Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Скрит текст:
И се чудете защо Мерт Язъджиолу ги отпоследва и двамата и го обиждайте, наричайте го ПР бей и как ли не. Момчето беше даже твърде деликатно. Завиждал и за популярността. Да, бе, той си няма кариера и завижда на Афра и Мерт, дето не е ясно как ще тръгне кариерата им от тук, нататък... Завижда им за проблясъка, да, сигурно. Други са гнилите ябълки, стана ясно. Разочарована съм, но нека са щастливи.

Недей,Снежка!Не се разочаровай!
Не знаем какво им е в къщите,не знаем какви са били отношенията им преди и по време на снимките
Това е толкова лично,че нито ние,нито който и да е друг има право да осъжда тези двама млади хора.Ако изобщо има нещо между тях,разбира се
Нима другият Мерт не си намери веднага заместничка на Афра?
Коментарите за личния живот на някого е като да се навираш под спалното му бельо
Мисля,че тук,в тази тема не трябва да го има това
Разбира се,не е моя работа какво се пише-всеки пише това,което му е на сърце
Но червена линия,която да не се прекрачва-апелирам да има

Досега се коментираше и затова си позволих и аз.

За останалото си права, но...

Благуна, за забежката на Мерт Я. се чу след раздялата и тогава обвиниха него за нея, след като преди това се чу за връзка между Мерт Р. и Афра. Дори Кубилай Ака се намеси. И неговата забежка не се доказа, а тези май... Както и да е, ще видим.
Ако е пламната искрата, какво трябваше да направят? Да лъжат половинките си в реала (говоря за Афра) или просто да се разделят с тях и да си започнат връзката начисто? Аз лично го намирам за много достойно, ако изобщо има нещо между Афра и Мерт Р. Да не говорим за намесата на Кубилай, където изобщо не му е работа. Това е било само между Афра и Мерт Я. Изобщо не бих казала, че има нещо гнило, даже напротив. Разделиха се, не се следват вече и сега Афра е свободна да е с когото си иска. Доста добра постъпка. Независимо дали става дума за Мерт Р. или за някой друг.
Колкото за кариерите им, проблясъци ли са, светкавици ли са, това няма как да се предвиди. Пожелавам им да успеят в професията, която са си избрали.

# 46
Само да кажа Снеж че Афра не се е снимала гола в апартамента на Рамо нали така? Както направи адаша... Нито му е заглеждала видно пред...
Нейсе Мерт Я свърши в очите ми като човек като актьор няма как все още защото е добър такъв и го харесвам поне в това.
Не съм ок с идеята за реала но синила та по врата на Рамо едва ли са от котки нали тъй?
Дано са щастливи! Защото в този пошъш сектор е трудно да имаш реални и нормални отношения...

То само това оставаше. Едно е мъж, гол до кръста, друго жена. Голям майтап щеше да е. На мен е същото е на път да направи Мерт Р. като човек. Свършиха жените, че на колегата. Айде.

# 47
  • София
Е то тръпката не пита колега ли е, комшия ли е, нека бъдем малко реалисти. Smiley

# 48
Е то тръпката не пита колега ли е, комшия ли е, нека бъдем малко реалисти. Smiley

Или приятел, че и брат... права си.

# 49
Те прекарват по 16 часа на ден в снимки , постоянно заедно, какви ли не сцени .. малко или много влизаш във филма.
Няма да са първата нито последната двойка от екрана в реала.

# 50
Много са ми симпатични и двамата. Много ги харесвам като актьори. Такъв живот вдъхнаха на тези образи, че даже и при този скапан сценарий на моменти, играят просто като зверове. Не знам защо точно това сравнение ми идва всеки път, но буквално излизат и отвяват всичко и всички. Много ми се иска да са щастливи, заедно, по отделно, както им е кеф. Млади са, тепърва какви емоции им предстоят..... Ехеее

Давайте пуканките за довечера и да залагаме-"Ще те убия! Убий ме!" как ще завърши? С целувка, с край  на епизода, някой ще ги прекъсне?
На какво са продължение тези думи? Ако ме напуснеш, ако те омъжат за Терлик, ако още веднъж си тръгнеш, ще те....?

# 51
Каква хубава тема сте подхванали Hug

Аз ще съм много щастлива да има АфРам. Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан.
За мен Рамо от доста отдавна е харесвал Афра, но тя е била обвързана тогава, тайно е скривал тази любов в сърцето си. По време на "Ogretmen" той има живи онлайн включвания, фенове го питат, той отговаря, Афра се е включвала също-ей , очите му светят заговори ли за нея, разказва ли за сцена с нея толкова е емоционален, не случайно в едно от тези видеа говори, говори и се усеща, че много става подробно и казва - както и да е. В интервюта е казвал, че не вярва в любовта, кой не вярва ....този, който не я е изпитал. Заради чистото си и добро сърце му се отдава да играе отново с нея...ами няма случайни неща! Това не е харесване, това е любов, истинска и съвсем осъзната. Дано я има , дано я съхранят, да се обичат и подкрепят и най - важното да бъдат щастливи! Heart

А при адаша - уф, не го харесвам, и не вярвам в тяхната любов с Диланчето, никак... позьори са ми, все едно го прави напук, но така или иначе всичко ще си излезе на яве...

# 52
Ай, машалла аферин, имало АфРам 🧿🧿🧿

Принтероглу от няколко месеца не пее в хора, да си седи на Малдивите с кака си Sunglasses

И аз така Heart Flowers Rose  

Пусто , нищо гнило  не виждам .Само хубавини Heart Eyes
Живи и здрави да са и да се обичат !

Мис ЧагиЗо   отдавна го мисля , и смятам , че подсъзнателно това се случи от началото на сериала и с Афра Трябваше и време И , ако са заедно е от преди месец най-много

ПР на серияла също е фактор , не го подценявам  С доста неща трябва да се съобразяват Но къде е лесно Wink

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 20:42 от KrasiAnna

# 53
Мерт доста се разхубави напоследък, така че....Sunglasses

Хайде да видим СейФер какво са ни подготвили тази вечер, очаквам много вълнуващ епизод!

# 54
Аз смея да твърдя че съм способна да... Афра без проблем да я оскубя ако наистина нарани Рамо защото човек който не вярва в любовта изведнъж да повярва и ако бъде използван за мен не е  ОК. За съжаление нямам доверие на усмивката и хубавите и зъби харесвам в но не колкото него. Язито дали е премрял от мъка и се чушнал в Дилян гол не знам но Хафсето не реза ли вени? Рано или късно Бирджан ще го докаже...
Заради нейния Дениз едва ли ще е било обаче...
И друго ми прави впечатление...
Рамо никога не е казвал за адаша че му е като брат той го каза интересно как след 8 серии сериал и да имат 5 сцени на кръст заедно са станали толкова близки че при Ибо Селим го коментираха че мохабетя му бил добър.
Ибо от Серенай знаел подчертавам...
Абе за всичко е виновен Наталия Симеонова и за на адаша ползите и за на нашите скритите лимони.
Аз мисля че още на сета на Учител е пламнало нещо просто пандемията е спасила отношенията им с ПР бейджъм.
Реал не искам да коментирам тук съм за Сейран и Ферит тук съм за творчеството на двамата и таланта
Докато не ги видя ръка за ръка навремето както Кирил И Серенай не вярвам. Казвам Кирил и Серенай защото на кифленските отношения на другите с другата не повярвай. И добре че съм имала акъл поне малко.
Точка-свърши....

Но пък мога да си заложа главата че Кире Б ги направи навремето Афра и Мерт Я двойка и затова бяха толкова близки.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 19:24 от x BlackRose x

# 55
Благодаря за новата тема Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Стигнах ви на 4-та страница. Simple Smile

# 56
Диди,докато разбера кой е Кирил.....LaughingLaughingLaughingSmileYum

# 57
Диди,докато разбера кой е Кирил.....LaughingLaughingLaughingSmileYum

Това му е названието в Бг Мама даже в първата тема така му викаха на КБ и аз го ползвам като съм му набрала за нещо ама ние вървим към 10 г фенство
Мога да си позволя всичко спрямо него.
То и за другите любимци е така... 😎

Да се върна на темата защо съм тук...

# 58
Аз честно казано никога не съм се интересувала от личният им живот. Сега се зачетох при рускините. Умирам от смях с тях, опасни са. Разкостават всеки пиксел.
Мерт с дясната ръка качил снимката и с лявата я лайкнал 23сек. след като я е качил. Снимките на Афра ги е харесал Мерт, баща му и снахата на Мерт (жената на брат му) Тези взривиха ефира просто.
Да не им е уроки. Много готино пожелание са им написали "Афра, пожелаваме ти всеки ден да е празник Рамазан" Simple Smile

Аз си признавам, че много от кодовете още не мога да ги разгадая, включително и Кирил, но сега разбрах, кой е. На Диди поста ми трябва преводач, за да ги разконспирирам героите.
Така в общата тема за турските сериали 1 месец ми трябваше да разбера кой е НЧ. Joy Joy Добре че едно момиче попита, та разбрах, че става дума за Нашия Човек, а аз търся инициали на кой актьор са. Много се забавлявам. Аз съм фен от скоро и половината за сефте ги чувам.

# 59
Диди,супер
много е хубаво когато чувстваме артистите като наши близки и съпреживяваме с тях всичките им хубави и лоши моменти
Аз така почувствах Мерт,като да ми е близък роднина
В групата на Кирил съм отскоро,но прочетох всички стари теми
Защото си заслужава.Много стойностни постове намерих там

Общи условия

Активация на акаунт