Домашното насилие – тема №4

• 145 908
  • 2 309
  •   1
Отговори
# 2 295
Ето пак се почна. То и един път с получава плацента акрета и трябва да се махне матката след раждане. Айде стига сте плашили момичето. Нищо няма да и стане от аборта

Никой лекар не може да твърди подобно нещо! Ти кой/коя си, че така категорично?
Да прави, каквото ще, реагирам на безумните ви спорове - ще стане/няма да стане.

# 2 296
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тя може би не готова и не желае да се лиши от детето, което носи.
Това семейството ти да не застане до теб, каквото и решение да вземеш също не е подкрепа.
Ако имам дъщеря на 23, бременна от криминален кхъ, кхъ, ром, определено няма да пръскам дъгички от щастие...
Тежка ситуация.

# 2 297
Айде стига сте плашили момичето. Нищо няма да и стане от аборта

Разбирам желанието ти да й вдъхнеш кураж, но то не оправдава чак такива неверни изказвания....Няма как да знаеш какво и как може да стане при аборт или раждане.
Иначе и аз смятам, че е добре да не ражда дете от този мъж.

# 2 298
Те го казват , за да ме изплашат , те биха ми помагали за бебето , но да го няма него ,а така ако го родя ще е свързан с нас и какъвто е луд се притесняваме да не ни тормози и така по-трудно бих се откъсна от него
И ми е тъпо да ги наказвам по този начин…
А и не мога да спра с цигарите от нерви и стрес и неговшя ген със зависимости какъвто е и както са злобни всички направо …

# 2 299
100% ще ви тормози, ако се роди бебето, така правят насилниците. Няма да има отърване от него. А и цигарите хич не са добре за едно бъдещо бебе.

# 2 300
  • Буркина Фасо
той зависим, ти зависима ... Smiley

# 2 301
Да де ама все бях с надежда , че ще се измори ,ако бъда категорична в решението си  и че би се отказал , но по-добре да не играя на рулетка
И само да вметна , че бях спряла за 8 месеца цигарите и се запознах с него тръгнахме и пропуши явно са ми слаби ангелите не се оправдавам

# 2 302
Цигарите са ви най-малкият проблем в момента. Първо се отървете от отровния човек, после ще имате време и желание да се фокусирате върху здравето и да спрете цигарите.

# 2 303
  • Пловдив
Вие не си ли изяснихте сериозно с вашите кое защо го казват и какво биха?!

# 2 304
Не баща ми не ми говори само ми дава примерно някаква храна ,като ми е взел нещо и до там и като си отида на София почва да си нервира щото си мисли че се виждам с него и ем се нервшра им го е страх и ми каза да решавам кято си бях там или ми оставя апартамента и го махам онзи или да се изнасам с него

# 2 305
  • Буркина Фасо
Вие не си ли изяснихте сериозно с вашите кое защо го казват и какво биха?!
мноооого бързаш Smiley
тепърва се очаква продължението.

# 2 306
Ако всичко написано е вярно - горките ти родители.

# 2 307
Михаела, мисли малко с тази главица, не ти е само за красота. И гледай като приключиш с тази драма, да не настъпиш мотиката трети път. Има и по-нормални начини човек да си вдига адреналина.

# 2 308
  • София
Ако тя направи аборт, поне няма да има нещо, което завинаги я свързва с него. Момичето се притеснява, че заради аборта може да няма повече деца - не е така. Много по-вероятно е при раждането нещата да се объркат така, че тя да няма повече деца отколкото при аборт. Абортът е 10000% по-безопасният вариант в случая. Също и това други жени колко искали да забременеят, няма никаква връзка с нея.

Доказателства за тези твърдения, моля?

# 2 309

Общи условия

Активация на акаунт