Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Цитат от пост 587-Ela1......Дори и младите да намерят път,всички  останали  амнезия ли да ги хване .Толкова обиди  ,толкова  злини .....
ще добавя ...Такова минало  имат ,те  не са си простили ,все  още ,а ......едва ли някога ще стане ....пренасят в жертва и поколения след себе си......
...Защо Пелин да е виновна ?!?!?!
Кучето яде ,когато го храниш ,иначе само ЛАЕ .........от глад дори  не може  и да лае ......

ДОБРО  УТРО !!!!!

# 601
  • Яко в Матрицата...

Все пак Пельо е на снимките. Не съм убедена, че това е в нейна полза. Ферит го ожениха, за да не е по вестниците и да стои далеч от проблеми. Още не развел се попада в такива. Пелин е до него и не го вади от проблема, а допълнително го вкарва в него. Не знам дали това ще се хареса на деде. Сейран точно от това се страхуваше - да не се върне към предишния си живот.

ПП Туркините казват, че щом фрагът е кофти, серията ще е хубава. Това показвала досегашната статистика. Дано са прави.

# 602
Новината е преди паркинга или след нали започваш от тази вечер
Ферит дете мъстиш на себе си хабер нямаш...

Имаше много хора той беше щастлив много хора никой не чу вика му....

Сетих се за тази реплика от едно друго дизи...

Линейка във вилата

# 603
Добро утро, мацки Kissing Heart

Диди, с теб съм! Подкрепа за Феро и от мен! Как никой не вижда, че това момче е съсипано?
За бара мисля, че е отишъл с Гюла, а тя е извикала Пела. Този Пиеро не мога да го трая вече!

# 604
Шикера инашалах да е паднал само той ще ни спаси от цялата тази ситуация ама бая време издържа....
Падай вече шекер! Бетонира направо.
Този мъж не може да издържи да докосват жена му камоли да я остави да се ожени за този маймуняк
Какво говорите вие бе аби???

И да с два крака и две ръце и не защото Мерт ми... мамата всяка серия.

# 605
Рени Heart  
Във фрага виждам Ферит , който е минал на фаза - да търси физическата болка вече .Та те го бият и той се смее на земята . Пак ще имаме - Ах Мерт , ах  Heart Eyes
Пела какво ще  се възползва Той Ферит е чук Бременност няма да има поне Grin
Но то каквото и да мислим и следваме накаква логика ,  сценариста забравя така и така Та както забрави за диабета , така и дядката може да забрави за какво ожени точно Феро .
Гледах малко от предаването Наблюдавах по-скоро  Чудесно момче Heart Eyes 

Диди , той Феро не може , ама Сейро друго казва Grinning
 Интересно кой ли ще е в линейката

# 606
Е как ще изтърпи, всичко става пред очите му. То остави ревността, крайно обидно е цялото положение. Омъжена жена какво я направиха 🙄
Не вярвам да правят нещо с Пелин. Голямо клише с пияния главен и змията се увила около него гола и вика "снощи бяхме заедно" 🤮
Ферит просто е тръгнал на самоунищожение, не да се забавлява наистина.
Искам да видя Сейран колко може да понесе него и Пелин😁 Изобщо не ми е жал. Каквото повикало, такова се обадило.
Това с диабет тип 1 да се напиваш така и да няма проблем, пълен абсурд.
Та дано му е паднала захарта и за това да е линейката. Белким Сейран малко се изплаши 🙄

# 607
Не се знае ,ако Ферит е в линейката , въобще Сейран дали ще отрази ситуацията
Може да е дошъл ред на паралела от 2-3 серия Там Сейран отиде , сега не 😬
Пело да държи  ръката на Ферит

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 09:58 от KrasiAnna

# 608
  • Яко в Матрицата...
Ами нормално е Ферит да е в това състояние.
Съсипан е, но до него ще е тази, за която се погрижи, дори я доведе в семейната спалня. Сега е нейн ред.

Вчера четох нещо като статия и там се казваше, че щом никой не проявява емпатия към жена, която е малтретирана физически и психически, значи има нещо много сбъркано в сценария.

# 609
Колко е умна Пелю вай анасанъ...
Човека е изпаднал в шикер кома тя няма да се усети даже... Вай, вай...и се стига до болници
Сейран бягала от вкъщи като разбрала какво се случило брех
Гелсин беее....
Липсваш ми и Обичам те... 😙🚬
Може да не я чуе... Ние да я чуем белким ми мине яда.

# 610
Сейран като някаква вещ я подмятат. Единия си я прибира вкъщи, другия я мята на гръб, после пак вкъщи, бой до припадък, после идват баровците с охраната, в колата и заключена в стаята докато не  подпише документите за развод, щото, нали не може да петни фамилията Корханова, после другите баровци с още охрана идват да я взимат. Е! И през това време по някой шамар и някоя обида за разкош, аааа и храна йок.

Ферит златното яйце, винаги получавало каквото пожелае, включително и друга булка, щото я видя и си я хареса. Обаче! както му угаждат за едно, така го обиждат и бият за друго и то унизително. И от него се очаква да е мъж, да е глава на собственото си семейство, да е отговорен в среда, в която е заобиколен само от гнили ябълки, миришещи на нафталин и с дълбоко заровени скелети, които започнаха да изскачат. Шансът му клони към нула.

За мен беше брутална сцената, в която след всичкия бой и тормоз, докараха насила Сейран в конака, влезе Ферит в заключената стая, седна до нея и тя му каза: Ето ме, тапъш-тапъш дойдох, точно както каза. Sad
А той с каква ирония й го каза...

От нашия сериал ходили да взимат сватбена рокля от един бутик под наем, но не се знае за кого е Grinning Залагам на Пелин. Мама сигурно да е готова, ако Феро бей каже айде

# 611
Цитат
Вчера четох нещо като статия и там се казваше, че щом никой не проявява емпатия към жена, която е малтретирана физически и психически, значи има нещо много сбъркано в сценария.
Рени, ами "никой" е несъстоятелно обобщение. Тук например даже симпатизантите само на Ферит, не приемат малтретирането. В сценария има дупки и сигурно сте прави, че 30 серии са много за показване на човешка безизходица в един сериал. Свикнали сме на кино нещата да се решават по-бързо, отколкото в реалния живот. Има натрупана умора - факт. Аз си мисля обаче, че психическите проблеми на три поколения са твърде много, за да има позитивно и бързо решение. (Между другото, прави ми впечаление, че турските дизита в последно време експлоатират масово две теми: историческо-патриотичната, тук и мафиотско-военната, и тази за психическите проблеми на младите хора. Поне от това, което заглеждам за кратко или по-дълго време.) А "любовта решава всички натрупани проблеми" се превърна в клише.
За липсата на емпатия към Сейран според мен има и друга причина. Мерт наистина е много харизматична личност, превзема симпатиите на зрителите, каквото и да прави героят му. От тук и недоволството от Сейран, която трябва да отстъпи в името на любовта, за да го променя в семейния живот като личност. Това последното според мен е бита кауза - да създаваш семейство, за да променяш човека...

# 612
  • София
Лошото е. че Ферит пада на леглото у Пело и съответно тя спокойно може да каже, че е спал с нея и е бреманна. Ами, честито да ни е. До края на сезона ще е така, че и след това.

# 613
  • Яко в Матрицата...
Кате, много си права за Мерт. Ако не беше той, много от нещата, които сътвори Ферит, нямаше да се забравят. Бил се променил, бил я обичал, а накрая положението е “бил съм се бил напил”. Няма как Сейран или бракът с нея да изтрият като с магическа пръчка годините на неглижиране на проблемите на това момче. Сейран не е нито психолог, нито има толкова житейски опит, че да му помогне, да не говорим, че самата тя се нуждае от помощ.

Иначе по памет преразказах прочетеното. В оригиналът е “зрителят”, а не “никой”.

# 614
Ами нормално е Ферит да е в това състояние.
Съсипан е, но до него ще е тази, за която се погрижи, дори я доведе в семейната спалня. Сега е нейн ред.

Те зрители и фенове не проявяват...

Общи условия

Активация на акаунт