Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 827
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:

Слагам в спойлер една българска песен. Много ми напомня за нашите СейФер и ви поздравявам. Blush

# 526
А на мен ми се струва, че на паркинга Ферит заплашва Тарък, а не Сейран. Вероятно ли е журналиста да ги снима в МОЛа?

# 527
Има видео от минувач снимал колата на Ферит отиваща в имението и отзад с такаи Пельо.. аман бе!
Заради тази искам края на сезона .. дано като приключи да приключи и тя с нашето дизи.Няма да го гледам този епизод .Така усещам.

# 528
Тази вечер щяло да има фраг. Очаквах аз тази Гюлшах да се появи отново, не само заради спойлерите излезли още преди месец, но и защото със снимката, с която го обяви написа, че ще я намразят яко, а реално нищо лошо не направи миналия път.
Много се радвам за Шербета на принципна основа.
Хич няма да ви споделям новите спойлери. Joy защото ако са истина за 30ти епизод може и да се задържат, но 31ви ще е с рейтинга на ежедневните сериали N/A Grinning

# 529
Ще им ли фрагмент?

# 530
Много бих се радвала да споделиш с нас какво се пише, така или иначе си стана боза на къде повече незнам....

Тази вечер щяло да има фраг. Очаквах аз тази Гюлшах да се появи отново, не само заради спойлерите излезли още преди месец, но и защото със снимката, с която го обяви написа, че ще я намразят яко, а реално нищо лошо не направи миналия път.
Много се радвам за Шербета на принципна основа.
Хич няма да ви споделям новите спойлери. Joy защото ако са истина за 30ти епизод може и да се задържат, но 31ви ще е с рейтинга на ежедневните сериали N/A Grinning

# 531
  • Яко в Матрицата...
Прочетох един спойлер, че Ферит ще предложи брак на Пелин. Ай дано е вярно, нека се вземат. Тя му е по мярка.

# 532
Днес снимали в имението и Пелин с такси през парадния вход влязла. Снимали и в ресторант-Пелин и Ферит, хубавото било, че Ферит все още бил с халката. В бара Ферит мат пиян, танцувал с Пелин, ама така като за наши хора.

За предложението за брак Рени е казала.

# 533
https://www.instagram.com/reel/CrgPT0kuSML/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Ето какво ни чака довечера в 22ч с Мерт, като гост. 😎

Ибрахим: "Скубеш ли си веждите?"
Мерт: "Ммм" 😫☕   
🤣🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 18:51 от bellie_ellie

# 534
Сройлерите се оказват винаги верни.Trollface
 Ака падне рейтинга,може за започнат да пишат по-добре. Като претръпнат  на ниския рейтинг,ще кандисат. Да намалят водопада от нови герои.

Сега е напълно очаквано Ферит да си върне първоначалните настройки. Колко бой изяде само?  Защо не избяга нанякъде?

# 535
Не винаги са верни .. имаше спойлери , че ще видим целувка .. огън , консумиране на брак .. къде сааа????😭😭😭

# 536
  • Яко в Матрицата...
А, не, Феро да си ходи при Пельо, да се жени за нея, даже няма нужда от първа брачна нощ, вече си е свършил работата Joy Сейран да бяга надалеч от всички и мутлу сон на дизито. Не виждам за какво се мъчат още.

# 537
Е ще видим към 33 еп или 333 Joy Сценариста обича 3-ките вече ни го е доказал Grinning

# 538
За мен ще е глупаво да се върне към предишното си аз .. иначе защо му се случи всичко това?!
Най-правилно е да замине на някъде и да започне на чисто .

# 539
Хаха, ами скубе ги и к' во от това. Такава харизма има това момче , че отвява всички и всичко.

Относно героя Ферит, ами нека накара Сейрян малко да се потерзае. Ама айде ако Пелин остава, поне да сменят актрисата...тая вече в кошмарите ми излиза...Развива се действи е съня ми ...иии..кравешки поглед 😳Направо се стерсИрАХ 😂

Общи условия

Активация на акаунт