Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 761
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
На Ферит работата "хем сърби, хем боли".
Жена си да не изтърве, ама и Пелин да не изпусне: Да ѝ помага, да я пази от Сертер или нещо друго....Уж държи на Сейран, а по някое време гледаш го пак залепен за Пелин.  Така и не можа да я остави.

Абсолютно не съм съгласна. До тогава Ферит се чувстваше отговорен за състоянието на Пелин. От началото сам си го казва, че никога не я виждал като нещо повече освен като някого при когото ходи да търси утеха и да получава внимание, дори и емоционална. Това е много често явление когато си израснал в семейство в което не си получавал емоционална подкрепа и връзка.

Не знам вече колко епизода стана, Ферит повтаря, че не иска Пелин, вижте го, чуйте го- както той сам си казва! Той отново стана жертва на плановете и схемите на женските Йълмаз (П / П+З / само З). Пелин се лепи за него, не той за нея, за него тя е като паразит създаващ проблеми, човъркащт в болното място.

Ферит наистина обича и иска само Сейран. В момента наблюдаваме как бива/ще бъде отхвърлен за n-ти път! Поредното емоционално ограбване на неговата душа и личност.

Същото колкото смятате, че само Сейран задлужава емпатия, аз пък смятам, че Ферит задлужава също поне толкова.
Тя Пелин си каза, че е като болест, обсебена е- на срещата със Сейран.

# 676
Значи имах една много любима сцена в Лалето навремето въпреки,че бях от този тийм искам същата сцена да я преживее Пелю.Всички които са гледали дизито знаят за какво говоря направо да я копират я искам и хич да не му е зор като го прави....
И Ифакат да я изгонят позорно както героинята на Мине в ЗИ направо ще си чопла семки от щастие и ще се задавям от кеф ама...

Ех тоз Гарниер..

# 677
Днес някъде четох, че в 31 или 32 ще има отново събиране на Сейфер. Също така, че Халис Корхан знае за игричките на Ифакат и това щяло да се види скоро. Ако това за Ифакат е вярно може цялото нещо да е игра на Халис. Някъде пишеха, че развода не е официален, тоест ако е игра на Халис може да е подхвърлил документите като постановка, за да види до къде ще стигне Ифакат.
Според мен ако наистина излезе вярно за тази кома, Сейран ще отиде при Ферит и се надявам да започнат да се подобряват нещата. Някак си самия сериал ще изгуби смисъл ако накрая не са заедно.
Някой знае ли защо се казва точно "Рибарче"?

# 678
Днес някъде четох, че в 31 или 32 ще има отново събиране на Сейфер. Също така, че Халис Корхан знае за игричките на Ифакат и това щяло да се види скоро. Ако това за Ифакат е вярно може цялото нещо да е игра на Халис. Някъде пишеха, че развода не е официален, тоест ако е игра на Халис може да е подхвърлил документите като постановка, за да види до къде ще стигне Ифакат.
Според мен ако наистина излезе вярно за тази кома, Сейран ще отиде при Ферит и се надявам да започнат да се подобряват нещата. Някак си самия сериал ще изгуби смисъл ако накрая не са заедно.
Някой знае ли защо се казва точно "Рибарче"?

Преводача дава такъв превод.

# 679
Говори се,че имало или ще има снимки в съда..
Аман вече...

# 680
Рибарчето е еквивалента на българския гларус като поведение, иначе си е баш чапкън.

На Ферит баща му Grinning

И новият ми любимец

А какъв смях беше някога

# 681
Фалшиво предложение за брак на инат на Сейран

# 682
Все по-тъжно ми става..............

# 683
Четох някъде, че Буче сама е поискала да й развият толкова много ролята, а нашата психоложка уж се ядосала, защото нямало общо- Феро си бил женкар и нямал толкова дълготрайни връзки. М/у другото преди години Сейран и Пелин са играли заедно в игрален филм, някой ден ще му хвърля едно око.

# 684
# 685
# 686

Тя затова ли гледа като натровена в ресторанта? Не, че се разбира много, ама...

# 687

Тя затова ли гледа като натровена в ресторанта? Не, че се разбира много, ама...

Аман бошвер да си гледа енд гейма е ясен и ще понеса още 10 като нея за този момент хора 50 епизода чифте съм чакала 2 пъти аз цяло дизи чифте съм чакала не е ставало нищо не може да ме бутне при ясен енд гейм...

# 688
Значи имах една много любима сцена в Лалето навремето въпреки,че бях от този тийм искам същата сцена да я преживее Пелю.Всички които са гледали дизито знаят за какво говоря направо да я копират я искам и хич да не му е зор като го прави....

И коя е тази сцена, че ми е любопитно? Да не би тази, в която Йешим се мята през скалата? Laughing

А по-назад си писала, че можело Буче да отиде в летен сериал. Като толкова го искаш, да иде при Джанер... или Озан, макар че той сигурно няма да иде в летен.

https://www.instagram.com/p/CrgPVfPgcPj/

# 689
Значи преди да ме гърмиш Снеже просто ми е интересно дали би изиграл подобна сцена че каза че няма нещо което да не изиграе...

Пускам в спойлер:

Скрит текст:

За Джанер знаеш ли става аз си го харесвам ,но не ми е любимец ама виж за Озан ще рива като бита мечка.

Общи условия

Активация на акаунт