Жена си да не изтърве, ама и Пелин да не изпусне: Да ѝ помага, да я пази от Сертер или нещо друго....Уж държи на Сейран, а по някое време гледаш го пак залепен за Пелин. Така и не можа да я остави.
Абсолютно не съм съгласна. До тогава Ферит се чувстваше отговорен за състоянието на Пелин. От началото сам си го казва, че никога не я виждал като нещо повече освен като някого при когото ходи да търси утеха и да получава внимание, дори и емоционална. Това е много често явление когато си израснал в семейство в което не си получавал емоционална подкрепа и връзка.
Не знам вече колко епизода стана, Ферит повтаря, че не иска Пелин, вижте го, чуйте го- както той сам си казва! Той отново стана жертва на плановете и схемите на женските Йълмаз (П / П+З / само З). Пелин се лепи за него, не той за нея, за него тя е като паразит създаващ проблеми, човъркащт в болното място.
Ферит наистина обича и иска само Сейран. В момента наблюдаваме как бива/ще бъде отхвърлен за n-ти път! Поредното емоционално ограбване на неговата душа и личност.
Същото колкото смятате, че само Сейран задлужава емпатия, аз пък смятам, че Ферит задлужава също поне толкова.