Пъзели 54

• 24 792
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Butterfly, пиши им за липсващото парче и ще ти пратят друг да си извадиш това парченце, което ти липсва.

# 211
Ще изпратят ако имат, но си струва да опита.

Двамата мъже ще са първи май, давай Весе, добре се движи засега!

Аа, не познах, Криси е първа, малко черно коте ли, как беше Joy На нейния черен фон не си личеше колко има наредено.

# 212
Писах на озон за рекламация . Надявам се , да се замени пъзела , че наистина много ми харесва !

# 213
Неее, четирима финалисти има вече, те не ги показваха всичките и изведнъж изскочиха Cry

# 214
Няма да го пускам пъзела . Липсва едно парче и явно фабрично го няма , защото не го намирам никъде . Пъзела се оказва непотребен за мен , освен да го хвърлям , друго не виждам какво мога на направя .

Здравейте на всички! Записвам се за темата, нова съм тук Simple Smile
Много обичам пъзелите, но ги редя предимно по време на игра в т.нар. Hidden Object Games. Много е яко, защото начините за подреждането им понякога са по-различни. Ще кача и някои от подредените си в реална среда Simple Smile

Имах подобен проблем... Просто парчето го нямаше. Чудех се какво да правя, много е кофти така Sad Очертах на хартия формата на липсващото парче. После изрязах същото от бирен картон (май такъв беше или залепих няколко хартиени парчета, докато стане необходимата дебелина). После с хартиеното парче очертах и изрязах липсващото място от кутията. Залепих парчето от кутията най-отгоре. За щастие беше пейзаж и изобщо не си личеше "кръпката". Тук е на лицето и то централна част, не знам дали мащабите ще са същите, но пробвайте. Може и някой добър художник да го нарисува. Дано съм ви помогнала, успех Simple Smile

# 215
Класираха се 6 човека, но пускат още едно място бонус, Весеееееее

Направо ми идва да се протегна през монитора и да й събера парчетата Joy Не знам как  ги вижда, на мен ми е по-лесно като са по-наблизо Joy

# 216
  • София
Ех, всички се класираха вече. Весето не успя. Как пък показват все едни и същи и накрая изкарват някакви почти наредили пъзела от нищото. Много тъпо, и от предните състезания съм го забелязала.

# 217
Първо място за тази група - Криси Димитрова - 1:19
Василия Василева, Иван Ганчев, Андрей Георгиев - 1:23 за второ, трето и четвърто място -
Виктория Иванова е 5та с време - 1:27
Галена Станчева - 1:30
Стилияна Христова  1:32

# 218
  • София
Добавих Лъвицата в пътуващите. Само цвета на зелените клетки не мога да променя от телефона. Копирах просто друг шийт за да го създам.

# 219
  • София
Изобщо не успях да я видя Весето.

# 220
Изобщо не успях да я видя Весето.
Последните десетина минути много я даваха, преди това въобще

# 221
  • София
Аз вече съм с температура 37.8. Как ще редя не знам. Мозъкът ми вече спи. Отивам да се тъпча с витамини. Sad

# 222
Уф, много гадно, мимок Cry Аз бих взела някакво температуропонижаващо, на мен ми действат много добре обикновено, но ти си знаеш Hug Ако не друго ще си имаш един готин пъзел.

# 223
Благодаря за окуражаването, добре вървеше, но е доста тъмен. Отне ми още 17 минути да го довърша по форми.

Мими давай!

# 224
  • София, България
Значи аз поне за някои безскрупулни хора, които продават пъзели втора ръка по-скъпо, отколкото са ги купили в Озон, съм сигурна, че са редили пъзела.
Мимок, тресни един Нурофен, поне 3 часа ще те държи.
Не можах да гледам Весето, защото Джо висеше и пъшкаше на бейби кръга в Коколандия и се сбогуваше с живота. Много ме е яд на гадните измамници, просто 100% съм сигурна.
Специално поздравявам Eleyn, според мен даже им пиши, че си била трета. В крайна сметка имат записи, могат да видят.
Голямо нещастие с тези пъзели, ужасни са! И няма спасение, на всички групи от тях ще са, ето затова не редя по състезания на Блек сий.

Общи условия

Активация на акаунт