Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Какъв е този Волкан сега? Има и надпис, който според преводача гласи - Нашето време започна.

# 706
Волкан е от снимачния екип.
А това е от Емрулах

Готови ли сте за драмата довечера?

Айде приятно гледане Grinning

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 13:08 от Бл@гуна

# 707
  • София

едит: чакахме Сейфер 29 епизод, после спойлерите казаха 30 епизод, сега  (гледам) пишете 31 епизод. Smirk
Според мен, ще има, просто не знаят точно кога. Реално историята е за СейФер, губи се смисъла на самия сериал иначе.
Да де, ама на мен ми се изчака чакането да се сдобрят. Pensive

# 708
Ехх , само Бурджу и сценаристът виждат в развода и предложение за брак с Пелин ,  СейФер Пак нищо не разбира тази публика Joy

# 709
Кадри от стори на Гьозде:

Как се е опнал нашия хубавелко Sunglasses

# 710
Феро бей много издокаран, да не го сгодяват Grinning

Аз пък ги чакам довечера с нетърпение и вълнение, както винаги. За да изживея с тях всички емоции, и любовта, и страданието, и радостта ми. Всичко преживявам с тях.

Olamazdım Senle - Не можех да бъда с теб Heart

Беше ми трудно да се откажа от любовта ти,
дори и да ме боли от всичко.
Много жалко за времето прекарано с теб.
Най-голямото престъпление беше вярата в лъжи.

Не можех да бъда с теб
Не можех да го направя с теб
Със сигурност щеше да свърши един ден

Само ако може, палячо по-малко да е в кадър Grinning

# 711
Според мен, сторито е от края на 29 еп когато Сейро беше заключена или началото на 30.

И аз чакам с нетърпение епизода, пък каквото стане. Не се вживявам много, давам си сметка, че ако ги сдобрят по -бързата процедура сериала свършва , а аз искам да ги гледам по-дълго.

# 712
И аз тази вечер ще гледам и ще се наслаждавам на това, което покажат.
Вярвам, че болката и любовта водят до изцеление. Пък да видим кога ще е? Blush

# 713
Сторито от сутринта с Yali Çapkinpari-те, което режисьорката качи, е от последния епизод, вижте дрехите на Ифакат и Гюлгюн - същите са. Така спокойно си седят, въпреки адът 😡💥, който последва. 😂

Аз все още не знам дали ще мога да гледам епизода на живо тази вечер...пожелавам все пак стойностен епизод да излезе. ☝️😂

# 714
Аз сега доглеждам предишния епизод, за да ми е прясна връзката с този, който ще излъчат довечера.

Само да спомена, че най-противен ми е Халис ага, дори и новите мафиоти не са ми толкова антипатични.
Те поне не прикриват какви са, а не като Корханови да се правят на много почтенни и праведни, а всъщност всички да са толкова подмолни, злобни и отмъстителни.
Халис ага (самодоволно) - "Да видим дали така лесно ще се лиши от превилегиите, които й дава фамилията ни! " . Искаше Сейран да отстъпи, да се преклони и да остане в конака като се подчинява безприкословно като всички негови обитатели. Но едно 19 годишно момиче му се опря и той си оплю брадата от ярост, че не е станало на неговото!

Ферит, който беснее по хорските къщи, раздава юмруци, пери се пред 10 човека охрана, щели да видят какво ще им направи, НЕ ПОСМЯ да каже на Сейран какво трябва да подпише -  " Да подпишеш НЕЩО" !?
Отделно й държи сметка за обещанията на баща й! Няма утешителни думи, няма съпричастност към съдбата й. Само самосъжаление  и ярост, че не е на неговото. В това отношение е точно внук на дядо си!

Халис ага като е толкова ербап, защо не отиде да се разправя с мафиотите, ами отиде при Кязъм. Защо не подготви документите и да ги даде на Сейран там да ги подпише. Кязъм също да присъства. А той  отвличе и влачи едно дете, само да се докаже кой е !!!

Всички в Корханови са едни влечуги, безгръбначни, безхарактерни!

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 17:08 от mery_poppins1

# 715
  • Дубай
Дружки, я дайте една  офанзива, да пусна новата тема....
Еве, благодаря за превода.
Едно поздравче от мен.
Сезен Аксу/Забрави ме

https://youtu.be/ttq2H5bjG3Q

# 716
Дайте, дайте, ама какво да ти кажем...то и ние като филма се изчерпахме.
Въпреки всичко довечера, ще чакам с нетърпение, белким се освестят младите.
Може пък да ни чака тайната любов на Сейфер 😜

# 717
Давам и аз едно рамо 😊.
Въпреки всичко чакам с нетърпение новия епизод.

# 718
  • Дубай
Дайте, дайте, ама какво да ти кажем...то и ние като филма се изчероахме.
Въпреки всичко довечера, ще чакам с нетърпение, белким се освестят младите.
Може пък да ни чака тайната любов на Сейфер 😜
Бурджу ни остави  без думи вече след всичко, което се сътвори. Преди се оплаквахме от Гюлсерен ханъм ама може би, ако бяха следвали нейната история нямаше да сътворят тази боза вече.
Вече не очаквам с такъв ентусиазъм свриалът, а иначе жалко,че похабяват Мерт и Афра.

# 719
Да добавя, че Сафет ага не се държи с внуците си по начина, който се държи Халис ага. Не им е вдигнал ръка и се вижда, че те го уважават, но не се страхуват от него. Накрая да не стане така, че изявените мафиоти да са по-свестни от порядъчните Корханови!
Халис ага веднага нападна с физическото състояние Сафет ага, остарял бил. Той пък нали е в първа младост, та за другите говори

Общи условия

Активация на акаунт