Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 232
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Пак да питам. Ще ходят ли в съда в крайна сметка, или това споразумение е края?
По нашия Семеен кодекс задължително се явяват в съда и лично заявяват желанието си за развод. Струва ми се, че и в Турция е така.

# 181
Тарък е женен момичета... Мислех я за на Сафет Евето се оказа права че е Таръковица ако Ферит стигне до нея познайте ко става... 🔥

# 182
Защо предния епизод Сейран звъня на Ферит, уплашена като мишка, да го покани на сватбата си ли, а сега се перчи и  продължава да го наранява...

# 183
Защо предния епизод Сейран звъня на Ферит, уплашена като мишка, да го покани на сватбата си ли, а сега се перчи и  продължава да го наранява...

Не е могла да му звънне от гордост сама ще се оправяла така каза на Суна.
Сигурно Гюлшах го е търсила.

# 184
Ех ,тоя антепски фъстък....развали ми насладата от епизода.

Ето пак си останах с прегръдката на АбФер само, нали ви казах. Smiley Добре че Аби и Феро се сдобриха, поне те.

# 185
Аз очаквах това от Сейран.  Трябва да се започне на чисто.
Чакам си аз още по-голям бунт от Сейран - мъжко момиче !

Аз не виждам бунт. Напротив. Сейран прилича на изцеден лимон, откакто напусна имението.
Вече, дори не плаче... Ляга си, влиза баща й, тя става, той и бие два шамара и тя отново ляга...
Сейран е разбита и опустошена от разочарование, несбъднатост и безизходица.
Изгуби мечтите си, които й вливаха живителна сила преди, загърби любовта, която я наранява, върна се в началото, но кошницата вече е абсолютно празна.
Едната гордост спаси и си я държи на куче.
Не би се върнала тихо, тихо в имението, изплашена до смърт и свела глава. По- добре да умре.
Разбирам я, но за мен това не е бунт в истинския смисъл. Бунтът е "мъжки", само когато води до промени, тя просто избира да замени едно страдание с друго. Поне да не идва от любимия човек.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 01:42 от Juliya*

# 186
Няма да се сдобрят до СФ поне
Сега почва отмъщението на Ферит
Позите на Сейран чакайте вестник снимки на Сейран и Тарък.
Нямам думи вече...

А това ах това...

Аз направих каквото можах
 не отговорям от сега нататък какво ще стане. ПРИГОТВИ СЕ ЗА БОЛКАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ТАЗИ ВЕЧЕР. Няма да те накарам да забравиш нито този ден нито този паркинг.

Какво може да е чул освен върви си? Че не го обича например... 🤦‍♀️
Как може да и отмъсти Ферит? Като отмъсти на себе си и иде при Пелю ли? Съзнава ли колко е нещастен във всеки план?

Какъв бунт не ме разсмивайте
Забога... нека не си мърся устата форум е все пак.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 01:38 от x BlackRose x

# 187
Сейран,Суна,Есме  излязоха от Антеп,но Антеп не излезе от тях.
Ферит да стяга куфара и през глава да бяга-най-добре в Америка.
Няма да го направи,защото е влюбен в Сейран.
Греховете на дедетата ще ги изкупват няколко поколения.
Поради факта,че спряха излъчването на Шербета последните две серии ги гледах онлайн-ужасно чувство след края им.Да се чудиш за какво и за кого по напред да се ядосваш.Няма да си го пречинявам повече.
Мерт е великолепен.

# 188
Мисля си, че тази сцена на паркинга с Ферит и Сейран нещо говорят и Ферит се обръща и виждa Тарък е някакъв паралел със сцената в 3еп. дето Ферит запознава Сейран с Пелин и Сейран когато влиза в стаята се стряска,когато вижда Пелин...

нз това си е мое мислене, може и да не е така, но все пък си мисля, че Сейран или има план или дядото..  това е сигурно защото искам да видя вече светлина в тунела, но може би никой няма план и явно всички са психота... освен Гюлгюн,Феро и Аби ... не мога да проумея, че това е истинска история.. 😳 мисля си, че сценаристите си украсяват сценария .. колкото за Феро не искам да отива при Пелин а искам да се стегне като голям зрял мъж и да спре с тия сълзи и да се опълчи малко на деде и всички там в родата му... крайно време е и да излязат неразказаните и недоразвити сцени от този филм, че то стана мешаица от всякъде.. искам да излязат кирливите ризи на Ифакат,Пелин и майка и.. да доразкажат историята с деде и Хатуч.. историята на Аби .. абее има много истории ама сега ще гледаме Тарък бей и психарското му семейството.. искам вече щастие за очите и душата
 ми..

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 02:45 от Николета Кирилова 736837

# 189
Отдавна сме минали истината история, това в момента са само измислиците на gungerbob (г-н сценариста) Nature Zap

# 190
Какво ви е предположението: Как ще завърши сезона?

# 191

И какво сега любовта едностранна ли е била? Това ли искаха да покажат?
Друго си мисля възможно ли е да заплашват с живота на Феро за да се движи с тях и да го наранява а после да плюе и кълне Тарък?
Иначе как ще види по лошото...
Направо не знам какво да кажа и мисля наистина. Главата ме боли събудих се за работа а се чувствам все едно съм била по бардаци цяла нощ...

Ни гордост му остана ни достойнство...
И се сещам за една реплика от друго дизи...

- Кога ще се откажеш. Нямаш ли уважение към себе си? Нямаш ли гордост?
+ За какво уважение? За каква гордост ми говориш... Аз я обичам разбери го вече истината живее вътре в мен....

Направо сродни души с Феро 🚬

Как може да я накаже? Това се чудя ама да боли искам поне колкото него го боли белким се опомни. Въпроса е той колко ще издържи.
Ще му изпращаш покана за сватбата ли? Мале като те хвана боя ти от Кязъм ще ти стори приказка за лека нощ...
Все главни героини където не знаят къде ги сърби съм гледала ама Сейран прибра всички в чувала си и по Босфора.

Почвам да се съгласявам с Феро че никой не го обича ама абсолютно никой...
Всички маршируват пред Халис как никой не се застъпи за Ферит и Орхан този пошъл шерефсиз тръгнал да търси сметки на сина си...
Абе ти виж себе си първо...Ферит даде сигнал на мама да не вярва много на тате.
Аз ако съм на Ферит ще взема Султан за жена поне ще го слуша. 😂👌 ШЕГА... Това е голямо зло и то още му говори за гащите на моркови въпреки че щеше да я убие. Пелю и спаси живота буквално.
Документа за развод е развод по взаимно съгласие да уточня че станах кьорава за да видя... 😂🤦‍♀️
По принцип при брак нямащ една година такъв документ доста бави процедурата в съседката.
Аз разбирам Ферит защо е ядосан на дядо си все още не иска да повярва че Сейран не го иска но те са главните виновници до един да се стигне до там.
Може би е отишъл да и каже да избягат да заминат стиска му затова би го направил но тя с нищо не показва че го обича. Ще я оскубяяяя.

Само да кажа че тогава никой не обичашв никого сега знаейки за чувствата му наистина ли му е причинила това? Ако е така да ходи той при когото иска никой няма право да му се меси и спира това е края... Няма за какво да се бори повече поне не докато не стигне до Таръковица

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 07:47 от x BlackRose x

# 192
Аз очаквах това от Сейран.  Трябва да се започне на чисто.
Чакам си аз още по-голям бунт от Сейран - мъжко момиче !

Аз не виждам бунт. Напротив. Сейран прилича на изцеден лимон, откакто напусна имението.
Вече, дори не плаче... Ляга си, влиза баща й, тя става, той и бие два шамара и тя отново ляга...
Сейран е разбита и опустошена от разочарование, несбъднатост и безизходица.
Изгуби мечтите си, които й вливаха живителна сила преди, загърби любовта, която я наранява, върна се в началото, но кошницата вече е абсолютно празна.
Едната гордост спаси и си я държи на куче.
Не би се върнала тихо, тихо в имението, изплашена до смърт и свела глава. По- добре да умре.
Разбирам я, но за мен това не е бунт в истинския смисъл. Бунтът е "мъжки", само когато води до промени, тя просто избира да замени едно страдание с друго. Поне да не идва от любимия човек.
Добро утро, момичета!
Джули, аз съм съгласна с описанието на Сейран от епизода, който снощи гледахме. Но според мен бунтът е налице. Бунтът е преди всичко останало "НЕ" на съществуващото. Видяхме го снощи и у Сейран, и у Ферит. Сейран каза НЕ на Кязъм за новата женитба-продажба и НЕ на "тихото връщане в имението, свела глава". Ферит - никому от семейството НЯМА да прости за това, което са го накарали да преживее (във фрагмана на дядо си).
НЕ на правилата в традиционните авторитарни семейства, в които бащицата определя живота на младите хора. И  щом каза НЕ чрез подписването на документите за развод, Сейран не е "празна кошница". Вгледах се в сцената от фрагмана - двете сестри в автомобила на Сафетови. И двете са се затворили, сключвайки ръце в длани и пред гърдите си, в погледите им, насочени навън обаче, няма страх и примирение.
Как ще продължи бунтът, а той ще продължи, според мен, е работа на сценариста. В идеалния вариант той променя света. Обаче историята показва, че "новото" може да бъде нов авторитарен (тоталитарен) свят и това е по-безсмислено и от съществуващото. В нашия случай - решението на Халис ага да направи Сейран новата господарка (Ифакат) на семейството преди време. За мен истинската промяна е създаване на нов тип семейство, за което обаче е необходимо младите да излязат от съществуващото и се преборят за свое семейство. На този етап никой не е склонен да им го позволи, а и двамата са все още силно обвързани със своите.
Нагласата, че всичко между Сейран и Ферит ще се промени и ще заживеят щастливо, ако Сейран остане в Корханови и отвътре сменя правилата на системата, може и да изглежда лесна, но е безнадеждна. Системата не може да се надхитри, тя е столетна и бързо поглъща всеки подобен опит. Аз разбирам умората от такава борба, иска ни се да погледаме и любов, и спокойствие вече. Но ...  реалността е по-силна от желанията ни.

# 193
Добро утро,момичета

Как спахте?

Ако някой в началото на филма ми беше казал какво точно ще гледам никога,ама никога нямаше да включа в петък лап топа.

Имам спешна нужда от разясненията на сценаристката какво точно се опитват да покажат чрез действията на Сейран.Защото всеки човек има лимит на емоции,лимит,който,ако се прекрачи води до самоубийство

В момента Сейран убива не само себе си,тя буквално стреля в сърцето на Ферит
Чувствам се много напрегната,то все едно,че в къщата ми се случва цялата тази драма

Но искам да припомня -
нали преди няколко серии искахте Сейран да се разведе с Ферит?Да бъдела свободна,независима.
Той не я заслужавал...... и още,и още..

Ето,разведената Сейран

Не стига,че ще се развежда,ами и продължава с обидите,оскърбленията,нападките, груба,грозна и лоша!.
Ще цитирам мнение от Фейсбук-много ми харесва как точно е определила тази жена случилото се
"А краят ме довърши емоционално ! Сейран погреба този страхотен епизод -инфалнтилна,неадекватна,озлобена-злобата ѝ ,която изля върху Ферит не можеше да се сравни с нищо.Болката,която тя накара да изживее Ферит ,беше толкова силна,че никоя плесница не го нарани толкова много И защо? Какво постигна?-Независимост?-не! Щастие?-не! Собствения си живот?-не! Тя не прости вдигнатата ръка на Ферит,но прие по-жестокия насилник-Тарък! "

Със сигурност знам едно-любовта много бързо се превръща в омраза
Надявам се Ферит с огромното си сърце да не залитне в тази посока,но ще го оправдая,ако го направи

Не съм сигурна дали ще имам сърце да гледам следващия епизод
Ще прочета първо какво сте писали

# 194
Не вярвам Ферит да отиде да се жени за Пелин.

Продължавам да твърдя, че не видях обич на Сейран към Ферит. Хора,  29 епизод и Сейран не обича Ферит. 🙄 Ако някой е видял голямата й любов в някоя сцена, да ми каже в коя е. Тя все го обиждаше, отблъскваше и т.н.
Показала е по-скоро привличане към него.
Не виждам как от тук нататък ще ни убедят в любовта й. Тя го съсипа Ферит.
Не сме забравили неговото отношение, но нейното просто е прекалено. Наранява много дълбоко..

Общи условия

Активация на акаунт