Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Бракът на Сейран и Ферит не е религиозен.
Де го търсите Кязъм, да се прецака с религиозен брак?

Между Тарък и Сейран да бъде религиозен. Нали и той има жена /болната/.

# 271
Не знам Бирсен от къде я взема тази информация , но Ферит (сценаристът) каза , че ако е искал да се ожени за Пелин , вече е щял да го направи И на дядо си каза , че не иска брак с Пелин . Но както се видя всичко е серия за серия с измислици . И ако ги оженят  Пелин и Ферит , Сейран и Тарък се изгубва целия смисъл на сериала Кой въобще ще го гледа Че и за какво . За поредната доза издевателства над жените ли ?Ще поплачат серия , две и до там Рейтинг така и така няма да има
Ето сега пречката в живота на Сейран , Ферит отпада Няма да има кой да е виновен за нейната съдба Тази тегоба Ферит ще я няма Оковите на Ферит изчезват Той ще дойде още 1-2 пъти и край Ферит пък щял да се върне към стария живот , явно женен за Пело . Е и , на кой му пука Да си живее , след като това е целта на дизито

След като Сейран е толкова горда и  не може да прости на Ферит , защо си затвори очите за очевидното посегателство със сексуален подтекст на непознатия мъж Тарък

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 21:32 от KrasiAnna

# 272
Те ако ги оженят /омъжат/ за други, променя се концепцията на сериала.
Ти остави това, ами как ще ги събират после? Как я виждате гордата Сейран, да се влачи с женения Ферит? А Търо пък само това вика и той, да пуска жена си на срещи с бившия. Не знам как са го замислили, но дано не стигат до крайности. Историята все пак е за женената двойка СейФер.

# 273
Сега изгледах фрага с превода в края му Ферит и Сейран изглеждат близки и в момента в който се появява Тарък се стряскат.  Дали последните неща който Ферит казва са към Сейран или са насочени към Тарък.

# 274
Нали уж в историята нямало развод.
Направо в такава посока тръгна сериала, че не е истина.
Все се надявам, че ще стигнат до съд и там ще се откажат.

Не вярвам думите да са към Тарък, към Сейран са си😒

# 275
Сега изгледах фрага с превода в края му Ферит и Сейран изглеждат близки и в момента в който се появява Тарък се стряскат.  Дали последните неща който Ферит казва са към Сейран или са насочени към Тарък.

И аз си мисля , че може нещо да замислят , ама да не си останем с напразно надежди.

Имам чувството , че ще ги разведат само и само Буче да си седи в сериала .. друга логика не намирам.

# 276
Едва ли ще се откажат Имало вероятност Ферит да отиде пиян при Пелин Нали всички знаем какво следва от това клише Joy  Той нищо да не си спомня и тя да се възползва от ситуацията Сега е ред отново да сринат образа на Ферит и то дойде края на сезона

За Буче е ясно , Ферит всички машинации разбра , ама мълчи Серии да стават

# 277
На тази снимка Афра е още с халка на сета. Значи няма официален развод. На лявата ръка е.

# 278
Дано с другият фраг малко да ни зарадват СейФер

# 279
Още умирам от яд с каква лекота Сейран подписа документа за развода. Ферит остана дълбоко наранен.

# 280
Да споделя с вас един много интересен детайл, поне за мен, едно момиче от туитър го е забелязало (даже още март месец, когато ферит повдигна темата за развод като бяха в планинската къща).
https://twitter.com/nixlaeuft/status/1649834732241276928?t=xo7ep … kyuO_GlKRtKg&s=19

В края, след като песента казва "Тази битка да свърши, раздялата да свърши, тази война да свърши, да се върнем най в началото" и после превъртат всичко случило се до първия момент, наистина до началото на брака им. 🤯 Побиха ме тръпки.
Продукцията явно пуска намеци отдавна. Аз все се надявах/м да няма развод на SeyFer, ама ... 😶‍🌫️

# 281
АфРамчета Heart

# 282
Не очаквайте нищо хубаво и смислено дами.
Момичетата са с тези тоалети на среща с братята.
В следващия фрагмент  може да видим Пелин да пробва сватбени рокли.
Нямам търпение да видя каква ще е реакцията на Сейран.  Така спокойна  ли ще остане, ако ги заженят. Изгони я уж от нейния дом.  Но Пелин ще влезе  в имението,  като снаха с бяла рокля .  Голям резил. Не ми се гледат  СейФер  на паркинга, на моста, с тайни срещи, женени за други... Rolling Eyes

Макар,че ако трябва да съм честна(в реалния живот) бих им дава съвет да се забравят.  При тях има привличането,но не й истинска любов.
За толкова време не видяхме дори приятелство помежду им и разговор с нормален тон.  
Като куче и котка са. С Юсуф и Пелин поне говореха нормално.

# 283

Masallah ✨ как блестят само, много щастливи изглеждат ✨🧿🧿🧿🧿

# 284

Masallah ✨ как блестят само, много щастливи изглеждат ✨🧿🧿🧿🧿

Урла / Измир...Били на обяд.
Четох,че били много щастливи на влизане в хотела.

Общи условия

Активация на акаунт