Пъзели 54

• 24 739
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Разбрано Simple Smile

# 586
  • София
Аз утре и на 6-ти не мога, оставам за 13-ти.

# 587
  • София
Аз мога и за 6-ти, и за 13-ти май.

Получих финалния пъзел! След като скъсах нервите на озонци по мейл и телефон (по чат Ози-бот скъса моите) и може би съм досадила на Бухтичка на лично... Но все пак си отдъхнах малко.

Наредила съм Везните и Рибите. Рибите ги дореждах на лампа и беше кошмар, иначе тръгнаха много леко. Но след час и половина редене се отказах да засичам за тях. Везните ги  наредих за час и 20 минути. А утрешният пъзел сигурно ще го редя 2 часа.

Мария, на коя марка са тия пъзели и дали ги има в озон? И двата много ми харесват.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 17:04 от Eleyn

# 588
  • София
Eleyn не съм убедена. Според мен ще се справите много добре и трите. Не е толкова труден Simple Smile

# 589
  • София
Е, все пак е 500 части, не е 2000 Grinning

# 590
  • София
Качен ли е някъде, че ми стана интересно

Иначе и аз чакам една поръчка от озон, два дни закъснение вече. Добре че нямам нищо спешно

# 591
  • София, България
Хайде, ако не е забранено, покажете го този пъзел, залагам на Близнаците.

# 592
Нали участвах с Риби , видях , че е син пъзела за финала , но май не са близнаци . Забравих обаче коя друга зодия е синя .

Лъвът на мен ми беше изключително лесен и леко вървеше , за разлика от рибите .

# 593
Мария, на коя марка са тия пъзели и дали ги има в озон? И двата много ми харесват.
Първият е Кастор и аз го заглеждах, имаше го, сега не знам.

Сигурно ви е досадно вече с моето мрънкане, ама с тия Равенс не мога да се разбера и това си е. Същинска Едука - кихнеш и всичко се разхвърча. С голяма мъка редя колажа от пътуващите. Благодаря за възможността! И да отбележа, че залепих кутията с тиксо, два от ъглите бяха скъсани, надявам се не е проблем самоинициативността ми.

И последно, от ротациите на снимки на десктопа днес виждам това:
Скрит текст:
което е всъщност известна картина от Камий Писаро и първата ми мисъл сутринта бе - леле, колко як пъзел ще стане от нея .... Вече не съм добре - официално.

# 594
  • София, България
Колажът е някакъв стар Равенс, новите не са с такава сглобка.

# 595
Малтийският Равенс, който показах днес беше с много хубава сглобка:

Wink

# 596
Пъзелът за утре
Скрит текст:

Знаците на зодиака - Стрелец
500 части
Black Sea Puzzles

На мимок ли беше, вече ми се губи всичко, но благодаря на всички замесени за това, че успяха да стигнат до мен Hug Heart
Времето ми беше 58 минути. Исках да падна под час и успях, светлината беше с мен. Ако не друго, това ще ми е победата Blush

# 597
  • гр. София
Страхотен е пъзела Simple Smile
Успех, утре! Simple Smile

# 598
  • София, България
Пъзелът е много готин! Вижда ми се не чак толкова труден, жалко само, че е толкова тъмен. Успех, момичета! Аз утре съм на изпит по това време, но ще ви стискам палци!

# 599
  • София
Успех утре на нашите момичета !
Аз и този не харесвам, но бих му се пробвала Wink

Общи условия

Активация на акаунт