Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Яко в Матрицата...
Аййй, имаме си ПелФер вече, да ни е честито Stuck Out Tongue Winking Eye Скоро ще се сбъдне желанието ми Joy

Ама тоя Тарък ми е противен, бе! Актьорът ама грам не ме кефи физически... Не можаха ли да докарат някой като Сертер...

— А сега се махай! Живей така както заслужаваш с  хората, които заслужаваш! (Надявам се дедето да умре сам и в големи мъки. Най-противният образ ever!)
— Ще те накарам да забравиш всичко, което си преживяла. Ще полудееш от щастие.
— Тази твоя ръка...
— Какво подписа?
— Отказах се от всичко.
— Чии пари на кого си дала ти? Куче!
— Ще ви бъде още по-лесно да се разведете след новина, която излезе.
— Каква новина?
— ...... (Нещо казва дедето, ама не го чувам, сори. Нещо обидно ще да е...)
— Како!
— Махни си ръцете!
— Всичко ни се случва заради това, което преживяхме в онази къща. И не свършва.
— Направих всичко по силите си. Не отговарям за това, което ще се случи оттук нататък. Няма да ти позволя да забравиш днешния ден и този паркинг!

Чака ги, чака ги Шербетът, за да заеме първото мястото и в тотала. Нека им!

Момичета, вече и фрагманите не могат да се гледат. Направо не знам как продължавате да си го причинявате. Че и някои чакат интимност между Сейро и Феро бей.

# 586
Рени, много ти благодаря за превода Hug
Шербета особено в този петък ще им дръпне много зрители, особено след всичките драми със спирането и глобите.

# 587
Само ще кажа, ще това е истинска история толкова колкото, че баба ми е мъж!
Няма как да ме убеди някой, че след всичко това е възможно да произлезе щастливо семейство. Дори и младите да намерят път, всички останали замесени- амнезия ли да ги хване. Толкова обидни думи, толкова злини. Няма как да се гради на такава осбова.
Да, в реалния живот може да не се харесват снаха- свекърва, тъстове.., но просто не се чуват и проблем ЙОК, а тук пистолета вече превъртя барабана.
 Рени, благодаря за превода. И да бъде ! Чакам сватба и рейтинг 1.2....

# 588
Кешке да му беше повярвала Сейран на Ферит, кешке да беше си изпълнила съпружеските задължения, нищо от това нямаше да се случи. Да се чуди човек, защо не му вярва Grinning

# 589
  • Яко в Матрицата...
Бл@гуна, ама да им дръпне. Те си помислиха, че ще се ширят необезпокоявани 5 седмици и ще си снимат каквото им душа иска... Yok öyle bir şey! Туркините яко ги бойкотират. Гледали са предаването с Мерт.

Ох, това момче е голяма скица и ми е много хубав тук. Наистина са го подигравали заради веждите и му е било голяма травма. Правил е простотии с тях, но сега каза, че си ги харесва и че няма как да не ги оформят Simple Smile Ибрахим го пита дали си ги скубе Joy

Кешке да му беше повярвала Сейран на Ферит, кешке да беше си изпълнила съпружеските задължения, нищо от това нямаше да се случи. Да се чуди човек, защо не му вярва Grinning
А баш Grinning

# 590
Тъкмо изгледах предаването с Мерт!! Наистина страхотен е, така го гледах през цялото време 😍😍
Правилно бяха написали от предаването като описание в Инстаграм — майките, като го видят казват "maşallah", а младите момичета - "inşallah". 😜

Такова излъчване, енергия, характер, чувство за хумор просто 💯💯!!! Изгледайте го, няма да съжалявате! Много забавни неща казва, а и има няколко поо така...интересни моменти. 😜
Мога да го слушам по цял ден да си разказва историите! 🤩

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 00:34 от bellie_ellie

# 591
Reni благодаря за превода!
Но този петък мисля да гледам Шербета, а в събота ще хвърля едно око на СейФер.

# 592
Reni благодаря за превода!
Но този петък мисля да гледам Шербета, а в събота ще хвърля едно око на СейФер.

То СейФер не остана!
Съсипаха ги !
Дадоха път на Буче да “разгръща” таланта си.
Сценариста да си къса дипломи там , ако има такива.

# 593
  • Яко в Матрицата...
Тръгнаха по пътя на най-голямото клише - пиян Ферит, Пельо се грижи за него, като много удобно забравиха, че има диабет. Няма да помни нищо. П. ще каже, че са били заедно, Ферит ще клекне, дори сам ще ѝ предложи и ще тръгнат да подготвят сватба. Дори не е нужно да лъже, че е бременна. Ферит заслужава да е с Пело. Не с някоя друга, а именно с нея. И да разбере колко "нещастен" е бил със Сейран.

Сейран - силно се надявам ако не друго, поне да удържи фронта и да не се жени за тоя гнусляр.

# 594
GrinningGrinningGrinning
Нищо лично, но като чета коментарите тук -един и същ сценарий.

# 595
Страхотен Мерт-естествен, колоритен, артистичен, забавен, с голямо сърце и душа! Истински сладур, винаги с усмивка на лице-а що за касае за веждите му, ми те са му чара! Sunglasses

# 596
  • Яко в Матрицата...
Разликата е, че ние не сме сценаристи и не вземаме пари за това Wink

# 597
С една дума - до края на сезона нищо хубаво, а другия сезон пак така.

Спойлер от нета! "Рибарче"
Излизането на яве на  бившия Ферит няма да закъснее. Очакваме дубъл-два, вероятно в клуба, където ще бъдат Ферит, Абидин, Пело и Гюлшах. Ферит ще пие много, ще се забавлява и ще танцува с Пело - без нищо от това да последва след това. В танца Пело ще се опита да очарова и да доведе до физически контакт с Ферит, смъквайки сакото му и разголявайки рамене. Но подтикван от  Зерин, журналиста Тайлан, вече е заел поста си и заснема това действие, съобщава се, че Аби ще го забележи, ще  разбере всичко.
Ферит забелязва как някакъв тип се залепва за Гюлшах, притичва й се на помощ, избухва свада. Зерин и Кязъм си уговарят среща в кафене в търговски център, Сейран, Суна и двама от внуците на Сафет се отправят към същия център. Суна забелязва баща си със Зерин, тя ще бъде шокирана от това, което вижда, подозирайки заговор срещу Сейран.

Голям спойлер - Фрагмана.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 06:42 от tigasa1

# 598
Вече ми се сгади от простотиите в сценария.

Рени, благодаря за превода ❤️
Дедето 100 % е казал някоя обида😒

# 599
Мерт Рамо > фрагмана

Смях се с глас въпреки че нямам много такъв тези дни.. 😂🤦‍♀️

Историята с веждите я имам същата само че имах шубе от козметик че много ще боли ако ги оскубя. И бях ги минала с бръснач.. 😂🤦‍♀️
Иначе много се смях беше много хубава програма дано пътят който иска да го отведе го отведе на всички правилни места. И спри ще го хваля нека го е страх заслужава го на 200 процента не на 100...

Предполагам всички са така натурално момче себе си момче какво може да иска повече един фен и една жена... Доволна съм от видяното само не разбрах какъв проблем има с раците направо това ми е въпроса ако имаме Онедио 😎😂
Колкото до Феро съвсем очаквано и как се остави да го бият много е щастлив за валията направо лети...
Гьозде където го беше пуснала на перваза на терасата пък да не говоря... 😙 Само заради труда зверски и битката да е Ферко си струва да се гледа...
Благодаря за всичко споделено... 😎🌺

Не само обида
Шамар на тате абе въобще го превърнаха в пет годишна забавачка
все едно се намират и никой не вижда какво се случва а Ферит сам си е търсил белята нарочно и нарочно се е оставил да го бият в фрагмана.Никой не осъзнава че Ферит бавно и сигурно полудява.
Дано Пелю не се възползва от това положение не е момента сега ако не иска да го изгуби изцяло.
Направо е мотика да не говоря на срещата с нея какъв грим са направили на Мердо.
Тоя Тарък го сърби както вика Баран и аз така мисля..

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 08:13 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт