Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 149
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
От режисьора Grinning

Този, който се възползва от моето отсъствие.
Ужас, всеки втори пост е мой. Спирам, че досадно много става Simple Smile
Аз предлагам той да снима и да играе по качествено ще е от Бурджу Ханъм. 😂😎

# 76
Аз предлагам той да снима и да играе по качествено ще е от Бурджу Ханъм. 😂😎

Аз предлагам да напише и сценария за следващия епизод по негов вкус CupidGift HeartKissKissKiss

# 77
  • София
Е то тръпката не пита колега ли е, комшия ли е, нека бъдем малко реалисти. Smiley

Или приятел, че и брат... права си.
Извинявай, ама в живота хората се срещат и разделят. Предполагам, че не виниш Афра, защо не е останала с Мерт Я. во веки веков, макар и да няма чувства. Иначе ще стане като в дизитата- обичаш, не обичаш, цял живот нещастна. И после се чудим, защо давали такива неща във филмите. Еми, защото все още сме с разбиранията от преди векове. Всеки има правото да бъде с когото иска в този живот и да го живее както прецени. Няма нужда от морална полиция.

# 78
Ох, Ферит, ох, Мерт! Чак и аз си стиснах юмруците докато крещеше. Уникален. Сега вече му натиснаха бутоните и тръгна на война.
Султан е мега противна, достойна за гнездото на змиите. Как го изнудва. Гадост.

Чакам дъртия Корхан да го шамароса Казъм, какво гадно и меркантилно човече.
Сейран продължава да е ината за три села. Взе да се усеща, как се е наиграла. Добре че, е Суна, та да каже на Ферит.

Много ми хареса всичко, което Ферит каза на Суна. Всичко, за всяка дума е прав. Патки!
Хич не мога да гледам педя човек, лакът Терлик как се увива около Сейран. Той вече е доста дребен. Поне да бяха избрали някой по така. Този да го пратиш да ти носи куфара.

# 79
  • София
Страхотна сцена със Суна.

# 80
Добре, тя Сейран нали му звънеше, той й затвори ли? И тя тогава се отказа да му казва ли?

# 81
Добре, тя Сейран нали му звънеше, той й затвори ли? И тя тогава се отказа да му казва ли?

Започвам да мисля, че не му звънеше Сейран

# 82
На Ферит му падна пердето с все корниза😁

# 83
Другите две нали бяха в стаята?

# 84
Ами как да и вдигне?Да чуе патките в стаята му?
Само това оставаши

# 85
Суна президент! Браво на нея. Добре, че е тя, та да каже и на Ферит, и на Абидин.
Лелята и нея да я метнат по стълбите. Противнярка.

Браво на Сейран, добре я нареди тази гнусна бабишкера! Оф, ще получа инфаркт от нерви! Как ме дразнят всички!

Няма слаба сцена до момента. Супер! Голям кеф. Терлик как върти главицата и гледа като накълван от щъркел. Добре си получи шамарите, малко му бяха.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 22:07 от Бл@гуна

# 86
  • София
Ами как да и вдигне?Да чуе патките в стаята му?
Само това оставаши
Цял харем имаше в спалнята. Satisfied

# 87
Новото деде ми идва малко от махалата. Цялата сцена в имението на откачалките е невъзможна. Как преодоля охраната, която е въоръжена? За удобство Тарък оставя оръжието,с което стреля по малки мечета за да бъде пребито дома си пред охраната. Пълни бози…обувките на Ифакат много ми харесаха. И да, Мерт играе добре. Гледаше дедето като змията от Шахмеран. Еленчето Рудолф гледа сватбени рокли. Колко трябва да си смахнат да искаш брак с човек, който не те иска…

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 22:23 от victoria vassileva

# 88
Тая сериозно ли гледа булчински рокли??

# 89
Някой ако успее с думи прости да ми обясни, какво толкова не може да прости Сейран. След всичко, което се случи. Наистина не схващам.  И за разкош Пелин разглежда сватбени рокли.

Брутално е с тези побои. Не мога да ги гледам. А най-бруталното е примирението, с което Сейран просто падна на земята след шамара и не реагира по никакъв начин. Кошмар.

Айде след рекламите два бастуна по кратуната на Казъм, та малко да ми се оправи вкуса от епизода. Много се напрегнах.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 22:34 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт