април.

# 691
Мисля, че са на Dtoys.

# 692
  • Варна
Стана. Благодаря много, Тони Beers

# 693
  • Варна
Че те куриерите бачкат ли днес? Аз минах покрай Спиди, не работеха.

# 694
  • София
Еконт работят, даже сутринта получих смс за един пъзел от NalSi. И ти пращам твоите два пъзела Wink
Спиди сега прочетох, че днес са аут; добре, че си писала, че да предупредя ММ да не се разкарва. Happy значи няма да получи пъзели утре, а по-скоро вдруги ден Sad

Патенце, много се радвам, че си успяла да го спасиш! Аз такива пипкави дейности ги оставям на ММ, че съм с две леви, наврени да не казвам къде Simple Smile

# 695
Аз да се похваля с новия ми подарък:

Картинката - като го преборя Wink

Естествено познайте какво - всичко е в един плик... Joy

# 696
  • София
Уау, папагалите са страхотни, на коя фирма са?
Ето и нашите, наредени през март месец. Чак сега ги свалих снимките. Днес ще го направя и с тези от април.

Да, на D-Toys са. Цветовете са по-ярки от тези на снимката (поне на моя монитор е така).

# 697
Още един пътуващ от мен. Тони, благодаря за възможността да опитам марката. Честно казано, не е моя. Много лъскави парченца, някои пасват на повече от едно място. Като сглобка наподобява на masterpieces. Иначе много бързо го наредих. Kitchen chickens, Eeboo

# 698
Добавила съм стрелеца в пътуващите и съм записала Бътърфлай, защото беше казала, че има желание да го нареди. Ако някой иска да се записва след нея. Също за овена виждам записана само Налси, най-вероятно към нея ще го пратя.

# 699
Бухтич , правилно си запомнила . Много ти благодаря , че си се сетила и си ме записала !

# 700
  • София
Наредих Лъв за 1:47, явно това са ми възможностите Simple Smile Някой друг иска ли да го реди преди да го върна към Butterfly (ако се ориентирам правилно, от нея е тръгнал)?

# 701
Тони, лъвът е на Eleyn Grinning

# 702
Тони , този лъв не е мой . Бухтичка ми върна лъва на мен .

# 703
  • София
Амиии, добавих се във всичките пътуващи зодии Simple Smile Тони, ако можеш към моя кашон да добавиш и Лъва, добре, ако ли не някой ден като се видим , за никъде не бързам. Смятам с тях да пробвам и тактиката да наредя рамката, че евентуално сортирането.
Бухти, на Нелси може да пратиш и финалния , за да й се спести една доставка Wink

# 704
А девата? Весето не помня какво е казвала, но може би няма да има против да я редите и нея.

Общи условия

Активация на акаунт