Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 132
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Кязъм  ако да се влюби в Зеринка Joy  Това  може да се събуди Есмето:joy:

# 31
Ще се отърве жената. Малко бял ден да види.

# 32
# 33

Тъкмо и аз видях .. развълнувах се!
Ако има нещо , дано им се получи!Пу-пу да не им е уроки!🧿🧿🧿

# 34
Парапетът изглежда един и същ и на двамата на снимките Simple Smile

# 35
Marbellaa Вече им се е получило ако питаш мен Grin Wink
stasha_s Един и същ е парапетът, и фонът, и компанията...😜☀️
Bin maşallah за Мерт и Афра 🧿🧿🧿🫶

# 36
И се чудете защо Мерт Язъджиолу ги отпоследва и двамата и го обиждайте, наричайте го ПР бей и как ли не. Момчето беше даже твърде деликатно. Завиждал и за популярността. Да, бе, той си няма кариера и завижда на Афра и Мерт, дето не е ясно как ще тръгне кариерата им от тук, нататък... Завижда им за проблясъка, да, сигурно. Други са гнилите ябълки, стана ясно. Разочарована съм, но нека са щастливи.

# 37
По принцип няма как да знаем цялата история и не е редно да съдим никой.Дано всички са щастливи!

# 38

Тя Есмето в последния епизод започна да повдига едната вежда. Ще последва май и упражнението с тиганЯ 😀

# 39
# 40
Ооо, Снежи, здрасти Grinning Недей така с лека ръка да ги отписваш Мерт и Афра и да ги нареждаш. Все пак стария Мерт пръв го заподозряха във флирт с колежката, още преди РД на Афра, докато снимаше с нея сериала, съвсем скоро след като обявиха, че се разделят, той се събра с нея и даже в момента са на Малдивите, та ако ще разсъждаваме само по картинки и клюки, гнилата ябълка е стария Мерт. Недей се разочаровай така. Днес са заедно, утре никой не знае.

Довечера ще е драматично и динамично, ще има и рев, и бой, и крясъци, дано и мъничко обич да видим. Празник е все пак.

# 41
И се чудете защо Мерт Язъджиолу ги отпоследва и двамата и го обиждайте, наричайте го ПР бей и как ли не. Момчето беше даже твърде деликатно. Завиждал и за популярността. Да, бе, той си няма кариера и завижда на Афра и Мерт, дето не е ясно как ще тръгне кариерата им от тук, нататък... Завижда им за проблясъка, да, сигурно. Други са гнилите ябълки, стана ясно. Разочарована съм, но нека са щастливи.

Недей,Снежка!Не се разочаровай!
Не знаем какво им е в къщите,не знаем какви са били отношенията им преди и по време на снимките
Това е толкова лично,че нито ние,нито който и да е друг има право да осъжда тези двама млади хора.Ако изобщо има нещо между тях,разбира се
Нима другият Мерт не си намери веднага заместничка на Афра?
Коментарите за личния живот на някого е като да се навираш под спалното му бельо
Мисля,че тук,в тази тема не трябва да го има това
Разбира се,не е моя работа какво се пише-всеки пише това,което му е на сърце
Но червена линия,която да не се прекрачва-апелирам да има

# 42

Недей,Снежка!Не се разочаровай!
Не знаем какво им е в къщите,не знаем какви са били отношенията им преди и по време на снимките
Това е толкова лично,че нито ние,нито който и да е друг има право да осъжда тези двама млади хора.Ако изобщо има нещо между тях,разбира се
Нима другият Мерт не си намери веднага заместничка на Афра?
Коментарите за личния живот на някого е като да се навираш под спалното му бельо
Мисля,че тук,в тази тема не трябва да го има това
Разбира се,не е моя работа какво се пише-всеки пише това,което му е на сърце
Но червена линия,която да не се прекрачва-апелирам да има

Досега се коментираше и затова си позволих и аз.

За останалото си права, но...

Благуна, за забежката на Мерт Я. се чу след раздялата и тогава обвиниха него за нея, след като преди това се чу за връзка между Мерт Р. и Афра. Дори Кубилай Ака се намеси. И неговата забежка не се доказа, а тези май... Както и да е, ще видим.

# 43
  • Яко в Матрицата...
Ай, машалла аферин, имало АфРам 🧿🧿🧿

Принтероглу от няколко месеца не пее в хора, да си седи на Малдивите с кака си Sunglasses

# 44
Само да кажа Снеж че Афра не се е снимала гола в апартамента на Рамо нали така? Както направи адаша... Нито му е заглеждала видно пред...
Нейсе Мерт Я свърши в очите ми като човек като актьор няма как все още защото е добър такъв и го харесвам поне в това.
Не съм ок с идеята за реала но синила та по врата на Рамо едва ли са от котки нали тъй?
Дано са щастливи! Защото в този пошъш сектор е трудно да имаш реални и нормални отношения...

Общи условия

Активация на акаунт