Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 233
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
И пак стигаме до думите на Ферит
Приложете ги вече! Моля ви се белким поумнее...

Изгледах Време за смърт с нашия и Адаша края на 7 еп се разбра че нашия е убил любимата на адаша не беше лошо филм че но втори сезон може и без нашия че сцената в края на 7 еп ще стане реалност 😂🤦‍♀️
Наталия Симеонова ще плюе семки от кеф после. Аллах корусун....
Терко нали това викам заспал и болен Само тогава язък не е медицинска сестра че да я влекат такива неща 😂🤷‍♀️

Предлагам да мислим
Как ще и отмъсти Ферит...

И пак очакване..
Пак на парчета..

https://twitter.com/seyferce/status/1649553930584485891?s=19

Направо не знам какво да кажа сериала сезона свърши едно и също.

# 196
На мен ми се струва, че Тарък ще мърка като котенце покрай Сейран и че няма да има издевателства от негова страна. Но май брат му е голямото психо в семейството. Допускам, че СЦ нарочно "заведе" Сейран в новото семейство, за да има Суна подкрепа й.

# 197
"Сейран прилича на изцеден лимон, откакто напусна имението.
Вече, дори не плаче... Ляга си, влиза баща й, тя става, той и бие два шамара и тя отново ляга...
Сейран е разбита и опустошена от разочарование, несбъднатост и безизходица."

Точно описание . Според мен няма лесен бунт , такъв който да не те засегне  емоционално.Въставане против порядки, традиции, борба за всяко твое дори и малко право.Това е колосална  промяна.Няма как да се случи за
 няколко епизода. Важното е да имаш цел и да не се отказваш. Ферит непрекъснато я амбицираше да направи нещо по въпроса /"Какво ще направиш ? Ще го приемеш !/ . Е, тя пое по този път , но засега  сама. Надявам се Ферит да застане твърдо до нея , а не Тарък да го изпревари. Това е за мен интригата за момента.Защото този ми е скрита лимонка все  още. Може да ни изненада , като я подкрепи /какво ли не прави любовта/. Дано не е в сериала за 4-5 епизода, като Ефе.Искам да видя как "обича", какво е готов да промени в себе си.В момента , той ми е най-интересен.  Но , неведоми са пътищата сценаристки !
Дано Ферит  не залитне към отмъщение. Ако се случи , ще видим и друга страна от характера на Ферит, която сигурна съм изобщо няма да ми хареса.Тя отиде при него с плахата надежда , че нещо ще се промени в живота и .Големи обещания ,че ще учи и накрая още първата нощ - Пело, която винаги е била и ще бъде в живота му.И все още  е ! И двамата мислят основно за себе си; Единия - как да излезе от това блато, другият не може да приеме ,че не се случват нещата по неговия начин и се чувства отхвърлен.Лутане между любов и его.

# 198
Ще я подкрепи Тарък ли? Не беше ли той да влезе в стая с легнала и покрита с чаршаф жена? Тази заключената май е негова. Или това беше Сейран?

# 199
Добро утро, момичета!
Джули, аз съм съгласна с описанието на Сейран от епизода, който снощи гледахме. Но според мен бунтът е налице. Бунтът е преди всичко останало "НЕ" на съществуващото. Видяхме го снощи и у Сейран, и у Ферит. Сейран каза НЕ на Кязъм за новата женитба-продажба и НЕ на "тихото връщане в имението, свела глава".

Кате, съгласна съм с всичко което си написала. Но на мен ми липсва нещо в този бунт, за който говорите. Сейран по- добре от всички умее да казва Не.
 Тя каза Не още за сватбата с Ферит, но какво от това...
Сега казва Не относно Тарък, но отново..., какво от това...?
Тя каза Не на Пелин, и какво, след като каза Не и на Ферит.
Не на бебе, но Не и на работата, когато имаше възможност...
В живота нищо не е абсолютно черно или абсолютно бяло. Хората се учат да живеят в сивото.
На мен ми липсва нейното Да, за да осмисли този бунт. Човек не може да живее в непрекъснато отрицание на всички и всичко, без ясна представа, цел и сили да я следваш. Не е здравословно.
А Сейран е безсилна в момента, защото е зависима, най- вече от страхът за Есме и Суна. Кязъм я държи в ръцете си, чрез този страх.

# 200
А Сейран наясно ли е, че Тарък няма да си легне на дивана през първата брачна нощ? Не го ли видя какъв маниак е? Значи тя не намери сили в себе си да се отдаде на мъжа, който твърди, че обича, с този какво ще прави?
Наистина човек се развежда уж за по-добро, а тя какво ще направи? От трън, та на глог, че е по-висок.
Тя това вдигане на ръка така го засили, все едно я е пребивал системно. Обаче грам не се замисли, че думите болят в повече от действията? Да не забравяме какво наговори на Ферит 🙄

# 201
Все си повтарям- това не е реалността. Това е филм, който иска да ме стресне, че има и по-лошо от всичките ни битовизми и лични тревоги. Има чужд свят, в който нито семейството ти, нито най-близките те подкрепят и разбират. Има свят с мафиози, които стрелят по меченца в градината си, но се оставят да бъдат бити в дома си от първия преминал хашлаг. Охраната на ромските мафиоти идея няма кой е Ферит, но го допуснаха в имението като руския цар да бие престолонаследника. Толкова недомислици. Кязъм е като болен от шизофрения. От милия тъст, който беше под куршумите...Едно знам- ничии емоции- нито на Сейран, нито на Суна, нито на Ферит могат да са в това пиково емоционално състояние така продължително. Организмът ни не е устроен така. Адреналинът ни изплесква за 30 минути и после падаш. Защо гледаме? Заради Мерт. Защото искаме да вярваме в голямата любов и принца на бял кон. Тук има хора, които са дори в Стокхолмски синдром и очакват Тарък да е благороден и мъдър. В живота хората са по-просто устроени. Уверена съм в едно- реакциите на Ферит са неправилно представени. След 4-5 години в САЩ, младежите изведени от типичната си среда, възприемат тамошния манталитет и стереотипи. Няма да търпят лицемерието на патриархалния бит. Свидителство, за което беше Пелин в първата брачна нощ. Дори това, че не насили Сейран. Няма да се подчинят на Халис и на затварянето на Сейран. Просто системата на образование и живот там те вкарва в едни коловози, които не са балканските. Очаквам ли нещо? Ами не. Започнали сме го, ще го гледаме. По интересни са ми хората във форума и как искрено преживявате. Бъдете здрави и хубав слънчев ден!

# 202
Чакайте малко-бунт срещу какво и срещу кого?
Това момиче благодарение на съдбата беше измъкнато от кошмара,в който живееше.
За сметка на Суна,която няма този шанс
Разбира се ,не по най-прекрасния начин,но спасена!
Изобщо не разбирам това което става
На нейно място бих направила всичко възможно и то,при условие,че имам подкрепата на част от семейството на Ферит да постигна мечтите си
В спокойствие,тишина и сносен /да не кажа луксозен/ начин на живот
Бих си извоювала правото да уча,или да работя.Защото,както видяхме тя направи това,което искаше точно когато беше женена за Ферит и никой не можа да и попречи
Бих променяла съпруга си към добро
Но,с любов и разбирателство
Бих разговаряла с всички възрастни в този дом и бих си извоювала това,което искам
Още повече,че тя много добре разбира,че Ферит е луд по нея
Това,което тя направи е да разпали война.Не само между нея и Ферит
Между двете семейства,между леля и и Халис,между двамата враждуващи от години възрастни мъже.
Да въвлече в тази война всички около нея,да накара хората така да се намразят,че да няма връщане назад
Нейната омраза се разпростря върху всички
Каквото ида покажат оттук нататък ,тази омраза ще витае във въздуха
Тази отрова,която Сейран пръска наоколо зарази всички
Ще ми се стори доста изкуствено сдобряването както между тях двамата,така и между семействата им
Защото случи ли се това в живота,тезо хора не се поглеждат и не се събират никога повече
Това е война до край
Ето,това направи Сейран
Никога лошото не води подир  себе си добро,води по-лошо,и накрая завършва с нечия смърт
Дано да не съм лош пророк

# 203
Е, тя пое по този път , но засега  сама. Надявам се Ферит да застане твърдо до нея , а не Тарък да го изпревари. Това е за мен интригата за момента.Защото този ми е скрита лимонка все  още. Може да ни изненада , като я подкрепи /какво ли не прави любовта/. Дано не е в сериала за 4-5 епизода, като Ефе.Искам да видя как "обича", какво е готов да промени в себе си.В момента , той ми е най-интересен. Но , неведоми са пътищата сценаристки !

Тарък е човекът, който прегради пътя на омъжена жена в бащиният й дом в доста интимна схватка.
Тарък е внукът посветен в отмъщението и не по- малко зависим от дядо си от Ферит.
Баткото, който удря брат си във всеки удобен момент и го унижава.
Мъжът, който стреля по сладки, малки плюшени мечета (това вече ми е много извратено Sunglasses)
След 30 епизода знам, че Сейран не може да изпитва нищо освен отвращение от такъв типаж. Все си мисля, че ако е рамо до рамо с него и срещу Ферит, то ще е, за да предпази вторият. Не мисля, че той може да я впечатли или изненада с нещо положително. Не мисля и, че би движила с него, само за да вбеси Ферит. Не е нейният начин...Но както казваш- неведоми са пътищата сценаристки.

# 204
Сейран буквално запали 3 къщи с поведението си. Нали си давате сметка до къде се стигна? И Халис е прав да не я иска повече за снаха. При всеки проблем си тръгваше Сейран. Да ви кажа, онзи път в който си тръгна с Кязъм, не трябваше изобщо да се връща. Патка.

# 205
# 206

Предполагам, че спада е заради празника. Епизода си беше трепач

# 207
Очакван рейтинг. Хората имаха празник. Пак много са седнали да гледат каква простотия св излива от екрана.
Давате ли си сметка каква заявка дадоха с фрагмента и накрая едно нищо😁
Но "ще те убия" пак беше в духа на "ако се омъжиш за друг, ще те убия".
Не може да им се отрече.
Имам чувството, че Сейран изпитва удоволствие Ферит да се гърчи от любов по нея. Защото реакциите му не показват друго.
В туитър чета мнения, че от егото си не искал да се омъжва Сейран. Изобщо не съм съгласна, тука егото е накрая. Първо е болката, че някой може да вземе насила това, което той не можа с любов да получи. После е голямата любов.
Такова развитие в характера на Ферит, и пълно пропадане на този на Сейран.

# 208
Другата седмица ще спадне още.

# 209
Единственото "спасение" ще дойде ако Халис Ага ритне топа. Smiley
Не знам какви светове ще променят, но обикновено за промени бунтът трябва да дойде отвътре, не отвън. 🤔
Както сте написали по-рано, Сейран е озлобена и не знам кого наказва освен Ферит в момента. Не знам и как ще се стигне до любов, още много нападания ще гледаме.

Сейран ако така искаше свбоодата и независимостта, за която говори (при все, че "обичала" Ферит и то много!) можеше да си изиграе картите по-умно от самото начало и пак да получи това, което жадува. Но тя е мазохист и обича по по-трудния начин да се случват нещата (за каквото и да било).

Щяха да се хванат и заедно да градят семейство си, самостоятелно, не във вили и имения. Щеше да е малко по-трудно в началото, шеше да и се наложи да работи, да се труди, на Ферит също, но в крайна сметка, образован в чужбина млад мъж, няма да остане без работа! Но тя иска да е сама, обаче не знае, че в живота, сам, надалеч няма да стигнеш...

Общи условия

Активация на акаунт