Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 765
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Сега мога да ви дам примери за трета цигулка в дизи безброй женски които са блеснали пред другата и пак са главни тук нямаме и главна роля в интрото сме осма глуха като име но ни дават.На мен не ми е за първи път да ставам свидетел на подобно нещо и на куку лайн тафа фенки и тн.Обаче ако някой може си може и това на лицето не ти го пише вижда се като го покажеш.
Мерт прави страшен Ферит и това е факт ,но този персонаж и въобще такъв вид персонажи ме влекат и да беше най-омразния ми актьор щях да му дам шанс без да го гледам гол и да му правя гифки....Окей? Въпроса не е ,че Рамо е Феро.Въпроса е,че сценария издиша.
Не харесвам Буче ама и желая успех в кариерата след дизито ,но мисля,че края на сезона ще е последен за нея и е подписала за някой летен сериал.

# 661
Буче:

А този коментар много ми хареса

# 662
На Ферит работата "хем сърби, хем боли".
Жена си да не изтърве, ама и Пелин да не изпусне: Да ѝ помага, да я пази от Сертер или нещо друго....Уж държи на Сейран, а по някое време гледаш го пак залепен за Пелин.  Така и не можа да я остави.

Абсолютно не съм съгласна. До тогава Ферит се чувстваше отговорен за състоянието на Пелин. От началото сам си го казва, че никога не я виждал като нещо повече освен като някого при когото ходи да търси утеха и да получава внимание, дори и емоционална. Това е много често явление когато си израснал в семейство в което не си получавал емоционална подкрепа и връзка.

Не знам вече колко епизода стана, Ферит повтаря, че не иска Пелин, вижте го, чуйте го- както той сам си казва! Той отново стана жертва на плановете и схемите на женските Йълмаз (П / П+З / само З). Пелин се лепи за него, не той за нея, за него тя е като паразит създаващ проблеми, човъркащт в болното място.

Ферит наистина обича и иска само Сейран. В момента наблюдаваме как бива/ще бъде отхвърлен за n-ти път! Поредното емоционално ограбване на неговата душа и личност.

Същото колкото смятате, че само Сейран задлужава емпатия, аз пък смятам, че Ферит задлужава също поне толкова.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:57 от bellie_ellie

# 663
Някой, който е гледал предаването с Мерт, може ли да кажа дали наистина са изрязали тази част, в която водещият и Мерт коментират Пелин, че е метреса? Това ако е истина вече ще ме потресе сериозно.

# 664
Някой, който е гледал предаването с Мерт, може ли да кажа дали наистина са изрязали тази част, в която водещият и Мерт коментират Пелин, че е метреса? Това ако е истина вече ще ме потресе сериозно.
Да, няма я, в неделя като излизаха видеа от живото предаване тогава и за Серенай са говорели, но и това не видяхме.

# 665

Да , няма я тая част.Аз го гледах вече два пъти.

# 666
Това  наистина ме остави без думи. Защо? Говорим за екранен образ, не за реален човек.
По повод тази актриса, нейният талант в актьорското майсторство и вече за капак това триене на интервюто: Абе тази Буче да не е дъщеря на Ердоган? Joy
После се чуди защо събира толкова негативи.
А в Турция дали я харесват местните фенове?

# 667
Ками, първо Сейран не се натрясква, щото баща й ще и пръсне мозъка. Второ какво зряло отношение и държани като глава на семейство на 24 ? Ще ти кажа, че със съпруга ми на 24 тъкмо се сгаджосвахме и всяка вечер сме били мортал, после работа цял ден, че и на лекции ходехме...ама хиич не ни е било до семейсто и т.н.
Както оправдавате Сейран, че е само на 19 и има мечти и е нормално да допуска грешки,защо на 24 да е по- различно.
Момчето до вчера си е мислел само коя да тресне, сега пък и глава на семейство..не става за 5 месеца тая...,а в турция има да иЗмРат оше 2 поколения докато се пребори за тоя пост Wink
Ама тя отговорността си е до човека и то нормален, възпитан, отговорен човек. Моят съпруг беше на 22 и с отговорността за глава на семейството, че и впоследствие баща.

# 668
Най-накрая си наваксах със сериите. Догледах си 28, а туко-що на един дъх 29.
Не бях гледала нито откъси от 29, нито фрагмана за 30 серия.
Ами момичета, на мен много ми хареса. Супер динамична и интересна. Никога не коментираме играта на Афра, но за мен винаги и тя е безупречна, колко добр епредаде бунтът, объркването ѝ, колко е безпомощна, много добре предава емоциите на Сейран! Мерт Рамо няма какво повече да коментираме - невероятен е!

Сейран - за 19-годишно момиче е толкова борбена, толкова искаща да променя света, непримирима. Иска да счупи порочния кръг на психическия и физизески тормоз - и сама си го каза "Много ме нарани, че любимият ми ми вдигна ръка". Тя има страх от това, че Ферит (човекът,когото обича и аз мен ясно го е показвала до сега, толково пъти му прости) ще я нарани още повече, ще бръкне в най-дълбоките и страхове и рани. В момента Сейран е в защитен механизъм, бунтува се. Просто ще се случи нещо и ще осъзнае, че много лесно можеш да загубиш един човек завинаги, тя не го осъзнава в момента. Така, че баналната история с "Ферит в болница" ще и отвори очите.

Ферит - ами видяхме си почти същия Ферит. Да, променя се, обича я, не се отказва от Сейран. Отново дйества импулсивно, отново нападна Сейран, просто не може да я разбера. Защото за него тя е жена му (малко както собственост), честта му. Сейран е горда, но и Ферит не ѝ отсъпва.

Корханови - ами по-долни същества от тези хора няма. Особено баш Халис Корхан. Толкова безчувствени, нараняващи, нищо чудно, че Ферит е с психически товар. В това семейство няма нормални отношения - между Ферит и Фуат състезание,  Асуман и Фуат по никакъв начин не подкрепиха СейФер. Ифакат няма да я коментирам, просто се чудя дали Халис се е усетил за игричките ѝ? Орхан, от 100км си личи кой е предпочитаният син от него.

Има и още много за коментиране, но просто не знам откъде да започна и да продължа. Blush

Все пак имам надежди за 30 епизод, имам надежда, че ще се разплетат най-накрая игрите. Имам надежда, че ще има СейФер Heart Eyes

П.С. Като феновете бяха набрали на Ферит, много искаха развод между СейФер. Сега друга песен пеят Joy Ядосани са на Сейран.
Аз на никого не съм ядосана - разбирам ги и двамата.

# 669
Много бързаме според мен
Какво ще се гледа целия месец май,ако сега в 30 епизод се оправят?
Ами втори сезон?Там какво ще се гледа?
Ежедневно групово посещение при психиатър ли?
Нагнетяването става нетърпимо,но необходимо
Може би нямаше нужда от втори сезон
Но те си знаят

# 670
Аз искам да постъпи като зрял мъж , готов за съпруг и глава на семейство. Не да изпада в самосъжаление .Да не хуква да търси спасение пак при и с Пело/ и тя милата като спасителна шамандура го играе/
Както казах,ще коментирам ,след като изгледам епизода
Защото може Ферит изобщо да не иска Пелин
Тя със сигурност се възползва от ситуацията
Не знам защо вярвам на Ферит,може би,защото го играе Мерт
Може би поведението му за някои е просто наранена гордост,или его,но за мен това момче наистина обича жена си
Жени бол,готови веднага да са негови
Само мъж,който обича ще си причини това страдание
При Сейран не виждам нищо такова
Тя нито е готова да се бори за любовта си,нито пък съм сигурна дали изобщо изпитва такова нещо
Може и да бъркам,но всички знаем какво е любов
Всички сме жертвали нещо в името на любовта
Всъщност Сейран пожертва себе си,но не е за да остане с Ферит
Ето,това не разбирам
Ако може някой да ми го обясни,моля
[/quote]
По моите тълкувания и предвид, че не е романс, впоследствие може и да стане, ако ги лекуват. Пея си моята песен пак, Сейран го обича, но видя проблемите и няколко пъти му каза, че е болен и му трябва лечение. Ферит има личностно разстройство, симптоми на нарцисизъм- има пробем с гнева, има проблем със самочувствието, със комуникацията, ревността му идва от комплекса за малоценност, безполезност, несигурност, оправдава се за това, което прави и все другите виновни. Майка му е добра, но е бил мачкан от дядо си. Отиде за втори път да я взима и тя като не се върна с него той пак започна да я обвинява, за каква се мислела, била глупачка (а ние нормалните ще търсим комуникация, дискусия). Сега в последната серия какво направи ( пак не е в нашите норми за нормалност) още от вратата няма ли да кажеш нещо, дядо ще ти даде да подпишеш едни документи и...после изпадна в криза и започна да вика и да я обвинява. Напротив Сейран много по-добре от него е повеждала дискусия, но той си знае неговото.

# 671
На Ферит работата "хем сърби, хем боли".
Жена си да не изтърве, ама и Пелин да не изпусне: Да ѝ помага, да я пази от Сертер или нещо друго....Уж държи на Сейран, а по някое време гледаш го пак залепен за Пелин.  Така и не можа да я остави.
Така е, гледа да ги запази и двете, иначе все едно му вземат играчката. Страхува се да не ги загуби.

# 672
Това е прекалено насила ли му изкараха хълката от пръста?

# 673
Брей, Ponky как успя 2 мнения едно след друго да публикуваш? Уж е забранено във форума.
Диди, може ритуално да се разделил с халката в бара, може Пелин да му я е свалила, може да са го принудили. Те насила го ожениха, що да не му свалят халката.

Уволнили са стилиста на Рибарчето. Да видим дали Ферит ще свали широките гащи и бялата размъкната тениска.

# 674
Аз имам чувството че Мерт облича Ферит .. стилът му е много близък.

Общи условия

Активация на акаунт