Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 225

Скрит текст:
Та когато има насилие не винаги са приложими стандартните мерки и теглилки.
Изхождайки от сюжета на филма и характеристиките на героинята-19 годишна. 19. Не 29, не 35, а 19. Малтретирана и на моменти гледана като куче, с майка, която е свръх инертна, никога не ги защитава, не ги е взела и не е избягала, с леля безмълвно подкрепяща терора, но с претенции да ги е защитавала, имаща само и единствено подкрепата на сестра си. Тъжен живот на едно младо момиче и въпреки всичко се бореше като хапано улично куче-скача и лае срещу всичко, не, защото е зло, а защото го е страх.
Няма да й ставам адвокат. За целите на сериала много добре всъщност развиха историта, реално това беше единственият вариант.

А можеше да е много по-различно
Тя,за разлика от жената в твоя разказ имаше възможност и получи любов

Можеше, но реално той вдигна ръка. За нея това е нещо, което няма да допусне от мъжа си. От баща си-да, но от друг-не. Това, че не я удари, че каза, че никога не би, не означава, че тя ще му повярва. Логика нула, но за нея факт.
Тя беше започнала да му се доверява, нощници за сефтето избираше, деца щеше да ражда и накрая шамар. Ами ако не му беше хванала ръката? А в нейната глава филма продължава с бой при всеки следващ път, в който на бея му се наклони капата.
Абе сериал да става.
Май ще се самоназнача за адвокат на Сейро. Софи я хвана липсата, всички я награчихме горката Сейран, та малко баланс да има Grinning

Редактирам, че награчихме Сейран, защото излиза, че награчихме Софи, а не е така Joy

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 12:00 от Бл@гуна

# 226
Ха-ха-ха,да Софи липсва,определено
Дано да видим как ще се разберат с Тарък
Много искам да видя
Защото цялата Ваша защита на Сейран води до нейния още по-жесток и отвратителен начин на живот

# 227
Къде не е казала, че ще се омъжи? "Чакай покана за сватбата ми". Защо мислиш Ферит започна да троши и той в стаята и й вика "ще те убия".
Кой седи в колата със Суна с двамата братя? Същата.
Даже си позволява и да гони Ферит от паркинга и да остава с него.
Няма как да реабилитираме Тарък, при положение, че откакто се появи се видя, че е пълно психо.
А и нали не мислите, че Сейран ще се противопостави на Кязъм за сватбата?

А защо да не се омъжи , след като се разведе с него. Това е истината ! Ако иска ще се омъжи , ако не иска - няма!Той вече няма да има права над нея. И никъде на казва , че ще се омъжи за Тарък. по повод паркинга - нямам мнение все още.
И защо я отвлече  Халис , за да подпише първо развода , заради  името Корханово.
И Ферит не спря да повтаря "все още си моя жена" . А когато вече не е твоя какво те бърка какво ще прави.
Не знам чии крясъци ме дразнят повече - нейните  или неговите.
Не спряха да го влачат това момиче насам -натам. Много правилно го попита :Ти не виждаш ли какво се случва!
Аз мисля , че ще се противопостави на брака с Тарък , ако изобщо се стигне дотам. Тя изпита на гърба си последствията от един брак вече - каприз на разглезен младеж. Дойде , хареса я , купи си я ........  предизвика я: "Хайде , накарай ме да съжалявам"
Ще я убивал , моля ти се. Тя уби ли го като влачеше онази безличната в стаята им и търчеше при нея с повод и без повод. И той така - ще търпи ! Това е  любовта ! Приемаш другия безусловно.Нали е много влюбен.Да видим сега как ще отмъщава. Дано не ме разочарова тотално,защото си го харесвам Мерт.

Загледах сериала заради Афра ,после и Мерт ми хареса. Не обичам такива тежки драми. Вадят ме от обувките направо. Сега вече е късно да се спра.Каквото и да се случва , ще гледам. Надявам се поне края да си заслужава. Да видя пак оново смело и усмихнато момиче, което беше готово да избяга с Юсуф.
Как пък не случи на мъж тази Сейро !

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 12:09 от Kami_J

# 228
Много съм любопитна как ще се противопостави на баща си
При условие,че сестра и и майка и ще бъдат зависими от нейното решение
Не вярвам да го мислите сериозно след всичко,което изгледахме до сега

# 229
Аз въобще не  виждам вероятност Сейран да се омъжи за Тарък. Never!!!
Тя заяви на баща си, че въобще не иска да се омъжва повече, за което си изяде поредната порция бой. И Ферит не виждам, как ще го позволи. Тарък пък, като му видях само рибките, е чисто Зло. Никакви позитивни очаквания нямам от това семейство и според мен са въведени, за да има директно противопоставяне Корхан - Сафет (продължение на миналото), както и за показване на злото в екстремната му форма.

# 230
Сега Сейран метреса ли ще става? Хъ-хъ-хъ 😂
Тарък да не е женен? Коя ли е?

# 231
Чак пък "ОТВРАТИТЕЛЕН" начин на живот, доста попресилено.
Отвратителни са много от хората в живота й.

Аз пък съжалявам Мерт, що шамари изяде и като си помисли човек, че правят по няколко дубъла на сцената. От всичките поне един да е истински и му стига боя. 😀
Отделно от това Ферит цялото семейство го шамарят като малко дете. Няма начин да порасне и да стане мъж в такава ситуация.

# 232
В сериала ни показват ключови думи, които изасняват какво ще се случи .. примерно когато Феро каза: "първо се развеждам, след това крещя" ни казаха точно и ясно, че ще има развод, това че постоянно ни показват Пело и майка и, че разглеждат рокли, не мисля, че ей така снимат тези сцени и ни ги показват.. репликата на Ферит: " ще те убия" дано да не е буквална, но ще има нещо и там.. мисля, че душевно ще я убие ако Ферит се ожени за Пелю..тя наистина го обича истински, какво трябваше и тя да приживее.. все пак да не забравяме тя беше с него преди Сейран цели 3 год... трябваше да се съгласи той да се ожени за Сейран, да му търпи изневерите и още куп неща, но Пелин не му натяква за нищо от това... Сейран само му натяква за неща, които знае и не и пукаше преди.. много е горда Сейран, само да не и падне носа бързо, бързо..

# 233
  • Яко в Матрицата...
Хаа, ще дойдете на моята - сериалът отдавна не може да се гледа. Всичко се прави, за да има повече серии и съответно печалби. Жалко за похабената двойка.

# 234
Ееееее, сега й се отвори парашута на Пело. Тази нощ майка й ще я даде в ръцете на Ферит, а Ифакат ще им свети при халета. Тия двете извратенячки го уредиха Ферит 🤨😁🥴

# 235
Хаа, ще дойдете на моята - сериалът отдавна не може да се гледа. Всичко се прави, за да има повече серии и съответно печалби. Жалко за похабената двойка.

Бих искала отново да ги видя заедно на екран, но в по-смислен и хубав сериал.. язък им за таланта, уникални са,но сценаристите не гледат логично а лакомо.......

# 236
Много съм любопитна как ще се противопостави на баща си
При условие,че сестра и и майка и ще бъдат зависими от нейното решение
Не вярвам да го мислите сериозно след всичко,което изгледахме до сега

Е ,все трябва да има първи път.Ако няма развитие ,тогава защо го гледаме изобщо това чудо.Не че не може да въртят нещата в кръг/визирам Пело/.

# 237
Да  хубавото е , че се даде голямо поле за действие на емоции на Мерт. Дано някоя награда да видим и в неговите ръце Но и Мерт няма да спаси  сценария и рейтинга за жалост Чета коментари ( с преводача), масово казват хората , че спират да гледат Раално се гледаше заради СейФер  От 23 епизод са скарани , че и раведени вече. Това са 7 еп  И се очертава  още 7 епизода  да се гледа Пелин и Тарък

# 238
Аз пък се обявявам за адвокат на Ферит.
Сейран от самото начало знаеше да отношенията му с Пелин. Даже го прикриваше. Накрая се влюби в него, отключи се маниакална ревност и проблемите започнаха.

Как се очаква от Ферит да приеме случващото се? Той натърти няколкократно, че "Сейран е ВСЕ още моя съпруга".  И в действителност същата тази съпруга да бъде продадена и сгодена е пълен абсурд. Той много добре и знае, че мафиота Тарък може да не прояви неговото търпение и да насили Сейран. За това вчера каза, че "никой не може да хвърля око на жена ми, достойнството и честта ми".
Предвид последните ситуации съм абсолютно на негова страна.
Сейран като е толкова честна защо не каза на баща си, какво се е случило през първата й брачна нощ? Защото й беше изгодно да стои при Корхан тогава. Сега изведнъж наежи гребена и направи хиляда простотии.
Иначе да, вдигането на ръка е недопустимо, но и да обвиняваш по такъв грозен начин и да говориш толкова гадни и болезнени неща на човека отсреща, също не е ок. Да не забравяме какво докара Ферит до там, че да вдигне ръка.

# 239
Като гледам сълзата на момичето на леглото от фрага и си мисля за сълзите на Сейран от Ферит.Колко по-глупави ми изглеждат.
Може би това момиче е парализирано?А може би от бой?
Ох,дано да не е така!

Общи условия

Активация на акаунт