Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 227
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Аз очаквах това от Сейран.  Трябва да се започне на чисто. От един затвор в друг ли да влезе. Ферит ще я заслужи напълно,когато се изправи срещу решенията на семейството си. Харесва ми , че тя се бори по свой си начин. Да ,бият я. Да , продават я , но това не я спира. Очаквам такива действия и от Ферит.Обича я , но това не е достатъчно. Щом и бебе иска да прави по заявка. Има още много да расте.Не мисля , че Сейран ще се омъжи за Тарък. Тя вече този филм го гледа веднъж. Има препратка в един от епизодите , нещо в смисъл  "ако бях на сегашния акъл , нямаше да кажа "да" на онази маса".Ще има още много да пати , но ще успее накрая да се види свободна.  Когато Ферит се разбунтува като нея , тогава ще я заслужи. Какво може да и предложи сега - наведена глава пред дядото и заповеди  от Ифакат. Много харесвам Мерт/страхотен е / , но Ферит не толкова. Променя се , но много бавно. Вместо да и говори ,че го е грижа за нея , той и говори за името си и честта на семейството. За него все още това е най-важното. И нищо , че рони сълзи , прави каквото му наредят.
Интересни епизоди предстоят. Ферит, Тарък и най-вече Сейран . Как ще излезе от това положение.Суна е много страхлива и смирена. В тая връзка Аби е по-решителния. Дано успее да я измъкне от Сафет.
Чакам си аз още по-голям бунт от Сейран - мъжко момиче !

# 151
Главата ми не побирА тая Сейран колко е проста.. само това ще кажа като изгледах фрага сега, умирам от яд на нея

# 152
И фрага  е ужасен...

# 153
  • София
Фрагът е още по-ужасен. Май ще пропусна няколко серии, че много ми дойде.

# 154
Имаше една фраза на Халис, когато нареди да затворят Сейран и да се изготвят документи за развод. Беше нещо от сорта - да видим дали така лесно ще се откаже от името ни. Може би това дава основание за надежди в него. Но заключването беше голяма грешка. Както и името та името. Как пък веднъж не попита, обичат ли се...

# 155
  • София
Брутално!

# 156
Изобщо няма да им гледам простотиите.
Ще останат без зрители 👿 Страшна тъпотия.

# 157
Ферит със сълзи на очи я чака/дебне на паркинга. Тц, тц.

# 158
Тая предстояща глупост да си я гледа Гюнго бей - а.к.а пишман сценаристчето. Хабя нерви и търпение, за да гледам 30 серии великия бунт на Сейран. Искрено желая спад в рейтинга. Smiling Imp

# 159
Не съм писала отдавна.. то няма и какво... чета ви само, но филма става безинтересен аз спрях и да го гледам даже... гледам откъси и тук там някой коментари и теми.. Сейран от ината си ще си изяде и л@йната... то бива,бива ама такъв инат не съм виждала.. жал ми е за Ферит, това дете е с толкова чисто сърчице, а Мерт играе страхотно 😍 между другото в профила на Баран има стори с една пушка и е написал: "Рунд 1" .. може би ще има рундове с Ферит за Сейранчето.. ама да ви кажа чесно Сейран си отива повече с Тарък 😁 и 2мата са психари.. Ферит да си стяга психиката и да си ходи в Америка да си живее живота .. но ние знаем, че ще си спечели Сейран в края на тази война.. след всяка серия все по-мъчно ми става за Ферит всеки го удря,вика... ще видим какво са измислили пак тия сценаристи..

# 160
Много готин фраг. Така се прави. Браво, Сейро, браво, моето момиче! Joy
И в двата конака сватби ще стягат. В единия двойна на сестрите с братята, в Корхан за Ферит и Пелин. Нямам търпение да видя заря от щастие и любов.
Чудничко ги заплетоха. Този епизод повече като за последен за сезона ми идва. Нищо, ще видим какво са приготвили за 30ти епизод сценаристите.
На оцелелите след тази ужасия пожелавам лека нощ! Hug

# 161
Аз очаквах това от Сейран.  Трябва да се започне на чисто. От един затвор в друг ли да влезе.
Чакам си аз още по-голям бунт от Сейран - мъжко момиче !

Ако Тарък не я изнасили до тогава
Защото както виждам и него няма кой да го спре
А Сейран я продават като стока,за каква гордост и мъжко момиче иде реч?
Ще каже не,ама само на Ферит може да се пули
Всъщност,не се ядосвайте много,това се очакваше още от 15-та серия
Пък и има да гледаме още до юни

# 162
Време е Сейран  да реве.  Това е.... Много е глупава.  Сори,  че съм груба но е факт.

Чакам Пелин да й се изсмееееее в лицето с кеф... !     Отсвири я с финес и много акъл.
Мислех,че са в Сейро  но уви... гените й натежаха и глупостта.

Мерт  е уникален... Голям талант е този момък. Не могат да го стигнат другите Мертавци... под достойнството са му.

# 163
  • София
Изобщо няма да им гледам простотиите.
Ще останат без зрители 👿 Страшна тъпотия.
И аз не смятам да гледам разплакания Ферит и зъбещата му се Сейран. Това не е любов. Сорри.

# 164
Сейран бих я разбрала, ако като се разведоха бъде сама или с който тя си хареса/избере. Ама при положение, че се изплаши от Тарък, после чу че я дава баща й, не разбирам с какъв акъл взе това решение. Да, добре, вдигнал й е ръка, ама този Тарък излглеждя много по-лош от Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт