Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 4

• 36 092
  • 855
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Веселин Маринов не издържа... Яко си пролича, че е по сценарий.. 🤣

# 736
Дара в началото получаваше много точки от публиката. След като ограничиха есемесите до десет, рязко се срина надолу в класирането.

# 737
Тлъстия хонорар на Веско Маринов си го избиха целия сезон. Не знам какви очаквания е имал като се е съгласявал, ама си е основния субект на ебавки, за каквото най-вероятно са го и взели. Той не си е обект на майтапи в обществото от години така или иначе, ама тука направо го съсипаха.

# 738
Бутане има. Но не и на Дара.

# 739
Владо не беше за максимум телевот днес

# 740
Ама бутат Дара, а?

# 741
  • софия
Еее ЖДНБ, Христо спечели лайфа! Димо и Ралица бяха по-добри от Дара, но получиха малко точки, логика...няма
Следващата седмица ще стане ясно дали Дара ще стане 4та.

# 742
Тома много недооценен днес. По-добра от неговата имитация нямаше.

# 743
  • in Wonderland
Много се радвам за Христо и че спечели точно с любимите ми Молец 🥰😍
Бравоо

# 744
  • София
Аааа, Христо е трябвало да спечели днес. Е защо не му дадоха наградата, когато наистина беше най-добрия. Че заслужава - заслужава, но не и с този образ

# 745
И какво излезе от великите пророци на форума, стана ли бутането или не? И кой трябваше да бъде бутнат и от къде, че не разбрах?

# 746
Както казах, менторите ще решат... отново! Но все пак съм доволна... заради Принс...

# 747
Тома много недооценен днес. По-добра от неговата имитация нямаше.
И на мен също той ми хареса, както и Керана, която журЕто много недооцениха. Не очаквах Христо изобщо.

# 748
Ами не е Христо най- добър. Нагласени работи. С този речитатив неразбираем. На мен дуета ми хареса най- много.

# 749
  • Велико Търново
Alucard, имитацията включва и поведение на сцена, характерни мимики, жестове, движения, не е само до тембър.

И какво става с "бутането", което толкова силно "прозряха" тези, които писаха, че ще го има?

Изключително много се радвам за Ицо Петков. И също - че точно за имитацията на Молец.
Чудесно се справи, да!

Общи условия

Активация на акаунт