Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Оо не,  нито при Озан, нито при Джанер...Не я искам, да ходи на друго място. Neutral Face

# 691
Искаш, не искаш няма кой да ни пита. Laughing

Дидке, всичко хубаво, но Ферит жена няма да удари. Нищо, че онази му се зъби и го напусна, заради това.

# 692
  • Дубай
Йок артък, Диди.Не е правилно да се удрят жени!Вярно сериал е, но все пак хиляди гледат и ще вземат да си кажат щом Ферит Корхан го търпят, що и мен да не търпят.
Има си други начини да я изгони и разкара.

# 693
Йок артък, Диди.Не е правилно да се удрят жени!Вярно сериал е, но все пак хиляди гледат и ще вземат да си кажат щом Ферит Корхан го търпят, що и мен да не търпят.

Аз не искам шамара просто позорното изгонване от вилата...

# 694
  • Дубай

Аз не искам шамара просто позорното изгонване от вилата...
Ойле, ойле тогава...Макар, че бях в отбора на Йешимката, заслужи си го... Бая магарии направи....Ето пример, за актриса която беше втора  цигулка, но отвя  двете баш главни...

# 695

Ех че хубава снимка...

1 млн

# 696
Умирам от смях с рускините. Турските фен профили са във война, едните са с хаштаг да спират сериала, другите ние сме с вас.
Акаунта, който даваше верни спойлери е споделил, че до края на сезона СейФер йок, нови интриги ще се забъркат, но старите няма да излязат наяве.
Призовават за реакция срещу сценариста и продуцентите. Комантарите къртят: Кого да тагнем? Нато? Руската армия? Та срещу тази метреса и Путин е безсилен! Joy

# 697
За два епизода да има Сейфер и филма ще свърши. Може да изкараме едно дизи колкото Кара севда.

# 698
Нали брата на Къванч бил мениджър на тази бездарната😒
После що я подбутват👿
И Сейран и Ферит имат вина за сегашното положение.

# 699
Ще се прежаля някак мен не ми пречи мисля че мога да изтърпя всичко....

# 700
  • Дубай
Морнинг Coffee

# 701
Нали брата на Къванч бил мениджър на тази бездарната😒

Наистина ли той й е продуцент? Нямах представа

Спокойно Сейфер щяло да има. Така казва режисьорката. Щом и тя се включва, значи работата не върви на добре и те го усещат. Феновете яко се издазниха.

Какво означава, че няма СейФер? Не вярвайте на тези, които разпространяват това.

Приятно гледане довечера Simple Smile

# 702
  • София
За първи път е петък и аз не очаквам серията с трепет. Дано ме опровергаят и да нямаме СейФер последните 5 сек.

едит: чакахме Сейфер 29 епизод, после спойлерите казаха 30 епизод, сега  (гледам) пишете 31 епизод. Smirk

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 09:33 от missence

# 703

едит: чакахме Сейфер 29 епизод, после спойлерите казаха 30 епизод, сега  (гледам) пишете 31 епизод. Smirk
Според мен, ще има, просто не знаят точно кога. Реално историята е за СейФер, губи се смисъла на самия сериал иначе.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт