Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 238
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, филма само го превъртях , фрага изгледах.
Та момичето във фрага за мен е жената на Тарък която е болна, или нещо такова ( личи, че обича това момиче) .....може много извратено да ви звучи, но за мен идеята от момичетата е я да ги ползват за органи , я за нещо подобно 😱.
Аз също подкрепям мнението, пе Сейран НЕ обича Ферит, тя иска човек който й се подчинява, а не който тя да обича. През цялото време тя се бори за надмощие над Ферит, а не за равноправие.
Следващата стъпка на Ферит, за мен е не сватба с Пелин, а хойкане с жени по барове. Това много повече би наранило Сейран...да знае, че не Пелин е проблема- жени милиони и Сейран не трябса да се бори със сенки , а да се бори за светлина

# 211
Не мисля, че би легнал вече с друга жена.
Може да тръгне по барове, за да нарани Сейран. И тя не е по-малко ревнива от него. Видяхме го неведнъж 😁
В духа на ревността.. Репликата на Ферит "Ще извадя тези очи, с които си гледал Сейран" беше култова 😁

# 212
Хич не я искам до Ферит
Да си живее с баща си,или с Тарък-все тая
Да остави момчето на мира
Той ще се оправи,ще се излекува и ще намери жена,с която да изгради семейство
Тя да му мисли

# 213
Здравейте
Оха , ето кое ми хареса най-много Рейтинга Grinning Казват заради празника всички сериали са с по-малка гледаемост , но не виждам оттук нататък без СейФер как ще я карат
И преди съм писала , че любов под каквато и да е форма не виждам у Сейран Е доказа го отново Няма логика да обяснява на Пелин , че усеща със сърцето си Ферит , а после с да бяга при психаря и така брутално да  разкара Ферит  в присъствието на Тарък Както и да е Ще минавам на фрагове и откъси

А и усещането ми след тази серия и развитието за напред е , че и Афрам няма Grinning Понатиснаха ги да сложат някоя снимка да залъжат СейФер фандома . Expressionless

# 214
Ние хората много бързо се нахвърляме да обвиняваме някой само защото не сме на едно мнение с него. Паралелно с това много бързо забравяме и провиненията на някой друг. Както се казва в политиката - народната памет е къса.
Не защитавам Сейран, но и не се нахвърлям с обидни думи към нея ( както и към Ферит). Не знаем нито какво мисли, нито какви действия има намерение да предприеме. След истерията в заключената стая, тя се успокои и се замисли. Само мога да предположа, че мислеше как да излезе от стаята и как да ПОМАГНЕ на Суна. Разбирам ги и двете, защо се връщат в "бащината" си къща - там винаги оставя някой, който обичат и който ще бъде подложен на още по-големи издевателства от Кязъм.
ЦЯЛ живот са си били опора в оцеляването в такъв "бащин" дом. Не могат да загърбят всичко и да мислят само как избягат. Това може да се случи, само  ако Есме избяга с тях.
При тях няма егоизъм "аз да се спася, пък какво ще да стана с майка ми и и сестра ми".
Одобрявам, че Сейран разръчка този мухлясал конак  и им развали рахатлъка и привидната изрядност на Корханови. Сега е ред да разбуни и порядките в другото семейство. Може тя да пусне момичето от заключената стая. Самата тя знае много добре какво е да си заключен в мазето.
Според мен момичето от фрага по някакъв начин е свързано с Тарък, но е парализирано.
В мазето е друго момиче, което май е там за удоволствие на другия брат.
Само мой предположения. Последната дума има СЦ 😀

А за сегашното положение вината и на двамата Сейран и Ферит е 50:50

# 215
Изобщо не сме забравили провиненията на Ферит. За това и писах, че Сейран още предишният път като го напусна, не трябваше да се връща повече. И той направи и наговори кофти неща, но не беше чак толкова краен, колкото е тя.
За вдигната ръка, можеше и по друг начин да го накаже. Тя по-лесно прие като й каза, че ако иска ще има дете от Пелин, отколкото това. Да, цял живот е гледала баща й да малтретира майка й и не иска същото за себе си, но тя отиде твърде далеч. В крайна сметка не може да се държи сякаш системно я е бил и тормозил.
Продължавам да не виждам любовта й..  Този човек грам не й липсва. Някой видя ли я да страда за него?

# 216
Сейран е просто искрата. Тези отношения не са от появата на Сейран. Далеч назад в миналото са.Ако не беше тя , щеше да е нещо друго и пак да се взриви всичко.Просто тия старци са прекалено закостенели Време им е да предадат щафетата. Ама то на кого ? На Орхан ли , който де що види фуста и е там. Или на Фуат - пълно мекотело.Или може би на Ферит , който  един ден не изкара във фирмата. То не беше излизане от работа , основно заради "Садък бей".Няма на кого и те го разбират.Защо мислите Халис си хареса Сейран ? Защото е различна. Но не му се получиха нещата.Тя неможе да е  нито покорна като Гюлгюн , нито лицемерна като Ифакат. И тези масажи посред нощите.......Добре че се махна оттам момичето.
Голяма грешка допусна като се върна при Ферит !
Аз не чух някъде да казва че ще се омъжи за Тарък. И защо трябва да се сравнява живота и с Ферит , с този с Тарък , който сигурна съм няма да изживее. Стига и един опит като  снаха в известна фамилия.
Тарък е арогантен , самоуверен , не понася да не му се случват нещата. Сейран ще отсвири и него.Въпросът е той какво е готов да направи за нея и как ще го направи. Щом прощаваме  всичко на Ферит и се радваме на промяната му , защо  да не му дадем шанс и на него !? Току виж вземе , че се промени !Само и там да нямаме Пело , че......неам нерви вече.
Как толкова много я обича Ферит  а  не разреши нито един от проблемите си с бившите/Пелин, Султан/
Аз не я искам до Ферит ! Нека той си се жени за Пело, тъкмо за него е .Чак се съблече пред Ифакат! Ще го гледа жално в очите и ще кима.А и мама Зерин , като бонус. Той ще си хойка ,както преди. Идилия! Няма Сейран - няма проблеми!
Искам я малко сама. Ама къде ти !
Итересно ни е сериалчето !

# 217
Сейран обича Ферит, не веднъж го е показвала.
Но не му прощава.
Ще научи по трудният начин, че прошката не е слабост, а сила. Сила, от която има нужда, за да продължи с пречистено от гняв сърце. Само прошката ще й донесе вътрешен мир и увереност, и само тогава ще може да види промяната във Ферит и за пръв път да му се довери.
Сейран трябва да прости, не заради Ферит, а заради себе си.

# 218
Хубав, лош, епиоздът беше бомба. Взриви всички фенове, включително и нашата тема-изписахме 100 страници, което е супер.

Много добра игра, но и много силно заснети сцени, този път операторите се бяха справили блестящо, режисьорът също. Много ми беше силен паралелът с това, как започна този брак-докато баща й я влачеше за косата в подземието и докато дъртия Халис я извлачи за косата, за да подпише за развода. Както започна, така и завърши.
Много мъчно ми стана за Сейран, това момиче, което гореше и грееше буквално виждах как угасва, примирението, с което стоеше и падна на земята след като баща й я удари за пореден път. Без емоция, без сълзи, без израз на болка. Да, коза е, да ината е, да такава е, онакава. Но! в основата си е жертва на насилие, цял живот, физическо и психическо. Когато не си се сблъсквал с такова много реакции и решения ти се струват безумни и нелогични. Но при жертвите на такова някои процеси на мислене и действие са малко по-различни.
Знаете ли, кое е най-страшното в реалността? Че има центрове, в които се опитват да помогнат на такива жени. Историите им са страшни, ужасяващи, не можеш да си представиш, че някой може да се държи така с друго човешко същество, а още повече да си представиш, че някой ще търпи. Но това са фактите. В един такъв център след като една жена жертва на такова за пореден път си тръгна, знаете ли, какво ми каза директорката на центъра? Тази жена повече няма да се върне тук. Следващият път, мъжът й ще я убие. Точка. Сложена на един живот от друг човек. Знаете ли какво е безсилието да гледаш и да не можеш да помогнеш.
Та когато има насилие не винаги са приложими стандартните мерки и теглилки.
Изхождайки от сюжета на филма и характеристиките на героинята-19 годишна. 19. Не 29, не 35, а 19. Малтретирана и на моменти гледана като куче, с майка, която е свръх инертна, никога не ги защитава, не ги е взела и не е избягала, с леля безмълвно подкрепяща терора, но с претенции да ги е защитавала, имаща само и единствено подкрепата на сестра си. Тъжен живот на едно младо момиче и въпреки всичко се бореше като хапано улично куче-скача и лае срещу всичко, не, защото е зло, а защото го е страх.
Няма да й ставам адвокат. За целите на сериала много добре всъщност развиха историта, реално това беше единственият вариант.
След вчерашните емоции, които ме заляха след като гледах всичкото това насилие, направо ме опустошиха. Честно, ако знаех, че ще е така нямаше и да гледам и една секунда.
Ферит и неговата любов също са тема на дълго разсъждение, но да кажем, че към момента се проявява като влюбен.
Ако спрат с побоищата чисто сюжетно могат да развият в много интересни посоки. Все пак влезе цяло ново семейство психари, тези са най-богати от всички са свързвани и с двете фамилии, та могат много бомби да гърмят, а Суна и Сейран да са агентките под прикритие в тила на врага.
Ферит най-вероятно ще си върне фабричните настройки и ще покаже, че това израстване е било мимолетно и нетрайно, но пък после идва края на сезона и след като снощи имахме такава драма, не искам и да мисля каква гадост са ни приготвили за 09.06
Приятни почивни дни!

# 219
# 220
Къде не е казала, че ще се омъжи? "Чакай покана за сватбата ми". Защо мислиш Ферит започна да троши и той в стаята и й вика "ще те убия".
Кой седи в колата със Суна с двамата братя? Същата.
Даже си позволява и да гони Ферит от паркинга и да остава с него.
Няма как да реабилитираме Тарък, при положение, че откакто се появи се видя, че е пълно психо.
А и нали не мислите, че Сейран ще се противопостави на Кязъм за сватбата?

# 221
Не сме видяли целия диалог в паркинга. Сейран може би го отпрати, за да не стане бой и да се стигне до фатален край за някой.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 11:35 от mery_poppins1

# 222
А ако предположим , че Ферит не беше и вдигнал ръка , как Сейран щеше да спаси майка си и Суна ? Или нямаше да има нужда , защото Кязъм беше станал  добър

# 223

Та когато има насилие не винаги са приложими стандартните мерки и теглилки.
Изхождайки от сюжета на филма и характеристиките на героинята-19 годишна. 19. Не 29, не 35, а 19. Малтретирана и на моменти гледана като куче, с майка, която е свръх инертна, никога не ги защитава, не ги е взела и не е избягала, с леля безмълвно подкрепяща терора, но с претенции да ги е защитавала, имаща само и единствено подкрепата на сестра си. Тъжен живот на едно младо момиче и въпреки всичко се бореше като хапано улично куче-скача и лае срещу всичко, не, защото е зло, а защото го е страх.
Няма да й ставам адвокат. За целите на сериала много добре всъщност развиха историта, реално това беше единственият вариант.

А можеше да е много по-различно
Тя,за разлика от жената в твоя разказ имаше възможност и получи любов

# 224
Сейран изкара кирливите ризи на Корханови, сега е ред на следващите. Тяхното семейство сега ми е по-интересно. Майката хич не е у ред, май страда от ОКР. С какъв тревожен поглед видя, че нещо се и разместило на шкафа и прекъсна играта на малкия брат ( не му запомних името). Сигурно той е взел откачения й ген. Да не би пък тя да е убила съпруга си!? Видяхме добра свекърва, сега може би ще видим луда такава.

Общи условия

Активация на акаунт