Домашното насилие – тема №4

• 145 911
  • 2 309
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
8 седмица е таман. Събери смелост уикенда и понеделник - на процедурата.

# 2 251
Страх ме е да го направя с хапчета и от кюртажа също понеже се филмирам ,че може да ми направят нещо и да нямам деця повече

# 2 252
Няма такова нещо, безопасен си е абортът, не влияе на това дали ще може да има деца жената в бъдеще по никакъв начин. Ако ви е страх, кюретаж е по-добре, бързо ще мине. Това си е стандартна процедура за лекарите, нищо страшно няма

# 2 253
Просто мисля че на психиката ще ми е по лисно кюртажа да направя защото заспивам ставам и всичко е минало и даже няма толкова болка след това и кървене доколкото знам а при хапчетата особено в 8 седмица може повече да кървя и дя боли

# 2 254
  • София
И за физиката е по-добре да ти го направят в болница.

# 2 255
Няма такова нещо, безопасен си е абортът, не влияе на това дали ще може да има деца жената в бъдеще по никакъв начин. Ако ви е страх, кюретаж е по-добре, бързо ще мине. Това си е стандартна процедура за лекарите, нищо страшно няма
Кюретажът не е на 100 % безопасен. В болницата разписваш информирано съгласие, в което пише, че има възможност да не се събудиш от упойката. Да, възможността е малка, но аз не бих се изказвала толкова категорично. Има и други рискове.
А поста ти, в който поставяш на едно сърдечната дейност на ембриона на жената със сърдечна дейност на муха е изключително грозен.
Михаела, не може да очакваш друг да вземе решение вместо теб. Ти ще носиш последствията от него и е изцяло твоя отговорност. Крайно време е да пораснеш.

# 2 256
  • София
И бременността не е 100% безопасна.

Направѝ аборта в болница, с екип.
И повече не се занимавай с този.

# 2 257
Аз къде съм казала, че е безопасна?

# 2 258
  • Най-красивата страна
Да,послушай родителите си.Те ти мислят доброто.
Ако родиш това дете ,няма да се отървеш лесно от този
Аз лично не бих родила от такъв мъж.

# 2 259
  • София
То, фактически едно раждане е малко по-опасно от един аборт. Да не говорим какво следва след раждането.

# 2 260
Няма нужда от свободни съчинения. Контирам точно определен пост, в който се твърди че аборта е напълно безопасен. Нищо не споменавам за рисковете от бременността.

# 2 261
В конкретния случай абортът е по-безопасен. Ако иска да остане жива.

# 2 262
  • Пловдив
В конкретния случай бременността и раждането може би биха довели до други опасности, да.
В днешно време и в ранни срокове абортът е практически безопасен, а за бременността да се говори да не е безопасна за здрава жена, за мен е безумно. По други критерии трябва да се преценява тука.
Това същата потребителка от темата за онзи с хазарта в София, брака и детето с друга и родителите на село ли е? Flushed  За него нямам спомен да пишеше да е насилник, ако не греша, беше просто абсолютно неставащ, но историята прилича.
Ако не е същата, да потърси и онази тема, ако иска.

# 2 263
Кюретажът не е на 100 % безопасен. В болницата разписваш информирано съгласие, в което пише, че има възможност да не се събудиш от упойката. Да, възможността е малка, но аз не бих се изказвала толкова категорично. Има и други рискове.
А поста ти, в който поставяш на едно сърдечната дейност на ембриона на жената със сърдечна дейност на муха е изключително грозен.
Михаела, не може да очакваш друг да вземе решение вместо теб. Ти ще носиш последствията от него и е изцяло твоя отговорност. Крайно време е да пораснеш.

Рисковете от раждане са 1000 пъти по-големи

# 2 264
Всичко е в Божиите ръце, какво значи, че ако направи аборт ще бъде пощадена ? Ами ако тоя се вбеси, че тя е направила аборт без той да е съгласен и пак я претрепе ?
Да търси помощ от всякакви институции, медии, приятели.
За мухата и човешкото същество даже не ми се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт