Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 4

• 36 110
  • 855
  •   1
Отговори
# 180
Владо се справи много добре, но с Мишето не ми хареса. Дано Петков спечели.

# 181
Владо беше Любо! Тембър, движения, поведение на сцената.

# 182
  • тук, на мястото си
Владо беше супер! Двамата с Христо Петков си делят първото място в моята класация. Сега чакам дуета.

# 183
Само аз ли чух като казаха Михаела ФИЛЕВА?

# 184
  • Брюксел / София
Гримьорите са се изгаврили с Владо. Иначе актьорски и певчески се справи, но гримът има значение!

# 185
  • тук, на мястото си

# 186
  • Буркина Фасо
Не мога да я харесам " Мишето" .То не са извивки, то не е лигавене...Владо е чудесен!
ме-е-ка като коза. това го прави когато пее на живо.
при записите на песните явно го усещат като дразнещо и не го записват.

# 187
Ако не гледах, щях да помисля, че пее Любо. Smiley Владо каза, че гласа нямало да успее да докара, а пък точно него направи най-добре.

# 188
Изключителна имитация на Владо! 😍

# 189
Ицо Петков

(гледам със закъснение)

Съвсем малко преигра

# 190
  • София
... На Дара не казаха, но там беше ясно, а както и дадоха впоследствие в анонса - ще имитира Георги Христов и ще пее с Петя Буюклиева ...
И като зейне Буюклиевата да си доказва високите тонове, Дара ще се загуби нясъде.
Еми така излезе в последна сметка. И каква разлика между братя Аргирови, които напълно подкрепиха изпълнението на Яна и изпълнението на Петя, която винаги е държала да покаже колко може да вика. А на Дара първо задачата беше грудна ,защото трябваше да поддържа мъжки тембър, да пее втори глас и да догонва викането на Петя.

# 191
  • на село
Владо си ми харесва, ама това Мише не мога да го преглътна.

# 192
Идвам само да напиша, че Тома трябва да си смени прическата на тази от днешната имитация.😉

# 193
Имах големи очаквания към тази вечер. Да съжаление повече го избива на фестивал на художествена самодейност…

# 194
Мислех си, че Кали ще се справи с тази чалгийка, ама ядец.  Няма нищо общо

Общи условия

Активация на акаунт