Разказвала съм май за този случай и в друга тема... Харесвах момче с около 5 - 6г.по-голямо от мен, в 12-ти клас. Засваляхме се в един клуб. Изпрати ме до вкъщи, целуна ме. Само, че аз имах друга представа за него и не беше моя човек. Няма да изпадам в подробности, отдръпнах се, продължихме да се виждаме по негово настояване, имахме еднакви интереси, харесваше средата ми, останахме приятели.
След няколко месеца се самоуби. Тръгна слух, че е заради жена. Изобщо не можете да си представите какъв стрес и страх изживях докато се разбра, че е заради някаква бивша жена, която го отхвърлила да се съберат отново, а се е сгодила за друг. Аз не знам как бих живяла с тази мисъл. Не знам тази жена дали го е изживяла, не я познавам.
Година или две по-късно се оказахме почти съседи по бунгало на морето. Аз бях на 12, а той току що завършил гимназия. Сестра ми познаваше него и приятелите му и по време на почивката бяха винаги заедно. Аз също излизах с тях по негово настояване, въпреки че бях малка. Двамата му приятели се скъсваха да свалят момичета, а той отбягваше всички. Навсякъде ходеше с мен за да не могат да го заприказват момичетата и все ме майтапеше и ме питаше, дали ще го чакам да се върне от казармата. Толкова ме беше обсебил, че момче около моята възраст, което ме харесваше не можеше да се вреди до мен. Дори и толкова малка разбирах, че е много травмиран. Малко по-късно по-късно се ожени за жена 9 години по-голяма от него.