Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 220
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
С какво нетърпение чаках епизода, а то какво стана. Как подвеждат само тези фрагове.
Този спойлер за кекса в 30 еп. Как ще стане? Други спойлери има ли?

# 136
Какво ни заблуждават с тези фрагове, че ще има нещо хубаво..Цццц, вече ми писна да очаквам нещо добро между тях

# 137
Сейран не изпитва любов или нещо към Ферит. Не може да си такъв мазохист и да му казваш, че ще го каниш на сватбата си. А съзнателно ще избереш побоища и тормоз във всякакъв вид. Това момиче не го заслужава. Вече не искам да се събират, съжалявам. Опротивя с това си държание. Айде при Терлик бей с бърза крачка и шамарите.

# 138
Смачкаха ги и двамата. Никакви съпротивителни сили не им останаха.

# 139
То за 29 серии аз не видях Сейран да обича Ферит. Но той нея да и то много. Милият😕

# 140
Нищо не направи Сейран да заслужи Ферит.
Сега искам да я видя какво ще прави с Тарлъка. Първия й път дали ще я пита готова ли си.

Много й здраве.  Но пак Феро  ще е льольо по гъза й, ще го покажат как тича да й.оправя  бакиите.. Сляпа ли е.? Тъпа ли е? Мале  изтрещях. Вече не съм фенка на Сейфер.  Обичам Пелин. Това е жена която обича хора.......  ПелФер! Imp

Кога прецякаха така образа на Сейран?  Защо? Какъв чапкън е този Ферит ? Стана мезе за селяните.  Не разбрах къде са тези момичета учени. Няма ли да избягат от този луд баща?  Бяха умни,амбициозни.... Остави на страна любовта, няма ли да избягат от съдбата на майка си?

# 141
  • София
Аз не видях Ферит да подписва...
Подписа и още как.

# 142
  • София
Уф, наистина подписа...

# 143
Оф, Ферит подписа, Сейран я набиха, добре поне, че Афра и Мерт се забавляват, че иначе тегавина зверска Grinning

# 144
Сега остава и да се  ожени за Пелинка и да закриваме дизито ..

# 145
Добре,че ги има АфМер  иначе нещата станаха направо тегавинка.  И дядото уж умен, а как го изпързаляха всички.

Момичетата  уж образовани, амбициозни,а загубиха криле и ще повтарят съдбата на мама Есме. Сейран някъде я убиха в последните  серии, остана само ината й. Не знам какво чака да стане. Rolling Eyes

Пълна скръб, ще чета само спойлери.
Разочарована съм. Ако не скъсат листа... не знам.Broken Heart

# 146
30 серии, това момиче -Сейран- няма никакво, ама никакво себеуважение! Как на 20 години няма да имаш никакво желание за живот! Доброволно да ходиш да те бият! Да не искаш да се спасиш от всекидневния бой и команди! Ако имаше 2 грама мозък в главата, както твърдеше, щеше да види, че свободата, която така иска може само Ферит да ѝ я даде! Горкият, готов на всичко за нея!

# 147
В туитър св надяват, че Халис пробва Сейран 😁 дрън, дрън 😁

Фрага и той е пълна трагедия.
Ферит дано вече наистина се откаже от тъпата Сейран

# 148

Иии циркът продължава.

# 149
Развод ще има …. Sad

Общи условия

Активация на акаунт