Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 143
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Аз още не мога да схвана кой е Кирил 😂 за НЧ, знам

# 61
Аз още не мога да схвана кой е Кирил 😂 за НЧ, знам

Кирил е Керем Бюрсин, бивш на Серенай и Ханде. Серенай игра с Мерт в Шахмаран.

# 62
Абсурд щеше да е да разгадая сама. С тези кодови имена като секретна служба 😁

Айде да става 21 часа. Нямам търпение вече.

# 63
Каква хубава тема сте подхванали Hug

Аз ще съм много щастлива да има АфРам. Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан.
За мен Рамо от доста отдавна е харесвал Афра, но тя е била обвързана тогава, тайно е скривал тази любов в сърцето си. По време на "Ogretmen" той има живи онлайн включвания, фенове го питат, той отговаря, Афра се е включвала също-ей , очите му светят заговори ли за нея, разказва ли за сцена с нея толкова е емоционален, не случайно в едно от тези видеа говори, говори и се усеща, че много става подробно и казва - както и да е. В интервюта е казвал, че не вярва в любовта, кой не вярва ....този, който не я е изпитал. Заради чистото си и добро сърце му се отдава да играе отново с нея...ами няма случайни неща! Това не е харесване, това е любов, истинска и съвсем осъзната. Дано я има , дано я съхранят, да се обичат и подкрепят и най - важното да бъдат щастливи! Heart

А при адаша - уф, не го харесвам, и не вярвам в тяхната любов с Диланчето, никак... позьори са ми, все едно го прави напук, но така или иначе всичко ще си излезе на яве...

Абсолютно те подкрепям. Септември месец като открих Мерт Рамо, от тогава почнах да гледам всичко което има в интернет като стари видеа, live, репортажи. Аз също забелязах как като се споменеше Афра в тези live-oве ставаше срамежлив, очичките светваха. Hug  (И аз се сещам за видеото с "както и да е" - разказва, разказва, изведнъж се усеща, че много детайлно говори, спира и казва , че е станало много дълго.) Grin
Подсъзнателно може и да е бил впечатлен, да му е станала мила...това само той си го знае Wink Blush Той също си е имал приятелка преди, така че няма нищо грешно.

Не мисля, че Мерт е някой, който ще хвърля очи на обвързано момиче. По стечение на обстоятелствата Афра и Çocuk adam-a се разделят, няма какво да се направи, след това всеки е свободен да ходи там накъдето го води сърцето, душата и където намира щастието! Heart

[Извинявам се, че това не е коментар по повод на сериала. Обикновено се въздържам да коментирам личните животи на хората по форуми, но много им се радвам и съм много щастлива за тях 🤍🌹]

А сега е време за сериала - новия епизод след малко започва, да не го забравяме!!!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 20:27 от bellie_ellie

# 64
Изненадващо развитие се случи в екипа на сериала # YalıÇapkını, докато всички чакаха Афра и Мерт да бъдат заедно, се появи изненадваща романтика. Гьозде Кансу и Емре Алтуг, които играят ролята на съпруг и съпруга в сериала, се влюбиха. Емре Алтуг призна любовта си публично и целуна Гьозде🥰

# 65
Ето Емре има деца ама си е харизал Гьозде ханъм тях ги подозирам от много отдавна. 💓👌

Името на Баран в интрото не като гост актьор.
Впрочем да няма ТарПел 🔥😎

# 66
Ехаааа, това се казва Шекер Байрам. Ми готина двойка са и тези. Фрага за 30 серия бил готов, емотката, с която я описва е огън. Да видим първо тази серия.
Приятно гледане!

# 67
Masallah, masallah!
Майката и бащата, синът и снахата  😉😂
Ехаа!

# 68
Подарък и огън...

# 69
  • Манчестър
Може ли линк с руския превод, благодаря 🙂

# 70
Подаракът бил самият фраг за празника. Още през деня беше снимал кадър от монтажа и написал, че ще ни направят подарък фраг за празника.
Оф, докато започне новата серия върви миналата, на Пелин гласът вече ме докарва до нервна криза. Не спира да намила това момиче.

# 71
Може ли линк с руския превод, благодаря 🙂

Аз тука гледам
https://turkru.tv/zimorodok-29-seriya-8.html#onlayn_ozvuchka

Приятно гледане!

# 72
Момичета, приятно гледане!
Аз няма да мога, така че споделяйте мнения! 😊

# 73
От режисьора Grinning

Този, който се възползва от моето отсъствие.
Ужас, всеки втори пост е мой. Спирам, че досадно много става Simple Smile

# 74
Masallah, masallah!
Майката и бащата, синът и снахата  😉😂
Ехаа!

Семейство Корхан оживя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт