Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 228
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Сейран за пореден път ме затвърди в твърденията си че не обича Ферит поне не колкото той нея...
Какво ще и отмъсти Ферит?
Като се ожени за Пелю ли? Ах завалия мой ах...
Мерт Рамазан Демир нямам какво да добавя... 🚬👏
Тази вечер съм тъй... 🥺

Сейрано сега ще видиш целия ад такъв че ще палиш свещи чакайте накрая на сезона кървава сватба казвам ви го вече знам какво ще стане.

Колкото надежда да е имало в Ферит тя умря в фрагмана какво ли чу? Какво ли видя? Какво ли му се каза?
Боли ме затова момче съжалявам не мога да разбера Антепската дива коза.

# 166
Да, добре, вдигнал й е ръка.

Много угодно забравя защо и е вдигнал ръка и как тя го нарани много повече с думите,които произнесе
Но пък действията и са трепач
Лудото Сейро.....

# 167
Не знам Ферит дали ще я убие, ама аз....много съм й ядосана!!! И защо Ф се сърди на дядо си, на Сейран да се сърди, за пореден път тя не показа "любовта си" към него...
Ферит се разкъсва от любов по нея, разкъсва....а тя........глупаво момиче...

# 168
Да провокира го тогава Ферит, да, нарани го, но за мен, не е приемливо да се вдига ръка без значение от причината. За по принцип говоря.

# 169
Аз пък си мисля, че най-тъмно става преди зазоряване. И тяхната работа същата. Трябва да се обърка тотално, за да се оправи. Но няма да се оправи, докато Ферит не започне да възстава против решенията на семейството си.
Защо очакваше тя да НЕ подпише!? Защо той ПОДПИСА!? Защото не му стискаше да се опълчи на дядо си.
Между другото не мога да ги дишам всички изкуфели старци с нафталиновите им спомени и омрази!!!

Мисля, че Сейран ще му свие перките на Тарък, хич няма да му се даде. Още с първата им среща му опря ножицата.

# 170
Сейран щях да я съжаля, ако не беше в това положение. И, развеждайки се, да имаше възможност да се махне от семейството си и цялата токсична среда. Да се развива, да тръгне на психолог, защото има много травми, които да лекува. А то нейното какво - от трън на глог. И за съжаление, още по-гадно фемили. Психопати от А-Я. Какво съпротивление ще прави тя, като тя мълчи и търпи по същия начин крясъците, униженията, боя от баща си, както Ферит неговите? На кое да й се възхищавам? Колкото на Кязъм се опълчи, толкова и на тея. Бой, бой и бой. Ей това я чака. Да й имам провокациите. Ферит, че е пъзльо - е. Но постепенно почна да се опълчва. А думите към дъртия от фрага, жегнаха дядо ти, щото да не ти проговори Светия младенец на семейството, голяма обида ще да е, и на тея години, зор ще го хваща съня. Ако имам психика до другия Петък и до края на сезона, очаквам катарзис. Макар че дяволът в мен в момента иска Сейрото да страда, за да си даде сметка в какъв ад отиде. За мен тя имаше шанса и възможности да промени Ферит, че и да го направи мъж, обаче не си изигра картите правилно. Гордостта й не й помага. Суна е по-умната, обаче е много страхлива. Искам безплатен сеанс при психоложката за това, което предстои. Cry

# 171
Диди ако някой ще поема куршума  да не е Ферит.
Сейран обича Ферит, но се отказа на лека ръка от него.  Какво  очаква да не подпише и да изяде боя, и пак да подпише?  Или да я моли ли,да я отвлече какво повече ? Какво? Да вика,че я обича. Тя един път не го показа и не му го  каза. Даже не реве, а се репчи... Отиват си с новия.
Чакам да й пратят покана за първи ред на сватбата му с Пелин.
Изгони я от нейната спалня, от нейния дом,  а се отказа без да й мигне  окото за нищо.

# 172
Момичета, обърнете се в леглото и здраво гушнете човека до вас. Не съм срещала мъж,  който ако му се яви жена му с друг мъж и го гони да продължи да обича. Този филм не се играе по екраните. Ако Сейран е в съюз с Търлък- какъв Сайфер. Актьорите да се грабват и на Малдивите. Лека нощ!

# 173
Изобщо не е въпроса в това, че Ферит не се е опълчил на Халис. След като тя подписа и за пореден път доказа, че не го обича, той насила ли да я държи? Дори се учудвам, че отново е отишъл да я търси. В крайна сметка насила хубост не става. Не му трябва жена, която не го обича.
Сейран щом с цялото си съзнание подписва и се съгласява да я омъжат и най-грозно казва на Ферит да чака покана за сватбата й. Направо нямам думи 👿

# 174
  • София
Изобщо не е въпроса в това, че Ферит не се е опълчил на Халис. След като тя подписа и за пореден път доказа, че не го обича, той насила ли да я държи? Дори се учудвам, че отново е отишъл да я търси. В крайна сметка насила хубост не става. Не му трябва жена, която не го обича.
Сейран щом с цялото си съзнание подписва и се съгласява да я омъжат и най-грозно казва на Ферит да чака покана за сватбата й. Направо нямам думи 👿
И аз се чудя какво правят Ферит и Абидин на тоз' паркинг ден и нощ?! И сестрите само "япамам". Ами, като ще е "апамам", да се омъжват за братята и да мирясат.

# 175
Точно.
Пореден нелеп опит на Ферит да спаси отношенията им и отново на камък бие.

Пак да питам. Ще ходят ли в съда в крайна сметка, или това споразумение е края?
Макар че в крайна сметка да се развеждат. Тази връзка отдавна се видя, че няма бъдеще.

И искат да ми кажат, че всичко това се е случило в реалният живот? Хайде, стига!

# 176
Имам си теория , че Сейран се набутва при Тарлък , за да спасява Суна .. ама вместо да се съюзи с мъжа си , действа на своя глава.

Добре , че актьорите днес ни зарадваха , че аз мисля да пропусна 1-2 епизода , натоварих се , ядосах се .. малко любов да беше показала , малко!
А заради нея сега ще гледаме как Пелин хвърчи от щастие ..

# 177
Феро направо е като....
Но се бори продължава да се бори не знам какво да кажа имам много да кажа ама ме е страх че никой няма да му се чете.

Ще ходят Терко трябва да има драма може там да се откажат не е за сефте. Но като я гледам ка се кипри за Терлъкас всичко очаквам може и Пелю и Ферит да се оженят
Журналиста не дойде напразно...

# 178
Чета мненията ви ,кой кого  колко наранил. Сега било неин ред да плаче. Ами тя 30 епизода плаче и в дома на баща си и в дома на Ферит.Просто ми къса сърцето. Все си мисля , че нейната цел е просто да оцелее и да има избор за себе си. Продавали я били и нямала гордост. А кой  има - онзи дето безсрамно я купи ли ? Бързо забравихме гадните постъпки на Ферит. Само като видя Султан и ми се гади.Как не можа да я постави на мястото и , дори с цената другите да научат истината за тях .Да видим кога ще гръмне и тази "бомба". За Пело да не говоря. Пак по стълбата , пак в стаята му. И си говоряяят посред нощ.И къде е тази велика промяна. Думи, само на думи ! Въртим се в кръг. И не казвайте , че това е миналото му. Нищо не е минало , щом не е окончателно свършило.
.

# 179
Така, не ме бийте, но аз съм много голяма мераклийка да видя Тарък какво ще направи. Joy Като казвам това, нямам предвид двойка Тарък-Сейран, а попринцип. Joy
Всички казват, че е луд ама според мен може и да крие нещо смислено зад фасадата на манияк. 😂 (Въпреки, че съм му фенка, SeyFer forever 🤘 казвам) 😂😂 Не мисля, че Тарък ще нарани Сейран (физически), може би единствено ще седи пак като затворник заключена в друго имение... ✨🙃

Имам въпроси след фрагмана на 30 епизод:
- Коя е (младата) жената, която лежи на едно легло и при, която Тарък отива, и казва "Този път се влюбих, наистина"!
- Ферит казва на Сейран "аз направих каквото трябва, не съм отговорен за това, което ше се случи от сега нататък. Приготви се за болка! Отново започва, няма да те накарам да забравиш за случилото се днес на този паркинг.".
Дали ще се съгласи и той на принуден брак с Пелин?

Да кажем, че Сейран се омъжи за Тарък, защото това е нейният тип бунт срещу Ферит ли? Срещу баща ѝ ли? ... Та мисля си, тя оттам как си представя, че "ще се спаси"?? Не мисля, че онова семейство би се съгласило на развод. 🤔

Какво ли се опитва да забърка това момиче (Сейран) и кого се опитва да накаже?! 😮‍💨

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 01:12 от bellie_ellie

Общи условия

Активация на акаунт